Firefox ise bazen bende de yapıyor.Sayfayı yeniledikten sonra düzeliyor.aga hiç gözükmüyor sadece öyle yazıyor diğer tarayıcılarda bu sorun yok ama ben onları kullanmıyorum
Firefox ise bazen bende de yapıyor.Sayfayı yeniledikten sonra düzeliyor.aga hiç gözükmüyor sadece öyle yazıyor diğer tarayıcılarda bu sorun yok ama ben onları kullanmıyorum
yok aga sayfayı yenilemekle alakası yok uzun zamandır böyleSayfayı yenile bakalım bazen bende de öyle oluyor .
firefoxtan başkasını kullanamam agaChrome kullan aga mozillayı sektir et![]()
Sandelyenin üzerine çıkıp Fenerlilere baka baka seviniyordumbugün trt de sağ sol gollerini gösterdiler ne müthişti be aga coşmuştuk![]()
460 hit
460 hitEfsane ulan bu kadarını beklemiyordum helal bize
İnşallah final maçında da en az 10 sayfa yapmayan adam değil
![]()
Müthiş oynadı bugün
.Bu maçta onun gibi adamı çok aradık .Neredese maçta üçlüğümüz olmayacaktı .Müthiş oynadı bugünAh bi de Carlos Arroyo olaydı
Çok özlüyorum onu canlı görme fırsatım oldu Ankaradaki maçta
![]()
Sinanın daha ilk dakikalardan 3'lemesi kötü oldu yoksa o atardı. Göksenin de baya bi salladı..Bu maçta onun gibi adamı çok aradık .Neredese maçta üçlüğümüz olmayacaktı .
Maçın başlarına baktımHadi lan ordanSabahtan beri Survivor izliyon totoş
![]()
En fazla 2 tane üçlüğü olması lazım kanka ne salllamasıSinanın daha ilk dakikalardan 3'lemesi kötü oldu yoksa o atardı. Göksenin de baya bi salladı.
Demek o yüzden kötü oynuyordukMaçın başlarına baktım![]()
İyi lan işte iki üçlük az mıEn fazla 2 tane üçlüğü olması lazım kanka ne salllaması![]()
Şimdi sözünü tutDemek o yüzden kötü oynuyordukİyi ki sonlarına bakmamışsın yoksa kuruturdun maçı da
İyi lan işte iki üçlük az mıSchilib kötü oynadı onu deplasmanda benche çeksin Ergin Hocam
Kupayı aldığımız an bunun havası yükselir.Büyük başarılı başkanım filan derSinanın daha ilk dakikalardan 3'lemesi kötü oldu yoksa o atardı. Göksenin de baya bi salladı.
Yağlı surat mutlu@Since2011
Bunun için geldin demi trollŞimdi sözünü tut![]()