NOW Unutma Beni - Dizi Yorumları

Bilezikleri Özgür çaldı. :F

Unutma Beni 1020.Bölüm Özeti (13.02.2013)

Asuman Erdem meselesi yüzünden çok huzursuzdur. Rauf neden silahla ikilinin üzerine yürüyecektir? Yoksa ihaneti öğrenmiş midir? Hikmet Çiğdem’den işi bırakmasını ister. Çiğdem buna bir anlam veremez. Hikmet gördüklerini Çiğdem’e anlatacak mıdır? Özgür Ceylan’ın bu sefer de küpelerini çalarken babasına yakalanır. Özgür bu durumu nasıl açıklayacaktır? İlkay nihayet tahliye olmuştur. İlkay Gülten’e verdiği söz üzerine çıkar çıkmaz ne yapacaktır? Mete ve kuzeni Özgür’le ilgili nasıl kötücül bir plan peşindedir. Özgür gençlerin niyetini anlayacak mıdır? Belkıs Emine’nin odasında Şaziye’nin fotoğraflarını görür. Belkıs bunun üzerine Emine’ye nasıl bir oyun oynayacaktır?

Unutma Beni 1021.Bölüm Özeti (14.02.2013)

Özgür hala olanlardan habersiz Mete ve kuzeninin yanındadır. Özgür bu ikilinin kendisi hakkındaki kötü niyetlerini öğrenecek midir? Ev halkı Özgür için telaşlanırken, Özgür’ün bir arkadaşında kaldığı haberi gelir. Ev halkı Özgür’ün zorla tutulduğunu anlayacak mıdır? İlkay Gülten’e söz verdiği gibi, Gülten’in oğlunun kaldığı eve gider. İlkay’ın nasıl bir planı vardır? Gülten’in oğlunu görebilecek midir? Erdem gidecek diye Rauf çok gergindir. Erdem gitme kararından vazgeçecek midir? Çiğdem içerken barda Erdem ile karşılaşır. Çiğdem Erdem’e ne söyleyip, onu şoke edecektir? Rauf Asu için bu sefer de kimi tartaklayacaktır? Olaya kim şahit olacaktır?

Unutma Beni 1022.Bölüm Özeti (15.02.2013)

İlkay Gülten’e verdiği sözü tutmak için Yeşim’in şirketinde işe başlamayı düşünmektedir. İlkay bunu başarabilecek midir? Belkıs Kenan’a hangi konuda yardımcı olacaktır? Hikmet Çiğdem’in Erdem’in yanında çalışmasını istememektedir. Erdem’e nasıl bir teklifte bulunacaktır? Erdem Çiğdem’in aşk-ı ilanından sonra nasıl davranacağını bilememektedir. Çiğdem hakkında ne düşünmektedir? Emine de Özgür’ün kaçırıldığını öğrenmiştir. Ev halkı bu durumu bilmez. Emine ve Şerif Özgür’ü kaçıran gençleri bulabilecekler midir? Rauf Asu ile yakınlaşmaya çalıştıkça Asu ondan kaçar. Rauf bu duruma nasıl tepki gösterecektir?

Unutma Beni 1023.Bölüm Özeti (18.02.2013)

İlkay’ın Yeşim’in şirketinde ilk iş günüdür. İlkay Gülten’e verdiği sözü tutup, Selim’le ilgili bir bilgi öğrenebilecek midir? İlkay bir yolunu bulup Yeşim’in evine gider, Selim’le karşılaşacak mıdır? Selim Gülten’in anlattığı gibi o evde zorla mı tutulmaktadır? İlkay işyerinde kimi görüp, çok şaşıracaktır? Özgür hala fidyeci gençlerin elindedir. Şerif, Emine ve Ceylan Özgür’ü sakladıkları yeri bulabilecekler midir? Kenan babasının yadigârı kravat iğnesini geri almak için antikacıya gider. Orda ne görüp şaşkınlık içinde kalacaktır? Asu hala Rauf’a çok uzak davranmaktadır. Rauf Asu’nun çantasında ne bulup çok şaşıracaktır?

[h=5]Unutma Beni 1024.Bölüm Özeti (19.02.2013)

İlkay ilk defa Selim’le karşılaşır. Selim İlkay’a nasıl davranacaktır? Selim’i çıldırtmaya çalışan kişi kimdir? Yoksa bu görüntüler gerçekten Selim’in hayalleri midir? Çiğdem ve Erdem günler sonra karşılaşırlar. Çiğdem o gece Erdem’e söylediklerini hatırlayacak mıdır? Rıfat Volkan’ı gizlice takip edip, sakladığı paraları görür. Rıfat ve Güleser bu paraların nerden geldiğini düşüneceklerdir? Emine babasının evindeyken Güleser ve Volkan aniden çıkıp gelir, Volkan Emine’yi görünce ne yapacaktır? Şerif, Özgür ve Kenan Özgür’ün meselesi yüzünden karakola gitmişlerdir. Şerif Kenan’a Özgür’ü kurtardığı için nasıl davranacaktır?[/h]

Unutma Beni 1025.Bölüm Özeti (20.02.2013)

[h=5]İlkay yine Selim’i görmeye eve gider. Selim ve İlkay arasında bu sefer neler yaşanacaktır, Selim İlkay’dan hoşlanmış mıdır yoksa? Yeşim, İlkay’dan Selim’e neyi imzalatmasını isteyecektir? Yeşim Gülten’in anlattığı gibi, sinsi ve kötü niyetli bir kadın mıdır? Zeliha İlkay’a Selim’le ilgili neler anlatıp, onu çok şaşırtacaktır? Erdem Çiğdem’e soğuk davranmaktadır. Bu duruma öfkelenen Çiğdem ne yapacaktır? Çiğdem’in Erdem’i şaşırtan itirafı nedir? Rıfat ve Güleser Volkan’ın parasıyla gidip, yaşadıkları evi satın alırlar. Volkan paraların kendi parası olduğunu anlayacak mıdır? Emine para sıkıntısı çekmektedir ve iş aramaktadır. Bu konuda ona kim yardımcı olacaktır?[/h]

[h=5]Unutma Beni 1026.Bölüm Özeti (21.02.2013)

Emine bir kafenin mutfağında işe başlamıştır. Tatlı yapacaktır. Emine’ye bu işi bırakması için kim baskı yapacaktır? Şerif Emine’ye şirketle alakalı nasıl bir teklifte bulunacaktır? Volkan paralarının kömürlükten alındığını nihayet fark eder. Bunu Kenan ile paylaşır. Volkan paraları alan kişinin anne-babası olduğunu öğrenecek midir? İlkay Selim ile yakınlaşmayı başarmışken Selim ne duyup İlkay’a öfkelenecektir? İlkay Yeşim’e hangi konuda söz verecektir? Erdem Çiğdem’e aralarında yaşanan şeyler yüzünden soğuk davranmaktadır. Çiğdem Erdem ile nasıl bir konuşma yapıp, onu şaşırtacaktır? Rauf Asu’yu psikoloğa götürmeyi düşünmektedir. Asu bunu duyar, tepkisi ne olacaktır? Asu Erdem’i unutmayı başarabilecek midir?[/h]

Unutma Beni 1027.Bölüm Özeti (22.02.2013)

[h=5] Selim duyduklarının etkisiyle İlkay’a çok öfkelidir. İlkay’ı boş bir inşaata çağırır, Selim burada ne yapmayı planlamaktadır? Yeşim’in yardımcısı Zeliha, Selim’in odasında ne görüp dehşete kapılacaktır? Selim’in İlkay’la ilgili planı nedir? Rıfat ve Güleser, Volkan’ın parayı tarla satışından elde etmediğini öğrenmişlerdir. Volkan paranın kaynağı için nasıl bir açıklama yapacaktır? Kenan Volkan’ı hangi sıkıntılı durumdan kurtaracaktır? Emine aşırı halsizliği için doktora gitmiştir. Emine’nin neyi vardır, sonuçlar çıktığında neden allak bullak olmuştur? Asu Erdem’i görmeye otele gider. Erdem Asu’yu affedebilecek midir?[/h]

Unutma Beni 1027.Bölüm Fragmanı

[video=youtube_share;8RKodpiNG6w]http://youtu.be/8RKodpiNG6w[/video]

Unutma Beni 1028.Bölüm Özeti (25.02.2013)

Emine hastane sonuçları yüzünden çok tedirgindir hatta şehri terk etmeyi bile düşünmektedir? Emine'nin neyi vardır?
Kenan Volkan'daki paranın kendi parası olduğunu söylemiştir ve Rıfat buna karşılık evi Kenan'a verecektir? Güleser ne yapıp da Rıfat'ı çok öfkelendirecektir?
İlkay yine Selim'i görmeye gelir. Selim durup dururken neden İlkay'a bağıracaktır?
Rauf Asu'yu karşısına alır ve artık bir bebeklerinin olabileceğini söyler. Asu'nun cevabı ne olacaktır?
Asu neden Erdem'i görmeye gidip ardından avukata gidecektir? Rauf'la ilgili aklından ne geçmektedir?
Çiğdem ve Erdem arasındaki gerginlik devam etmektedir. İkilinin arasındaki buzlar ne zaman eriyecektir?

Son düzenleme:
Unutma Beni 1029.Bölüm Özeti (26.02.2013)

Rıfat Emine’nin raporunu bulur, Şerif’le birlikte doktora gösterirler. Doktorun hangi sözleri Şerif ve Rıfat’ı yıkacaktır? Emine tekrar doktora gider, yeni tahliller yaptırır. Emine’nin hastalığı ne kadar ilerlemiştir? Yeşim Selim’e İlkay’ı kovacağını söyler. Selim karşı çıkar. Selim’in İlkay’la ilgili önerisi nedir? Selim İlkay hakkında neler düşünmektedir? Yeşim İlkay ve Selim yakınlaşmasını nasıl değerlendirmektedir? İlkay’la ilgili gerçek fikirleri nedir? Kenan ve Volkan Güleser’e bir oyun oynayıp tapuyu almayı planlar. Eve sürpriz bir konuk gelir. Güleser’i şoka sokacak bu plan nedir? Asu Rauf’a artık boşanmak istediğini söyler. Rauf ne tepki verecektir?

Son düzenleme:
Unutma Beni 1030.Bölüm Özeti (27.02.2013)

[h=5]Şerif ve Rıfat hala Emine’nin ölümcül bir hastalığı olduğunu düşünmektedir. Emine Şerif’e hamile olduğunu söyleyecek midir? Ceylan Şerif ve Emine konuşurken ne duyup çok üzülecektir? İlkay Selim ile yakınlaşmayı sürdürmektedir, ona hediyeler alır. Selim’in İlkay’a duyguları ise tamamen aşkla alakalıdır. İlkay bunu anlayacak mıdır? Selim kimi telle boğmayı düşünecektir? Kim kızdırmıştır onu? Asu Erdem’i görmeye gider ve ona boşanacağını tekrarlar. Erdem’in cevabı ne olacaktır? Asu Rauf’u kiminle konuşurken duyup, dehşete kapılacaktır? Erdem neden Çiğdem’i azarlayıp, onu ağlatacaktır? Kenan paralarına yeniden sahip olabilmek için Volkan’a nasıl bir teklifle gelecektir?[/h]

Unutma Beni 1031.Bölüm Özeti (28.02.2013)

[h=5]Şerif Emine’nin hamilelik haberiyle allak bullaktır. Şerif bebekle ilgili neler düşünmektedir? Ceylan’dan boşanacak mıdır? Selim İlkay’ın hayatında biri olduğunu düşündüğü için ona zarar vermeyi planlamaktadır. Selim amacına ulaşacak mıdır? Emine doktora gider yine, Şerif de ona eşlik eder. Doktor onlara hangi tatsız haberi verecektir? Asu bir türlü Erdem’i aklından atamamaktadır ve boşanma konusunda kararlıdır. Rauf boşanmaya ikna olacak mıdır? Volkan Cevher denen adamla neden buluşmuştur? Kimdir bu adam, amacı nedir? Güleser ev üzerindeki hakkını Kenan’a devretmeme konusunda kararlı mıdır?[/h]

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy