yönetcilerle üyeler engellenemiyor öyle olsa bnm engellediklerim olicidi şimdiye yönetimdekilerdenEngellemeli seni. ss
yönetcilerle üyeler engellenemiyor öyle olsa bnm engellediklerim olicidi şimdiye yönetimdekilerdenEngellemeli seni. ss
2 hafta kadar bizzat bendeniz haberi açmıştım.
aaa görmemişim ben o haberi emre bey nereden nereye düşmüş yazık olmuş kendisine2 hafta kadar bizzat bendeniz haberi açmıştım.
Bu arada "dizi bitecek" iddialarına senaristten bir cevap gelmiş:
Senin kalite anlayışın ile benimki arasında dağlar kadar fark olduğu için anlamaman normal.aaa görmemişim ben o haberi emre bey nereden nereye düşmüş yazık olmuş kendisine![]()
Senaristin attığı tweet'i görmedin galiba. 1286. mesajda yazıyor son durum.Son eğlenceler bunlar.![]()
Yok görmedim ama Kanal D'nin sezon sonuna kadar dayanacağını sanmıyorum. Dayanırlarsa da helal olsun, bari bir dizilerine sahip çıksınlar.Senaristin attığı tweet'i görmedin galiba. 1286. mesajda yazıyor son durum.![]()
Bak işte, koydum oraya. Bence Şubat'ı da rahat çıkarabilir gibi görünüyor.Yok görmedim ama Kanal D'nin sezon sonuna kadar dayanacağını sanmıyorum. Dayanırlarsa da helal olsun, bari bir dizilerine sahip çıksınlar.![]()
Sen dedikten sonra baktım zaten nasip kısmet artık.Bak işte, koydum oraya. Bence Şubat'ı da rahat çıkarabilir gibi görünüyor.![]()
3'ün altına düşmediği sürece bir şansı olabilir gibi görünüyor. Yeni yapımları Pazaresi'ye koymak büyük bir risk, çünkü ikisinin de konulmaması için haklı nedenleri var.Sen dedikten sonra baktım zaten nasip kısmet artık.![]()
günaydın çirkin
emre bey kendisine yazık ediyor vlla önce güneşi beklerken şimdi ulan istanbul ayy napıyor bu adam böyle 😱😱😱günaydın çirkin![]()
senin kaçakidiriliş,kvp gibi doğru düzgün oyuncu olmayan dizilerde mi oynasınemre bey kendisine yazık ediyor vlla önce güneşi beklerken şimdi ulan istanbul ayy napıyor bu adam böyle 😱😱😱
cnm türkiyede köy ağasını emre beyden daha iyi oynayan birisi yok okdar köy dizileri yapılmasına rağmen bu adam değerlendirilmedisenin kaçakidiriliş,kvp gibi doğru düzgün oyuncu olmayan dizilerde mi oynasın![]()
Adam sırf sen istiyorsun diye hep aynı tür projelerde mi oynasın?cnm türkiyede köy ağasını emre beyden daha iyi oynayan birisi yok okdar köy dizileri yapılmasına rağmen bu adam değerlendirilmedi
yılan hikayesi ve berivan dizilerinde köy ağası rollerini harika oynamıstı tekrar o tarz bir dizide başrol oynamalı bence ayrıca ben erkekte bıyık sevmeyen birisiyim ama bu adama bıyık inanılmaz yakışıyor![]()
yalan atma sen bıyık seversin misal şunu bıyıklı da kabul eedersincnm türkiyede köy ağasını emre beyden daha iyi oynayan birisi yok okdar köy dizileri yapılmasına rağmen bu adam değerlendirilmedi
yılan hikayesi ve berivan dizilerinde köy ağası rollerini harika oynamıstı tekrar o tarz bir dizide başrol oynamalı bence ayrıca ben erkekte bıyık sevmeyen birisiyim ama bu adama bıyık inanılmaz yakışıyor![]()