eTV Ufak Tefek Fesatlıklar - 2. Bölüm | Yeni Bölüm

Hahahaha ay enişteciğim işte hep ilgi alanlarımızın farklı olduğunu unutuyorsun
Avrupa’da İspanya olabilir, Portekiz olabilir hatta ve hatta İtalya bile olabilir
hiç sevmem dediğin yerleri... norveç , isveç, danimarka , finlandiya , izlanda ,bunlardan birini seç
yoksa gürcü olarak kalmaya devam edersin

hiç sevmem dediğin yerleri... norveç , isveç, danimarka , finlandiya , izlanda ,bunlardan birini seç
yoksa gürcü olarak kalmaya devam edersin
O zaman Danimarka olsun
Türkiye AB’nin Kopenhag Kriterlerini yerine getirene kadar ben çoktan ölmüş olurum çünkü en azından 1 insanın gözünde Danimarkalı olayım

O zaman Danimarka olsun
Türkiye AB’nin Kopenhag Kriterlerini yerine getirene kadar ben çoktan ölmüş olurum çünkü en azından 1 insanın gözünde Danimarkalı olayım
yani gürcü olmaktansa avustralya yerlisi aborjin bile olabilirim diyorsun
gürcülerden niye bu kadar kıl kaptın anlamadım

Ellerine sağlık okudum şimdi, güzel bir bölüm olmuş. xemrexxx - dizi kolik / denizz19 ve Çiğdem iyi ikili olmuşlar. Okurken sahneleri gözümde canlandırıyorum bu da ne kadar iyi yazdığını gösteriyor.
@Aserat

Çiğdem-: Yalnız ben böyle ayak üstü konuşma istemiyorum. Akşam senin evde yemek diyorum?
Dosi: Bana uyar. Taşınma stresini de atmış olurum hem.
Çiğdem-: Öyleyse o iş bende tatlım. Hadi, see you!
Ne yapacak da o iş bende diyor bu.
Hem zorla Dosiye yemeğe gidiyor hem de o iş bende diyor sanki kendi evinde yemek verecek.

(Öte yandan xemrexxx ise evde Meryem Uzerli'nin haberini izlemektedir.)
Kahkaha attığım doğrudur.

Diziyi forumdaki olaylarla çok iyi Harmanlıyorsun.
denizin de Sıla olayina bayıldım.
Doğruyu söylemek gerekirse ilk bölümden kat be kat güzeldi. EmeGine sağlık.

Teşekkürler.

Orayı sen deyince fark ettim ama yemeğin iyi geçmesi için o iş bende diyor olabilir o kadar önemli değil açıkçası.

Teşekkürler.

Orayı sen deyince fark ettim ama yemeğin iyi geçmesi için o iş bende diyor olabilir o kadar önemli değil açıkçası.
Aynen.
Bir de şu parmak hamlesini unutma Merve nin. Hani tahtaya parmakları ile ritim tutuyor falan. Sonea saç önemli bak.

Tamam okudum verdim harikanı
En iyi kısım bence de Emre'nin Meryem haberlerini izlediği yerler olmuş. Hele orayı Taylan ses tonuyla okuyunca daha bir komik geldi
Teşekkürler.
Bizim Emre de Taylan'ı aratmayacak gelecek bölümlerde göreceksiniz.