Katkını beklerdik agaaga tırnağımın kirini bile alamazsınmaç nasıldı aga izleyemedim taraftarımız dehşetmiş yine
Katkını beklerdik agaaga tırnağımın kirini bile alamazsınmaç nasıldı aga izleyemedim taraftarımız dehşetmiş yine
Orda finale çıkarız sıkıntı yok Ergin Ataman varEvet kanka 15 demiştik 14 oldu![]()
Yok duyamadım hangi muazzam bestemizdi kanka ?Son besteyi duydun mu?![]()
Demedi deme @Doğu ben bunun aklını alırımaga tırnağımın kirini bile alamazsınmaç nasıldı aga izleyemedim taraftarımız dehşetmiş yine
Özelden atarımOrda finale çıkarız sıkıntı yok Ergin Ataman varO kupa buraya gelecek !
Odeğil de EuroCup'ı alan Türk takımı yok demi ?
Yok duyamadım hangi muazzam bestemizdi kanka ?
aga sınav zamanı notları ayarlıyordum zaten izleyemedim kumanda elimde değil malesefKatkını beklerdik aga.Bu kadar önemli maçı nasıl izlemezsin
![]()
Tamam
la olum akıl mı kalmış bizde az bişey kalmış onu da sen mi alacan
aga istiyorsan sağ kolumu diriliş konusundan çekebilirim duruma göreTamamO değil de Poyraz Karayel'i geçtik la
Du bakayım dirilişçiler napmış
![]()
Bugün bizi sattı üzdüla olum akıl mı kalmış bizde az bişey kalmış onu da sen mi alacan
aga istiyorsan sağ kolumu diriliş konusundan çekebilirim duruma göre![]()
Çok boşladın aga sen Gs'yıaga sınav zamanı notları ayarlıyordum zaten izleyemedim kumanda elimde değil malesef
@Polat Şaşmaz konu galatasaray olduğunda benden izin almana gerek yok gir ve ölümüne yaz![]()
Poyraz Karayel kitlesi mi var forumdaTamamO değil de Poyraz Karayel'i geçtik la
Du bakayım dirilişçiler napmış
![]()
Senin aklın bitmez vardırla olum akıl mı kalmış bizde az bişey kalmış onu da sen mi alacan
aga istiyorsan sağ kolumu diriliş konusundan çekebilirim duruma göre![]()
Çok boşladın aga sen Gs'yı
Poyraz Karayel kitlesi mi var forumda
Senin aklın bitmez vardır![]()
Aynen
nasıl bir satış aga anlat bakalımBugün bizi sattı üzdü![]()
yok aga ne boşlaması fener maçını bekliyorum yenersek o zaman gör neler yapıyorumÇok boşladın aga sen Gs'yı
Poyraz Karayel kitlesi mi var forumda
Senin aklın bitmez vardır![]()
Beklemen lazımagalar @Since2011 @Doğu twitterdan attığını resim ve videolar bende gözükmüyor ne yapmam lazım
sadece loading tweet.... yazıyor
Sneijder yetişirse golü var buraya yazıyorumnasıl bir satış aga anlat bakalım
yok aga ne boşlaması fener maçını bekliyorum yenersek o zaman gör neler yapıyorum![]()
aga hiç gözükmüyor sadece öyle yazıyor diğer tarayıcılarda bu sorun yok ama ben onları kullanmıyorumBeklemen lazım![]()
Sayfayı yenile bakalım bazen bende de öyle oluyor .agalar @Since2011 @Doğu twitterdan attığını resim ve videolar bende gözükmüyor ne yapmam lazım
sadece loading tweet.... yazıyor
Chrome kullan aga mozillayı sektir etaga hiç gözükmüyor sadece öyle yazıyor diğer tarayıcılarda bu sorun yok ama ben onları kullanmıyorum
bugün trt de sağ sol gollerini gösterdiler ne müthişti be aga coşmuştukSneijder yetişirse golü var buraya yazıyorum![]()