NOW Unutma Beni - Dizi Yorumları

[h=5]Unutma Beni 1032.Bölüm Özeti (01.03.2013)

Emine evdeyken Ceylan gelir. Ceylan Emine’nin ölümcül bir hastalığı olduğunu düşünmektedir hala. Ceylan Emine’ye neler diyecektir? Şerif bir arkadaşıyla doğacak bebekleri hakkında konuşurken Emine duyar ve Şerif’e çok öfkelenir. Şerif ne demiştir telefonda? Volkan Belkıs ile anlaşmalı evlilik meselesini konuşmaya gelir. Belkıs’ın cevabı ne olacaktır? Rıfat Güleser’e ev meselesi yüzünden boşanma davası açmıştır. Güleser bunu duyduğunda ne yapacaktır? İlkay Selim’in yanındayken bazı şeylerden şüphelenip gizlice evde kalır. İlkay saklandığı yerden nelere şahit olup çok şaşıracaktır? Selim’i gerçekte korkutan kimdir? Rauf Asu ile arasını düzeltmek için elinden geleni yapmaktadır. Asu boşanma konusunda kararlı mıdır?[/h]

Unutma Beni 1033.Bölüm Özeti (04.03.2013)

İlkay Selim’i evde birilerinin delirtmeye çalıştığını anlamıştır artık. Selim’i alıp kendi evine götürür. Yeşim bunu duyunca ne yapacaktır? İlkay Selim’i hastaneye götürür ve tahliller yaptırır, tahlillerde ne çıkacaktır? Çiğdem’in Erdem’e olan platonik aşkı gün geçtikçe artmaktadır. Erdem Çiğdem’i kendisinden soğutmak için nasıl bir yol izleyecektir? Azeri iş adamı Cevher, Belkıs ile anlaşmalı evlilik meselesini konuşmaya gelir, Belkıs’ın cevabı ne olacaktır? Cevher’in Emine’yi şaşırtan teklifi nedir? Emine hayati riske rağmen bebeği aldırmama konusunda kararlıdır. Şerif onu vazgeçirebilecek midir? Tarla satılır ve Rıfat Kenan’ın parasını verir. Kenan parayı Volkan’a verecek midir?

[h=5]Unutma Beni 1034.Bölüm Özeti (05.03.2013)

Selim geceyi İlkay’da geçirmiştir, Zeliha ilaçlarını getirir. İlkay ilaçlarla ilgili ne düşünmektedir? Çiğdem ablasını hangi konuda uyarır? Ali ve Esra Almanya’da yaşamaktadır artık. Ali neden mutsuz görünmektedir? İşle ilgili ne gibi sıkıntıları vardır? Ceylan Emine’nin öleceğini düşünmektedir hâlâ. Ona bakmak için Emine’nin evine gelir. Ceylan Emine’den ne için özür dileyecektir? Ceylan burada ne duyup, dehşete kapılacaktır? Güleser Volkan’ı kiminle konuşurken gizli gizli dinleyecektir? Volkan kiminle yakınlaşmaktadır? Kenan ve Volkan’ın iş konusundaki ortaklığı sürer. Kenan’ın işle alakalı kafasından neler geçmektedir?[/h]

Unutma Beni 1035.Bölüm Özeti (06.03.2013)

İlkay Selim’i ilaçlarını içmeme konusunda uyarmıştır. Selim dediğini yapar, evdekiler Selim’in ilaçlarını içmediğini anlayacak mıdır? Kenan Volkan’ı Belkıs ile konuşurken yakalar, Volkan Kenan’a nasıl bir açıklamada bulunacaktır? Belkıs Cevher’le evlenme konusunda kararlı mıdır? Selim İlkay’a hislerini anlatan bir aşk mektubu yazar. Mektup kimin eline geçecektir? Selim Hakan’ı niye tartaklayacaktır? Yine ne yapmıştır? Ali dolandırılmıştır ve bir an önce kendini aklaması gerekmektedir. Ali bunu başarabilecek midir? Ali ve Esra’nın arası neden açılacaktır? Ceylan Emine’nin hamile olduğunu duymuştur. Öfkeli bir şekilde Emine ile konuşmaya gider. Emine’nin nasıl bir açıklaması olacaktır? Emine kendince nasıl bir çözüm bulmuştur? Güleser Emine’nin evinde ne duyup, dehşete kapılacaktır? Rıfat Güleser’den ne öğrenip şoke olacaktır?

Unutma Beni 1036.Bölüm Özeti (07.03.2013)

[h=5]Ali dolandırıldığını ispatlayamadığı için İnterpol tarafından aranmaktadır ve Türkiye’ye kaçmayı planlamaktadır. Esra onunla gelecek midir? Yeşim’in iş için acilen Selim’in imzasına ihtiyacı vardır. Yeşim bunu başarabilmek için nasıl bir oyun oynayacaktır? Hakan Yeşim’e İlkay’la ilgili neler anlatacaktır? İlkay’dan neden nefret etmektedir? Şeker ve Hikmet Şerif’in cebinden hamilelik raporunu bulurlar. İkili raporun Emine’ye ait olduğunu öğrenecek midir? Volkan Emine’nin hamile olduğunu öğrenmiştir, Emine’nin evini basar. Emine ve Volkan arasında neler yaşanacaktır? Volkan Kenan’a Emine’nin hamilelik haberini verir. Kenan bu haberi nasıl karşılayacaktır? Belkıs Cevher ile buluşur. İkiliyi kim görüp deliye dönecektir?[/h]

[h=5]Unutma Beni 1037.Bölüm Özeti (08.03.2013)

Hikmet ve Şeker Emine’nin hamileliğini öğrenmişlerdir. Konuşmaya giderler. Emine onlara nasıl bir açıklama yapacaktır? Gelecekle ilgili planları nedir? Selim İlkay için nasıl bir sürpriz hazırlamıştır, ona kendi elleriyle ne yapacaktır? İlkay ve Selim birlikte fotoğraf çekerler. Selim kimin fotoğrafını görüp, yine deliye dönecektir? Selim neden Zeliha’dan af dileyecektir? Yeşim İlkay’ı hangi konuda tehdit edecektir. Ona ne için sadece bir gün süre verecektir? Kenan, Güleser, Volkan ve Belkıs’ı ne konuşurken yakalayıp, Belkıs’a çok öfkelenecektir? Bebek konusunda çok bunalan Emine, Cevher ile buluşur. Ona nasıl bir teklifte bulunacaktır? Çiğdem yine Erdem’i sözde sevgilisiyle konuşurken yakalar. Çiğdem bunun bir oyun olduğunu anlayacak mıdır?[/h]

Unutma Beni 1038.Bölüm Özeti (11.03.2013)

[h=5]Şerif ve Rıfat iş gezisindedir. Şerif Rıfat’a Emine ile ilgili ne söyleyip, çok şaşırtacaktır? Bugün Emine’nin nikâh günüdür. Cevher ile evlenecektir. Şerif bunu duyacak mıdır? Şeker Emine’nin hamileliği ile ilgili Emine ile konuşmaya gider, orda kimi görüp, çok şaşıracaktır? Kenan Volkan’la birlikteyken Emine’nin evleneceğini duyar, Kenan’ın tepkisi ne olacaktır? Emine ve Cevher’in nikâhını kim basıp, Emine’yi götürmeye kalkacaktır? Yeşim’in imza için İlkay’a verdiği süre dolmak üzeredir. İlkay belgeyi Selim’e imzalatacak mıdır, yoksa işinden mi olacaktır? Hakan Selim’in penceresinin altında ne bulup çok şaşıracaktır? Ali hâlâ çok zor durumdadır, Türkiye’ye kaçış planları yapmaktadır. Esra onunla gelecek midir?[/h]

Unutma Beni 1039.Bölüm Özeti (12.03.2013)

Emine hamileliğiyle ilgili doktora gider, test sonuçları çıkmıştır. Şerif de yanındadır. Doktor neler diyecektir? Emine’nin Cevher beyle anlaşmalı evliliğinin ilk günüdür. İkili arasında neler yaşanacaktır? İlkay hapishaneye Gülten’i görmeye gider. Gülten ona neler söyleyecektir? İlkay’ın Selim’e yaklaşması yasaktır. İlkay buna rağmen Çiğdem ile birlikte Selim’i kaçırmak üzere eve gider. İlkay bunu başarabilecek midir? Çiğdem şirkette çöpte ne bulup, çok üzülecektir? Çiğdem’in hangi kararı Erdem’i şoke edecektir? Ceylan ile işbirliği yapan Doktor Nejat hapisten kaçmıştır ve Emine’yi aramaktadır. Nejat’ın amacı nedir? Ceylan neye çok sevinip, göbek atacaktır? Kenan Belkıs’a bebekle ilgili nasıl bir teklifte bulunacaktır?

Unutma Beni 1040.Bölüm Özeti (13.03.2013)

[h=5] Selim bugün kurul önüne çıkacaktır ve akli dengesi yerinde bulunmazsa eğer tımarhaneye kapatılacaktır. İlkay ve Çiğdem bu sefer Selim’i kaçırabilecekler midir? İlkay ve Çiğdem’in kim üzerine yürüyüp, onları zor durumda bırakacaktır? Volkan ablası Emine’yi, anlaşmalı evlilik yüzünden polise ihbar etmeyi düşünmektedir. Volkan bunu yapacak mıdır gerçekten? Rıfat kime öfkelenip evi terk edecektir? Rıfat nereye gidecektir? Doktor Nejat Emine’yi aramayı sürdürür, bebeğin ölmediğini söyleyecektir. Nejat Emine’nin adresini bulabilecek midir? Şerif Emine’nin son sözlerinden sonra kendini feci dağıtmıştır. Hikmet onu nerde bulacaktır? Ali ve Esra Almanya’dan kaçmak için son hazırlıklarını yaparlar. Esra Ali’nin yanında mı olacaktır? Yoksa Almanya’da mı kalacaktır?[/h]

kristal farede ödül verdiler sonunda bu dizi deniz yıldızından da beni affetden de çok ileride hakkını aldı :)

Unutma Beni 1041.Bölüm Özeti (14.03.2013)

[h=5]Ceylan’la işbirliği yapan sahte doktor Nejat, her yerde Emine’yi aramaktadır. Doktor, gazetede ne görüp çok sevinecektir? Emine gitmeye kararlıdır. Şerif konuşmak için gelir. İkili arasında neler yaşanacaktır? Rıfat hâlâ Emine’de kalmaktadır. Emine bu konuyu konuşmak için Volkan’ı görmeye gider. Volkan ve Güleser’in tavrı ne olacaktır? İlkay ve Çiğdem Selim’i kaçırmış, evde saklarlar. Hikmet aniden gelir. Hikmet Selim’i görecek midir? Selim ilaçların etkisinden kurtulup, İlkay’ı tanıyacak mıdır? Erdem, Çiğdem işten çıktıktan sonra işlerin üstesinden gelebilecek midir? Yoksa Çiğdem’in yokluğunu hissedecek midir? Kenan ve Belkıs bebeğe nüfus cüzdanı çıkarırlar. Ceylan bunu öğrenecek midir? Kenan’ın bebekle ilgili asıl planı nedir?[/h]

Unutma Beni 1042.Bölüm Özeti (15.03.2013)

Emine’nin bugün Ankara’da son günüdür. Vedalaşmak için Hikmet’lere gider. Ceylan Emine’yi görünce ne yapacaktır? Ceylan gazetede ne görüp, paniğe kapılacaktır? Şerif Emine’nin gideceğini bilmektedir. Silahını alır ve Emine’yi görmeye gider. Şerif’in amacı nedir? Selim İlkay’ın yanında kalmaktadır. Yeşim ve Hakan polisle onu almaya gelirler. İlkay bu durumda ne yapacaktır? Selim neden birden bire çıldırmıştır? Yoksa Selim Yeşim’in dediği gibi gerçekten sorunlu biri midir? Rauf ve Erdem içip, dertleşirler. Rauf Erdem’e Asuman’la ilgili neler anlatacaktır? Çiğdem şirkete gelir, kalan son birkaç işi halleder. Erdem onu işe dönme konusunda ikna edecek midir?

Unutma Beni 1043.Bölüm Özeti (18.03.2013)

Emine Şerif’in yalvarmaları üzerine gitmemiştir. Ev halkı, özellikle Ceylan, bu haberi duyunca ne yapacaktır? Emine’nin bebeğini öldü gösteren sahte doktor Nejat, nihayet Emine’nin adresini bulmuştur, ona her şeyi anlatacaktır. Doktor bunu başarabilecek midir? Emine şirkete Şerif ile konuşmaya gelir. Emine Şerif’ten ne isteyecektir? Ceylan neden Belkıs’ı ölesiye dövecektir? Selim İlkay’la kaçmıştır, Hakan ve Yeşim peşindedir. İlkay Selim’e nasıl bir teklifte bulunacaktır? Kimler çok ani bir şekilde evleneceklerdir? Rauf akşamdan kalma haldedir. Asu ona şefkat gösterir ve ilgilenir. Asu ve Rauf arasındaki buzlar nihayet erimekte midir? Yoksa Asu’nun başka bir niyeti mi vardır?

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy