eTV Ufak Tefek Fesatlıklar - 2. Bölüm | Yeni Bölüm

Bölüme gelince eline sağlık @Aserat
Daha dün dizinin 1. ve 2. bölümünü tamamladığım için gözümde canlandırabildim sahneleri :D
@S.G.A.T. ın rolünü beğendim. Fedakar arkadaş :A Bana birseyler hatırlarttı diyalogları :D
Umarım Dosi Deniz'den etkilenmez. Evli bir erkeğe göz koymak ıyyy :A
@xemrexxx nin sahnesi çok güldürdü :F
Teşekkürler sevindim beğenmene. @S.G.A.T. dizinin Edip'i işte neyi hatırlatacaktı başka. :A

Ne demek Ahmedin hiç sahnesi yok!

Bölümü beğenmeme sebeplerim vol 7373626 :A @Aserat
Bu hafta vadikızı ve Ahmed cephesinde pek olay yaşanmadı ama gelecek hafta işler karışacak. :Z

Bak herşeyden önce tüm mentionlardan önce buraya geldim senin senaryonu ve fesatlıklarını okumaya :bhr:

Çiğdem'in karakteri Merve ile birebir yazılmış adeta :A Emeğine sağlık @Aserat cım , Çiğdem Mervelikte zirve yapmış :A

Bana hangi rolü biçtin dizideki tam çıkaramadım ama olsun ilk baştan kafamı şöyle bir sokmuşum içeri @denizz19 a iyi laf sokmuşum orada :A :D

Hepsi çok güzel olmuş , öncelikle emeğine sonra kalemine sağlık :D
@vadikızı na göz koyacak Deniz'in iş yerindeki yardımcısı galiba :D
Aslında o rolü düşünerek yazmadım diziden bağımsız diyelim. Ama neler olacağı belli olmaz tabii. :A

Teşekkürler sevindim beğenmene. @S.G.A.T. dizinin Edip'i işte neyi hatırlatacaktı başka. :A

Bu hafta vadikızı ve Ahmed cephesinde pek olay yaşanmadı ama gelecek hafta işler karışacak. :Z

Aslında o rolü düşünerek yazmadım diziden bağımsız diyelim. Ama neler olacağı belli olmaz tabii. :A
Sen benim elime ver senaryoyu ben ne cevherler çıkarırım ortaya :A

Yok benle Serhan arasındaki bir mevzuyu hatırlattı bana :D @S.G.A.T. :D

Sen bir önceki dizidede daha önce başkasına dediğim bir lafı eklemiştin dizine bilmeden :) Tesadüf işte yine :D

Hahaha :A Ne kadar mendebur bir karakterim ben öyle :F
Benimki tahmin sadece :D