eTV Ufak Tefek Fesatlıklar - 2. Bölüm | Yeni Bölüm

Hahahaha ay enişteciğim işte hep ilgi alanlarımızın farklı olduğunu unutuyorsun :( Avrupa’da İspanya olabilir, Portekiz olabilir hatta ve hatta İtalya bile olabilir :A
hiç sevmem dediğin yerleri... norveç , isveç, danimarka , finlandiya , izlanda ,bunlardan birini seç :) yoksa gürcü olarak kalmaya devam edersin :)

hiç sevmem dediğin yerleri... norveç , isveç, danimarka , finlandiya , izlanda ,bunlardan birini seç :) yoksa gürcü olarak kalmaya devam edersin :)
O zaman Danimarka olsun :bhr: Türkiye AB’nin Kopenhag Kriterlerini yerine getirene kadar ben çoktan ölmüş olurum çünkü en azından 1 insanın gözünde Danimarkalı olayım :A

O zaman Danimarka olsun :bhr: Türkiye AB’nin Kopenhag Kriterlerini yerine getirene kadar ben çoktan ölmüş olurum çünkü en azından 1 insanın gözünde Danimarkalı olayım :A
yani gürcü olmaktansa avustralya yerlisi aborjin bile olabilirim diyorsun :) gürcülerden niye bu kadar kıl kaptın anlamadım :)

Ellerine sağlık okudum şimdi, güzel bir bölüm olmuş. xemrexxx - dizi kolik / denizz19 ve Çiğdem iyi ikili olmuşlar. Okurken sahneleri gözümde canlandırıyorum bu da ne kadar iyi yazdığını gösteriyor. :ok: @Aserat

Çiğdem-: Yalnız ben böyle ayak üstü konuşma istemiyorum. Akşam senin evde yemek diyorum?
Dosi: Bana uyar. Taşınma stresini de atmış olurum hem.
Çiğdem-: Öyleyse o iş bende tatlım. Hadi, see you!
Ne yapacak da o iş bende diyor bu.:A Hem zorla Dosiye yemeğe gidiyor hem de o iş bende diyor sanki kendi evinde yemek verecek.:F

(Öte yandan xemrexxx ise evde Meryem Uzerli'nin haberini izlemektedir.)
Kahkaha attığım doğrudur. :A

Diziyi forumdaki olaylarla çok iyi Harmanlıyorsun. :A denizin de Sıla olayina bayıldım. :A Doğruyu söylemek gerekirse ilk bölümden kat be kat güzeldi. EmeGine sağlık. :)

Ne yapacak da o iş bende diyor bu.:A Hem zorla Dosiye yemeğe gidiyor hem de o iş bende diyor sanki kendi evinde yemek verecek.:F

Kahkaha attığım doğrudur. :A

Diziyi forumdaki olaylarla çok iyi Harmanlıyorsun. :A denizin de Sıla olayina bayıldım. :A Doğruyu söylemek gerekirse ilk bölümden kat be kat güzeldi. EmeGine sağlık. :)
Teşekkürler. :D

Orayı sen deyince fark ettim ama yemeğin iyi geçmesi için o iş bende diyor olabilir o kadar önemli değil açıkçası. :A