NOW Unutma Beni - Dizi Yorumları

[h=1]Unutma Beni 1057.Bölüm[/h]

Moderatörün son düzenlenenleri:
Unutma Beni 1058.Bölüm Özeti (08.04.2013)

Kenan, Ceylan ve Belkıs’ın görüntülerini Ceylan’a gösterir, Ceylan’ı tehdit eder. Kenan görüntüler karşılığında Ceylan’dan ne isteyecektir?Erdem ısrarla Çiğdem’le konuşmak istemektedir. Defalarca ondan af diler. Hikmet öfkelenip, eve kimi çağıracaktır?Şerif telefonunu unutup, eve aniden döner. Ceylan bunu fark edip evde gizlice kimi saklayacaktır?Emine Şerif’in uyarısı üzerine, Belkıs’a hayatında biri olup olmadığını sorar. Belkıs’ın cevabı ne olacaktır?Selim İlkay’ı defterini okurken yakalar. Selim bu durumda ne yapacaktır? Selim’in hangi sözleri İlkay’ı dehşete düşürecektir?Asu hamileliği için doktora gider. Doktor ne söyleyip, onu tedirgin edecektir?

Unutma Beni 1059.Bölüm Özeti (09.04.2013)

Kenan, Ceylan’ın Belkıs ile konuştuğu görüntüleri eline geçirmiştir. Kenan bu görüntüler karşılığında Ceylan’dan ne isteyecektir?
Kenan Ceylan’ı bir uçurumun kenarına getirir, Kenan bunu neden yapmıştır?
Emine’nin anlaşmalı kocası Cevher, Emine’yi görmeye gelir, Şerif de ordadır. Şerif neden Cevher’in üzerine yürüyecektir?
Maddi sıkıntıdan albüm çıkarmakta zorlanan Cevher’e kim para yardımında bulunacaktır?
Erdem, Çiğdem onu reddettiği için çok kötü durumdadır, sürekli içmektedir. Erdem otel görevlisiyle Çiğdem’e ne gönderecektir?
Rauf ve Asu, Erdem meselesi hakkında Çiğdem’le konuşmaya gelirler. Hikmet Asu’ya nasıl davranacaktır?
Selim neden İlkay’ın üzerine yürüyüp, onu evden kovacaktır? Selim gerçekten resim öğretmenini öldürmüş müdür?

Unutma Beni 1060.Bölüm Özeti (10.04.2013)

Kenan Ceylan’dan şirketini geri almayı düşünürken Ceylan Kenan’ı adamlarına yakalatır. Ceylan’ın Kenan’la ilgili planları nelerdir?
Cevher’in işleri hiç iyi gitmemektedir, iflasın eşiğindedir. Cevher Emine’ye nasıl bir teklifte bulunacaktır?
Çiğdem Erdem’i görmek istememektedir. Erdem Rauf’u da araya sokarak Çiğdem’e nasıl bir oyun oynayacaktır? Erdem’in sözleri Çiğdem’i ikna edecek midir?
Asu bulantıları yüzünden hastaneye gider. Rauf bunu duyar. Rauf Asu’nun neden hastaneye gittiğini öğrenecek midir?
İlkay ölen öğretmenle ilgili araştırma yapmaktadır. İlkay hangi bilgilere ulaşacaktır? Selim’in bu işte gerçekten parmağı var mıdır?
İlkay evden ayrılıp Çiğdem’in yanına gelmiştir. Selim çok kötüdür, içki komasına girer. İlkay eve dönecek midir?

Unutma Beni 1061.Bölüm Özeti (11.04.2013)

Kenan hâlâ Ceylan’ın adamlarının elinde, aç ve bitkin haldedir. Ceylan bir fırsatını bulup cep telefonundan kime mesaj çeker.
Ceylan ve adamları Kenan’ın evinde cd’yi ararlarken kim gelip onları görecektir?
Şerif, Cevher’in Emine’ye yaptığı şarkıcılık teklifini öğrenmiştir. Şerif’in bundan sonra Cevher’e tavrı ne olacaktır?
Emine Şerif’i kiminle konuşurken duyup, çok öfkelenecektir?
Volkan ve Rıfat Kenan’ın evinde kan izine rastlarlar. Kan kime aittir?
İlkay ölen öğretmenin eşini araştırmaktadır. Onu görmeye gider. İlkay’ı gizlice kim takip edecektir?
Erdem Çiğdem’i konuşmak için şirkete çağırır. Çiğdem şirkete giderken Erdem’i kiminle görüp, çok şaşıracaktır?

[h=1]Unutma Beni 1060.Bölüm[/h]

Unutma Beni 1062.Bölüm Özeti (12.04.2013)

Emine albüm çıkarma konusunda kararlıdır. Cevher ile İstanbul’a giderken Şerif gelir. Emine’nin şarkıcı olmasını istemeyen Şerif, bu gidişe engel olabilecek midir?
Şerif her yerde Kenan’ı aramaktadır. Şerif Kenan’ı kaçıran kişinin Ceylan olduğunu öğrenecek midir?
Kenan hâlâ Ceylan’ın elindedir. Kenan öyle bir şey yapar ki, Ceylan’ın hayatı tehlikeye girer. Kenan eli-kolu bağlıyken ne yapmıştır?
İlkay ölen öğretmenin nişanlısını sonunda bulmuştur. Adam İlkay’a kaza gününe dair neler anlatacaktır?
Erdem Çiğdem’e kendini affettirememenin üzüntüsüyle bir bara içmeye gider. Erdem orada kimi görüp çok şaşıracaktır?
Selim İlkay’la kavga ettikten sonra, çok üzgün bir şekilde İlkay’a mektup yazar. Selim’in aklından neler geçmektedir?

Unutma Beni 1063.Bölüm Özeti (15.04.2013)

Kenan Ceylan’ın suyuna zehir katmıştır, sonrasında arayıp bunu söyler. Ceylan bunu duyunca ne yapacaktır?Kenan eli kolu bağlı, Ceylan’ın adamının elindedir hâlâ, onu kim gelip kurtaracaktır?Şerif Ceylan’ın hastaneye yatırıldığını öğrenip, koşturarak gider. Ceylan kurtulabilecek midir? Zehirin bir panzehiri var mıdır?Çiğdem ve Erdem sonunda barışmışlardır. Özlem giderirlerken Asu arar ve Erdem’le buluşmak istediğini söyler. Erdem buluşma yerine gidecek midir?İlkay Selim’in öğretmen konusunda suçsuz olduğunu öğrenmiş, vicdan azabı duyar. Selim ise bir mektup bırakıp ortadan kaybolmuştur. Selim nerdedir?Volkan Kenan kaçırıldı diye çok üzgündür, sık sık evine gidip bakar. Volkan evde kimi görüp, çok şaşıracaktır?

Unutma Beni 1064.Bölüm Özeti (16.04.2013)

Hikmet Ceylan’ın aldığı arabayla mahallenin kadınlarına hava atmaktadır. Hikmet kadınlardan ne tür teklifler alacaktır?
Erdem Asu’yu zorla hastaneye götürür, bebeği aldırmaları için onu ikna etmeye çalışır. Asu bu durumda ne yapacaktır?
Şeker sürpriz bir şekilde Çiğdem’e gelir. Erdem ordadır. Şeker Erdem’i görecek midir?
Yeşim ve Hakan iş gezisine gidiyoruz diye Ankara’da bir otelde yer ayırtırlar. İkili arasında neler yaşanmaktadır, yoksa sevgililer midir?
Ceylan zehir yüzünden çok kötüdür, Kenan panzehir karşılığında Ceylan’a ne imzalatacaktır?
Volkan Şerif’in odasına gizlice girip, ne alacaktır?
Ali ve Esra, Esra’nın babasının hastalığı yüzünden Eskişehir’dedir. Ali Esra’yı ailesinin yanına götürür. Annesi Esra’yı görünce ne yapacaktır?

[h=1]Unutma Beni 1063.Bölüm[/h]

Unutma Beni 1065.Bölüm Özeti (17.04.2013)

Esra babasını göremediği için çok üzgündür, Ali ile birlikte yine evlerine giderler. Esra bu sefer anne-babasını yumuşatacak mıdır?
Erdem yaptığı ikiyüzlülüğe katlanamamaktadır. Rauf’a her şeyi anlatacaktır. Asu bu durumda ne yapacaktır?
Rauf kimi öldüresiye dövüp, ölümle tehdit edecektir?
Hikmet yeni arabasında otururken Belkıs gelir ve birlikte gezmelerini önerir. Belkıs ve Hikmet arasında neler yaşanacaktır?
Şeker Çiğdemlerde ne bulup, soluğu İlkay’ın yanında alacaktır? Selim yine ne yapmıştır?
Ceylan Kenan ile bir mağazada buluşur, tam bu sırada Şerif Ceylan’ı görür. Ceylan bu durumu nasıl açıklayacaktır?
Şerif sekreteri Berrin’den ne öğrenip çok öfkelenecektir?

[h=1]Unutma Beni 1065.Bölüm[/h]

Unutma Beni 1066.Bölüm Özeti (18.04.2013)

Şeker Ceylanların odasında bir mektup bulur ve çok şaşırır, mektupta neler yazmaktadır. Şerif’in bu mektuba tepkisi ne olacaktır?
Kenan Ceylan’ı yine arar ve buluşmak istediğini söyler. Kenan bu sefer Ceylan’dan ne isteyip onu zor durumda bırakacaktır?
Erdem ve Asu bebeği aldırmak üzere doktora giderler. Asu doktorla nasıl bir anlaşma yapacaktır?
Çiğdem geceyi İlkay’ın evinde geçirmiştir. Selim, Çiğdem’e cinayet gecesiyle ilgili neler anlatacaktır?
Esra babasıyla barışma yolları ararken, babası Ali’yi arar ve konuşmak istediğini söyler. Rüstem Ali’yi ne için çağırmıştır?
Belkıs ve Hikmet gizlice pikniğe giderler. İkili arasında neler yaşanacaktır? Belkıs’ın Hikmet’le ilgili gerçek planları nelerdir?

Unutma Beni 1067.Bölüm Özeti (19.04.2013)

Şerif, Ceylan’ın bu sefer de depodaki antika eşyaları sattığını öğrenmiştir. Deli gibi Ceylan’ı arar. Ceylan bu durumda ne yapacaktır?
Kenan adamlarıyla depodaki eşyaları almaya gider. Şerif eşyaları alan kişinin Kenan olduğunu öğrenecek midir?
Kenan öfkelenip nereyi yakacaktır? Kim orda mahsur kalacaktır?
Belkıs ve Hikmet gizlice yine buluşacaklardır. Hikmet heyecanlıdır. Belkıs’a âşık mı olmaya başlamıştır yoksa?
Ali ve Esra yine Esra’nın ailesinin yanına giderler. Esra’nın babası Rüstem, Esra’nın çantasında ne görüp, çok öfkelenecektir?
Kim Ali ve Esra’yı polise ihbar edecektir?
İlkay Yeşim ve Hakan’la ilgili ne öğrenip çok şaşıracaktır? Neden Yeşim’i takip edecektir?

[h=1]Unutma Beni 1067.Bölüm[/h]

Unutma Beni 1068.Bölüm Özeti (22.04.2013)

Esra’nın babası Rüstem, Ali ve Esra’yı polise ihbar etmiştir. Ali tekrar konuşmak için eve gider. Rüstem ihbarından vazgeçecek midir?
Esra bütün bu gerginliğe dayanamayıp Ali’ye ne diyecektir? Ali’yi yıkan bu karar nedir?
Hikmet dumandan zehirlenirken depoya Belkıs gelir. Belkıs Hikmet’i kurtarabilecek midir?
Şerif deponun kundaklandığını öğrenmiştir. Şerif depoyu yakan kişinin Kenan olduğunu öğrenecek midir? Şerif öfkeyle şirkete gelir ve Ceylan’a depodaki eşyaları neden Veli Yakut’a sattığını sorar. Ceylan’ın cevabı ne olacaktır?
Şerif Ceylan’a nasıl bir belge imzalatacaktır? Kenan bunu öğrenip, neden öfkelenecektir?
İlkay Yeşim’i takip etmektedir. Yeşim otel odasında Hakan ile buluşur. İlkay bunu görecek midir?

Son düzenleme:
Unutma Beni 1069.Bölüm Özeti (23.04.2013)

Yeşim ve Hakan, İlkay’ın kendilerini otelde gördüğünden haberdardır. Yeşim’in İlkay’ı susturmak için planı nedir? İlkay, Yeşim, Selim ve Hakan kahvaltıdalarken Hakan İlkay’a çok yakın davranır. Hakan neden böyle bir şey yapmıştır? İlkay neden Zeliha’ya Hakan’ı övecektir? Aklından neler geçmektedir?Selim, Hakan ve İlkay’ı hangi halde görüp, deliye dönecektir? Belkıs Hikmetlere yemeğe gelecektir. Ceylan bunu duyar, tepkisi ne olacaktır? Rauf Asu’nun peşine bir adam takmıştır. Asu bunu fark edecek midir? Asu Erdem’in yanında Rauf’a ne söyleyip, onu çok öfkelendirecektir? Volkan habersiz, Kenan’ı ziyarete gider. Volkan camdan ne görüp, çok öfkelenecektir? Volkan ve Kenan arasındaki samimiyet artık bozulmakta mıdır?

[h=1]Unutma Beni 1068.Bölüm[/h]

Unutma Beni 1070.Bölüm Özeti (24.04.2013)

Şeker Ceylan’ın tedirgin halinden ve telefon konuşmalarından şüphelenmiştir. Ceylan Kenan’la buluşmaya gittiğinde takip eder. Şeker onları görecek midir? Kenan Şerif’i arar ve görüşmek istediğini söyler. Kenan bu sefer ne isteyecektir? Ceylan Volkan’a Kenan’la ilgili neler söyleyip, aralarını bozacaktır? Hakan ve Yeşim’in planı devam etmektedir. Hakan yine İlkay’a çok yakın davranır, buluşurlar. Selim onları görecek midir? İlkay Hakan’ın arabasında ne görüp, şoke olacaktır? Selim elinde bıçakla, öldürmek için kimin peşinden koşacaktır? Rauf ve Asu’nun arası daha da gerilmiştir. Rauf Asu’nun bilgisayarını gizlice açar ve karıştırır. Rauf Erdem’le Asu’nun yazışmalarını görecek midir? Erdem Çiğdem’e kahvaltıya gelir. Onların bu mutlu hallerine kim gölge düşürecektir?