Kanal D Ulan İstanbul - Dizi Yorumları

greta ile maşukanın tartışması süperdi :X
greta kaçtı bakalım bulabilecek mi bizim ekip (b)
servet abinin et muhabbeti sıkıcıydı biraz çok uzadı :)
[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] ile karlos yine öpüşemedi :(
firuz yakıştı diziye:X
[HASHTAG]#sehriban[/HASHTAG] ın mantılarından yemeli :X
ceyhunla esra melunlıkta birleştiler.ss
[HASHTAG]#fatma[/HASHTAG] da hiç duymuyor :F

[HASHTAG]#hayaticik[/HASHTAG] öbgz ve kvp ye aynı sahnede gönderme yaptı merhum @yakup09 oalydı takasla itifak yapıp diziye laf ederdi :T

Son düzenleme:
[HASHTAG]#yarenkarlos[/HASHTAG] yılın çifti [HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] in annesini ikna etmeye çalışıyorlar :(

senin kaçakidiriliş,kvp gibi doğru düzgün oyuncu olmayan dizilerde mi oynasın:F
cnm türkiyede köy ağasını emre beyden daha iyi oynayan birisi yok okdar köy dizileri yapılmasına rağmen bu adam değerlendirilmedi
yılan hikayesi ve berivan dizilerinde köy ağası rollerini harika oynamıstı tekrar o tarz bir dizide başrol oynamalı bence ayrıca ben erkekte bıyık sevmeyen birisiyim ama bu adama bıyık inanılmaz yakışıyor :F:F:F

cnm türkiyede köy ağasını emre beyden daha iyi oynayan birisi yok okdar köy dizileri yapılmasına rağmen bu adam değerlendirilmedi
yılan hikayesi ve berivan dizilerinde köy ağası rollerini harika oynamıstı tekrar o tarz bir dizide başrol oynamalı bence ayrıca ben erkekte bıyık sevmeyen birisiyim ama bu adama bıyık inanılmaz yakışıyor :F:F:F
Adam sırf sen istiyorsun diye hep aynı tür projelerde mi oynasın? :F

yalan atma sen bıyık seversin misal şunu bıyıklı da kabul eedersin:F
115923_BIYIK_1.jpg