eTV Ufak Tefek Fesatlıklar - 2. Bölüm | Yeni Bölüm

Eline emeğine sağlık @Aserat güzel olmuş. :D

Yine bir yemek masası buluşması, bakalım neler dönecek burada. :D Çiğdem'i okurken ciddi ciddi Merve gözümde canlanıyor ya ''tatlım'' deyişi bile :F

Harika bir bölüm olmuş detaylı olarak bölümün yorumunu ayrıca yazarım:)

Ellerine sağlık @Aserat yine çok güzel yazmışsın :bhr: Ama nedense @Çiğdem- gibi minnoş bir kızı Merve’ye bir türlü oturtamıyorum :D

Bak herşeyden önce tüm mentionlardan önce buraya geldim senin senaryonu ve fesatlıklarını okumaya :bhr:

Çiğdem'in karakteri Merve ile birebir yazılmış adeta :A Emeğine sağlık @Aserat cım , Çiğdem Mervelikte zirve yapmış :A

Bana hangi rolü biçtin dizideki tam çıkaramadım ama olsun ilk baştan kafamı şöyle bir sokmuşum içeri @denizz19 a iyi laf sokmuşum orada :A :D

Hepsi çok güzel olmuş , öncelikle emeğine sonra kalemine sağlık :D

:bhr:aşkım benim sağol sen benim kalbimi biliyosun işte de aslında bakarsan ben o son repliğimide söylemezdim ama adı üstünde senaryo işte senaryo:D

@Aserat bölüm güzel olmuş gülerek okudum yine bakalım devamında neler olacak:D

Bölüme gelince eline sağlık @Aserat
Daha dün dizinin 1. ve 2. bölümünü tamamladığım için gözümde canlandırabildim sahneleri :D
@S.G.A.T. ın rolünü beğendim. Fedakar arkadaş :A Bana birseyler hatırlarttı diyalogları :D
Umarım Dosi Deniz'den etkilenmez. Evli bir erkeğe göz koymak ıyyy :A
@xemrexxx nin sahnesi çok güldürdü :F

Ne demek Ahmedin hiç sahnesi yok!

yine anlatım mükemmel ama komedi açısından bir önceki bölüm daha güzeldi sanki ya da bana öyle geldi :)

bu kısım harika :)
xemrexxx: Şu gözlere bak be, kurban olurum.
dizi kolik: Kime kurban oluyorsun sen Emre? Sabah sabah cinnet geçirttirme bana!
xemrexxx: (hızla kanalı değiştirerek) Belgeseldeki eşeğe diyorum hayatım, baksana.
dizi kolik: Eşek eşeği çekiyor tabii..
xemrexxx: (sırıtarak) O zaman sen de mi eşek oluyorsun?
dizi kolik: Of Emre, git başımdan ya! Zevzekliğinle uğraşamayacağım şimdi!
xemrexxx: Ama haklıyım. Yani eşek eşeği çekiyorsa, biz de evliysek...
dizi kolik: Konuştukça batıyorsun, sus!

kızları kadir kıymet bilmez @deniz19 ve @xemrexxx gibi kazuletlere teslim ettiğin için seni kınıyorum aserat :) @Çiğdem- in diyaloğları bu sefer sönük geçmiş gibi :)

@S.G.A.T da @Dosi için rütbesinden vazgeçecek biri değil :) kesin şutlamışlardır yönetimden, türkçe sınavından geçememiştir :) şimdi yalandan kendini kıymete bindiriyor :)

Resmen meleğim ben :bhr::bhr:
Ellerine sağlık @Aserat cım :D

Aaa evet 1.Bölümün komedi yönü bu bölümd e pek yoktu diyaloglar biraz sıkıcı geçmiş ilk bölümdeki hareketlenme pek görülmemiş @destere ama bunun sebebi de @xemrexxx in çok fazla sahneye alınması oğlan sevimsizliğini bölüme yansıtmış :A

@Thequeer ahh teşekkürler cnm :bhr: Her dizide karakterler hayal ürünüdür yazar gerçeği yansıtmıyor diye :A Ne rol gelirse hepsini başarılı şekilde oynamaya çalışıyorum başarılıda oluyoruzdur ki 4 yıldır her diziden fırlıyoruz işte :Z:Z:Z

ve emeğine sağlık @Aserat yatmadan okuduk bunuda :bhr::bhr::bhr:

Senaryoda acısını çıkartırsın. :A Zamanlı açtığında okumuştum ben güzeldi eline sağlık. :bhr:

Ellerine sağlık okudum şimdi, güzel bir bölüm olmuş. xemrexxx - dizi kolik / denizz19 ve Çiğdem iyi ikili olmuşlar. Okurken sahneleri gözümde canlandırıyorum bu da ne kadar iyi yazdığını gösteriyor. :ok: @Aserat

Ne yapacak da o iş bende diyor bu.:A Hem zorla Dosiye yemeğe gidiyor hem de o iş bende diyor sanki kendi evinde yemek verecek.:F

Kahkaha attığım doğrudur. :A

Diziyi forumdaki olaylarla çok iyi Harmanlıyorsun. :A denizin de Sıla olayina bayıldım. :A Doğruyu söylemek gerekirse ilk bölümden kat be kat güzeldi. EmeGine sağlık. :)

Tamam okudum verdim harikanı :A En iyi kısım bence de Emre'nin Meryem haberlerini izlediği yerler olmuş. Hele orayı Taylan ses tonuyla okuyunca daha bir komik geldi :A

Harika olmuş, ellerine sağlık. :bhr:

Eline emeğine sağlık @Aserat güzel olmuş. :D

Yine bir yemek masası buluşması, bakalım neler dönecek burada. :D Çiğdem'i okurken ciddi ciddi Merve gözümde canlanıyor ya ''tatlım'' deyişi bile :F
3. Bölüm Özeti:
Ufak Tefek Fesatlıklar'da ortalık karışıyor! Herkesin bir araya geldiği akşam yemeğinde eski defterler yeniden açılıyor, Çiğdem- ve Dosi karşı karşıya geliyor. Ahmed sürpriz gelişmeyle zor durumda kalırken xemrexxx'in aklı ise eski sevgilisinde. Öte yandan bu olaylı gece herkes için büyük bir sürprizle sonuçlanmaya hazırlanıyor.

Ufak Tefek Fesatlıklar, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de eTV'de!

3. Bölüm Özeti:
Ufak Tefek Fesatlıklar'da ortalık karışıyor! Herkesin bir araya geldiği akşam yemeğinde eski defterler yeniden açılıyor, Çiğdem- ve Dosi karşı karşıya geliyor. Ahmed sürpriz gelişmeyle zor durumda kalırken xemrexxx'in aklı ise eski sevgilisinde. Öte yandan bu olaylı gece herkes için büyük bir sürprizle sonuçlanmaya hazırlanıyor.

Ufak Tefek Fesatlıklar, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de eTV'de!

:F @Ahmed hangi gelişmeyle zor durumda kalacak acaba onu beni aldattığı kişi ile yakalacakmıyım erayy

3. Bölüm Özeti:

Pazartesi olması iyi :D Döndüm ama yine kaybolacam bir kaç güne :A

ay resmen bir cadoloz sendromu daha bu da @Çiğdem- gibi herkes kendisine aşık olsun istiyor 😱
hahahhahha yok evliler uzak dursun bir zahmet :A görmüyonmu Aserat Emre ve Denizi Dosiye bağlamış bile yoksa Dosi ne yapsın seni :A

Gıcık @S.G.A.T. aynenci kesildi yine başımıza.
gönlüm bekardan yana benim :A evliler gitsin eşleriyle ilgilensin

Bulur sanada birini :A

@denizz19 etkilendi Dosi'den, @xemrexxx nin aklı hala Dosi'de ve yakında @S.G.A.T. da abayı yakar Dosiye :F

Dosi aklını kullanmalı. Evlilerden uzak durmalı :D
@Aserat diziyle çok aynı gitme şaşırt bizi :D
Temel olarak benzer ama sahneler bayağı farklı olacak. Ha belki arada tıkanırsam yardım alabilirim ama o kadarı da olsun. :A
ay resmen bir cadoloz sendromu daha bu da @Çiğdem- gibi herkes kendisine aşık olsun istiyor 😱
Elli defa etiket yaptık gelmedim, @Dosi bir defa çağırınca heyhat. İyi eşleştirme yapmışım. :A

Temel olarak benzer ama sahneler bayağı farklı olacak. Ha belki arada tıkanırsam yardım alabilirim ama o kadarı da olsun. :A

Elli defa etiket yaptık gelmedim, @Dosi bir defa çağırınca heyhat. İyi eşleştirme yapmışım. :A
kaknemlere cevap vermiyorum canım :A
images

@xemrexxx nin etiketleri olmadan kendimi boşlukta hissediyorum ve onun etiketlerine muhakkak dönen biriyim. Bırakta gelsin bir zahmet etiketime :F