ilk hafta diye anlatmadım ama diğer haftalarda anlatacamOkula ders mi anlatmaya gittin? Konu 10 sayfa olsun gelecem
Yalanladı kanka o haberleri![]()
ilk hafta diye anlatmadım ama diğer haftalarda anlatacamOkula ders mi anlatmaya gittin? Konu 10 sayfa olsun gelecem
Yalanladı kanka o haberleri![]()
00.00 gibi gelirimaynen 10 sayfa olsun gidip orda boş yapalım @takas'ın gönlü olsun![]()
benim gönlüm olsun diye mi genel sohbete geliyorsunuz şok üstüne şok yaşıyorumaynen 10 sayfa olsun gidip orda boş yapalım @takas'ın gönlü olsun![]()
Terbiyesiz herif demiştim çok bozuldun sen diyeChrome kullan aga mozillayı sektir et![]()
bu saatte ne yemeği aga00.00 gibi gelirim.Kokoreç yemeye gidecem
![]()
10 oldu galiba ellerimize sağlık bi kokoreçi hak ettik bence00.00 gibi gelirim.Kokoreç yemeye gidecem
![]()
Lan dingil beni mi stalklıyon forumda sapıkTerbiyesiz herif demiştim çok bozuldun sen diyeban yakındır
![]()
Napim açım agabu saatte ne yemeği agabende gofret almıştım onu yiyim biraz
![]()
Aga yemeğe gidecektim de ondan dedim yoksa mekan bizim gelirken kimseye sormam rahat ol 😉benim gönlüm olsun diye mi genel sohbete geliyorsunuz şok üstüne şok yaşıyorum![]()
Sen mi karar veriyorsunilk hafta diye anlatmadım ama diğer haftalarda anlatacam![]()
Böyle kelimeler kullanmaya devam edersen şikayet etmek zorunda kalıcam10 oldu galiba ellerimize sağlık bi kokoreçi hak ettik bence
Lan dingil beni mi stalklıyon forumda sapık![]()
Sonunda oldu10 oldu galiba ellerimize sağlık bi kokoreçi hak ettik bence
Lan dingil beni mi stalklıyon forumda sapık![]()
Tehdit mi diyorsun iyi aile çocuğuBöyle kelimeler kullanmaya devam edersen şikayet etmek zorunda kalıcamuyarıyorum seni daha ne istiyorsun
![]()
Terbiyeli bi çocuğum o kadarTehdit mi diyorsun iyi aile çocuğu![]()
Tamam bundan sonra Mevlana sözleri paylaşırımTerbiyeli bi çocuğum o kadarbu sadece bi uyarıydı , daha tehdit etmedim
![]()
Böyle imana gel işteTamam bundan sonra Mevlana sözleri paylaşırım![]()
Sırtını da keseleyeyimmiBöyle imana gel işteBi de az mesaj yaz da seni geçiyim tekrardan
![]()
Bende tam onu dicektimSırtını da keseleyeyimmi![]()
La bu saatte uyuyanı hortumla dövüyorlar bizim evdeBende tam onu dicektim.s.s.s neyse uyu gari yarın vadi var erken kalkman lazım
![]()
Hortum mu o da iyiymiş 😕 good night babyLa bu saatte uyuyanı hortumla dövüyorlar bizim evdeSen git uyu
![]()