Maskeli Fedai
Favori Üye
Sözünü tutmayan ne olur kiBunun için geldin demi troll![]()
Semihin beyin ameliyatları için
Sözünü tutmayan ne olur kiBunun için geldin demi troll![]()
Semihin beyin ameliyatları için
Kupayı aldığımız an bunun havası yükselir.Büyük başarılı başkanım filan der![]()
Ne Semihmiş arkadaşSözünü tutmayan ne olur ki
Semihin beyin ameliyatları için![]()
Bunun yardımcı der o demezse
Bugün ada konseyi mi var la ?Sözünü tutmayan ne olur ki
Semihin beyin ameliyatları için![]()
Galatasaray tarihinin en basiretsiz yönetimi la bunlar. Allah bizi bu sene bunlarla sınıyor. Yapacak birşey yok sabır çekip devam edecezNe Semihmiş arkadaş.Galiba Semih olmasa millet Survivor izlemiyecek .
Bunun yardımcı der o demezse.Türkiye kupasında yarı finale çıktığımızda halde bilmeyip üstüne bu takım çeyrek finale çıktı diye övünen yardımcısı var
![]()
La sende mi bu survivora bakıyorsunBugün ada konseyi mi var la ?
Galatasaray tarihinin en basiretsiz yönetimi la bunlar. Allah bizi bu sene bunlarla sınıyor. Yapacak birşey yok sabır çekip devam edecez![]()
Sabır taşı çatladı hacı ne sabırından bahsediyorsunGalatasaray tarihinin en basiretsiz yönetimi la bunlar. Allah bizi bu sene bunlarla sınıyor. Yapacak birşey yok sabır çekip devam edecez![]()
Aynen ben de yemek yemedim daha gidip bi yemek söyleyeyim10 sayfa demiştik.10 sayfa olsun dinlenecem
![]()
Ne yemeği söylecenAynen ben de yemek yemedim daha gidip bi yemek söyleyeyim![]()
Bu saatte ne bulursam agaNe yemeği söylecen![]()
Bak benimde canım çektiBu saatte ne bulursam agaBüyük ihtimalle kokoreç midye
![]()
Ye lan
Ye lanMidye de söyle ama yanında geçen 50 tane yemişim hızımı alamayıp 2 şişe soda içtim
![]()
Poldi de çok büyük Gaassaraylı la
Trt yayını bozulduğu için bu marşı dinleyememiştik.
Oha kanka naptın sen la.Benimde şu an acayip canım çekti
![]()
dün 2.5 da yattım 6 da kalktı macaiyp uykum geliyor staja gittim
Okula ders mi anlatmaya gittindün 2.5 da yattım 6 da kalktı macaiyp uykum geliyor staja gittimbunları vadi genel sohbette konuşalım mekana gelin
![]()
Yalanladı kanka o haberleriPoldi de çok büyük Gaassaraylı laBi de terör olayları sebebiyle kaçacak diyorlar ulan Floryada bomba patlasa bu adam gitmez
![]()
aynen 10 sayfa olsun gidip orda boş yapalım @takas'ın gönlü olsunOkula ders mi anlatmaya gittin? Konu 10 sayfa olsun gelecem
Yalanladı kanka o haberleri![]()