Bende Karlos'un "İnternetini kestiğim" sözü çıktı.http://noluyo.tv/kafakafaya/index/ulan-istanbul-argo-kapismasi hadi bakalım tüm laflar @destere ile @Çiğdem- gelsin@cookies @Harunnn60 @aserat54 @Bully @Nisa
Bende Karlos'un "İnternetini kestiğim" sözü çıktı.http://noluyo.tv/kafakafaya/index/ulan-istanbul-argo-kapismasi hadi bakalım tüm laflar @destere ile @Çiğdem- gelsin@cookies @Harunnn60 @aserat54 @Bully @Nisa
[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] in eskord evladı çıktıBende Karlos'un "İnternetini kestiğim" sözü çıktı.![]()
sanananik yapmayı bıraktığı zamanNe zaman final yapıyor bu haftaya mı![]()
sanananik yapmayı bıraktığı zaman![]()
Tamam, ne zaman biterse biter. Sanane.Kanal d demek ki idare ediyor diziyi Kara Kutu gelince finish,the end
SON
![]()
😱Sen paramparçayı izlemiyor musun?Tamam, ne zaman biterse biter. Sanane.![]()
senin starının 2 dizisi hariç hepsinden kaliteli sen ona bakKanal d demek ki idare ediyor diziyi Kara Kutu gelince finish,the end
SON
![]()
senin starının 2 dizisi hariç hepsinden kaliteli sen ona bak![]()
Bu tür dizileri pek izlemiyorum. Bu arada Ulan İstanbul gibi bir diziyi Küçük Ağa ile kıyaslamak da ayrı bir başarı ister.😱Sen paramparçayı izlemiyor musun?
Bu tür dizileri pek izlemiyorum. Bu arada Ulan İstanbul gibi bir diziyi Küçük Ağa ile kıyaslamak da ayrı bir başarı ister.![]()
sen anlamazsın melunNe kalitesi be çok sıradan bir dizi Küçük Ağayı da geçer bu basitlikte
![]()
Demek istediğim şey, Ulan İstanbul'un gayet sağlam bir dizi olması ve Küçük Ağa gibi bir yapım ile karşılaştırılmaması.Küçük Ağanın basit bir dizi olduğunu kabul ediyorsun yani
![]()
Hiç komik değil.Sakın bir daha yapmasen anlamazsın melunkanal fanlarının hiçbiri kaliteden anlamaz ne totaldcisi, ne şovpişiği, ne starımcısı,ne foxum foxumcusu
![]()
hee heee ben de yedimDemek istediğim şey, Ulan İstanbul'un gayet sağlam bir dizi olması ve Küçük Ağa gibi bir yapım ile karşılaştırılmaması.![]()
Benim Küçük Ağa'yı sevdiğimi mi sanıyorsun? Ulan İstanbul ile kıyasladığın için böyle cevap verdim.Hiç komik değil.Sakın bir daha yapma
hee heee ben de yedimKüçük Ağa basit anlamına getirdin olayı
![]()
Diziyi bıraktım ben melun ne diye etiketleyip duruyon. ss
melunları rahatsız etmek asli görevimDiziyi bıraktım ben melun ne diye etiketleyip duruyon. ss
Engellemeli seni. ssmelunları rahatsız etmek asli görevim![]()