Total havasına ihtiyacımız yok nasıl olsa reytingler güzel. Psikolojik süründürme diyelim.oOo süründürüp total havası katacan demek diziye
Total havasına ihtiyacımız yok nasıl olsa reytingler güzel. Psikolojik süründürme diyelim.oOo süründürüp total havası katacan demek diziye
Bana biraz süre ver. Iyi yerden geldinTotal havasına ihtiyacımız yok nasıl olsa reytingler güzel. Psikolojik süründürme diyelim.
Senin diziye sonra dönüş yapacam. Verdim kalbi erkenden ilkDur ölme bakalım az neler olacak
Destek tam destekBana biraz süre ver. Iyi yerden geldin
Senin diziye sonra dönüş yapacam. Verdim kalbi erkenden ilk
Ekli dosyayı görüntüle 58071
2. BÖLÜM
31 Aralık 2014
(Fav10 Enleri Gecesi tüm ihtişamıyla devam etmektedir. OzaN günün anlam ve önemi hakkındaki konuşmasının ardından sahneye Çiğdem-'i davet eder.)
OzaN: Ve karşınızda Fav10'un kraliçesi, başımızın tacı Çiğdem!
Çiğdem-: (alkışlar sona erdikten sonra) Çok teşekkür ederim Ozan'cığım. Ve tabii size de. Bu forumun buralara kadar gelmesinde sizin de etkiniz var. Bir sürü şey atlattık, her şeye rağmen dimdik ayaktayız.
(Konuşmayı izleyen Dosi o sırada xemrexxx'in yanına geldiğini fark eder.)
xemrexxx: (boynundan öperek) Biliyor musun, o sahneye çıkmayı Çiğdem'den daha çok hak ediyorsun. Herkes seni izlemeli.
Dosi: Çiğdem benim arkadaşım, onu kıskanacak değilim. Hak ediyor orada olmayı.
Çiğdem-: Demin dedim ya neler atlattık diye.. Bunu söylemek istemezdim, ama beni çok kahreden bir gerçeği öğrendim yakın zamanda.. Eğer izin verirseniz, bunu dizi kolik ve vadikızı ile birlikte açıklamak istiyorum.
(Öte yandan dizi kolik ve vadikızı sahne arkasında beklemektedir.)
vadikızı: Biz ne alaka şimdi?
dizi kolik: Gelince görürsün, hadi!
(dizi kolik, vadikızı'nın elinden tutarak gelirken Dosi arkadaşlarının neden sahneye çıktığını merak etmiştir.)
Çiğdem-: Bu gerçeği onun en yakın arkadaşları olarak birlikte söylemek istiyoruz... Dosi'ciğim, ne gerek vardı tüm bunlara? Bu kadar dibe batmanın ne gereği vardı?
dizi kolik: Forum için yazdığın o ağza alınmayacak laflarla dolu mesajları bulduk.
Çiğdem-: Yani eğer bir sorunun varsa bunu arkadaşlarınla paylaşabilirdin, ama böyle yollara başvurman çok üzdü bizi.
Dosi: Siz neden bahsediyorsunuz, adam gibi söyleyin önce.
Çiğdem-: Bundan bahsediyoruz tatlım.
(Salondaki led ekranda Dosi'nin yazdığı iddia edilen hakaret dolu birçok mesaj görünür. Herkes şok içindedir, bunun ihtimali bile korkunçtur. Dosi ise nasıl bir oyunun içinde olduğunu yeni anlamıştır.)
Çiğdem-: İşin kötü tarafı, sanki biliyormuşuz da saklıyormuşuz gibi görünecek olmamız. Bizim arkadaşımız olabilirsin, ama burası da bizim forumumuz. Ve kurallara uymayanlar bedelini öder.
Dosi: Bu doğru değil. Ben hayatta bunları yazmam, hepiniz tanıyorsunuz beni!
dizi kolik: Belli ki tanıyamamışız...
Dosi: Bari sen bir şey söyle vadikızı, biliyorsun bunları yapmayacağımı!
vadikızı: (dizi kolik'in kulağına) Bana böyle bir şeyden bahsetmemiştiniz.
dizi kolik: Bunu sonra konuşalım, herkes bizi bekliyor.
vadikızı: (derin bir iç çekerek) Kurallara göre davranmak zorundayız Dosi, üzgünüm.
(Dosi bununla ilgisi olmadığını diğerlerine ispat etmeye çalışsa da OzaN bir görevliyle birlikte onu kollarından tutarak götürür.)
Dosi: Durun, ne yapacaksınız bana?
OzaN: Diğerlerine ne yaptıysak onu...
2 Şubat 2018
(mrt-06 ve xBUGRAx, şimdi de Sherlock'un sorgusunu almaktadır.)
Sherlock: İşte böyle. Süresiz banlandı, kendisiyle aynı durumdaki üyelerin götürüldüğü hapishaneye attılar.
mrt-06: Nasıl çıktı peki?
Sherlock: Bilmiyoruz. Bazıları kaçtı diyor, bazıları yönetim insafa geldi diyor. Karışık...
2 Mart 2017
(Kızlar Dosi'yi karşılarında görmeleriyle şoka girmiştir. Aralarındaki sessizliği Çiğdem bozar.)
Çiğdem-: (sarılarak) Dosi! Ay canım, hoş geldin! Tatlım benim, seni o kadar özlemişiz ki ne yapacağımızı bilemedik.
Dosi: Al benden de o kadar. Her zamanki gibi paçoz... Yani kaliten üstünde Çiğdem'ciğim.
vadikızı: (sarılarak) Hoş geldin Dosi'ciğim.
Dosi: Hoş bulduk. Hayrola dizi kolik, şok oldun herhalde?
dizi kolik: Ne şok olacağım canım, aklım hala dün kocamla yaptığımız kaçamakta da.
Çiğdem- (İç Ses): Ay bu da çocuğu iyi karne getirmiş anne gibi göze sokacak illa!
Dosi: Ne mutlu sana.
Çiğdem-: Yalnız ben böyle ayak üstü konuşma istemiyorum. Akşam senin evde yemek diyorum?
Dosi: Bana uyar. Taşınma stresini de atmış olurum hem.
Çiğdem-: Öyleyse o iş bende tatlım. Hadi, see you!
(Kızlar evlerine dağılırken Dosi ise üzerindeki şoku atmaya çalışmaktadır.)
S.G.A.T.: N'oldu, çok mu şaşırdın?
Dosi: E, yani.
S.G.A.T.: Kızım yıllar öncenin davasını açma yeniden, kötü olur.. Onlar Seren Serengil'lik yapıyorsa sen de Gülben Ergen gibi geç git yanlarından.
Dosi: Sen gerçekten çok iyi bir dostsun, hakkını asla ödeyemem. Tüm umutlarım tükenmişken gelip aldın beni karanlığın içinden. Ama ikimizi bu hallere düşürenlerden intikam almam lazım, anlıyor musun?
- Flashback -
(Dosi hapiste geçen 1 senesinin ardından tahliye edileceğini öğrenmesiyle şaşırmıştır. Karşısında S.G.A.T.'ı görmesiyle şaşkınlığı daha da artar.)
Dosi: S.G.A.T.? Ama sen...
S.G.A.T.: Evet, o akşam orada bile değildim. Ama foruma döner dönmez üzerine atılan iftirayı öğrendim ve seni nasıl kurtarabilirim diye düşündün.
Dosi: Yönetimi nasıl ikna ettin?
S.G.A.T.: (tebessümle) Bugün itibariyle karşında en deneyimli çaylak üye duruyor.
Dosi: Benim için... Rütbenden mi vazgeçtin? (gözyaşları içinde) Ah, hepsi benim yüzümden...
S.G.A.T.: Yine böyle olsa yine vazgeçerim. İşlemediğin bir suç yüzünden buralarda sürünmene izin veremezdim..
- Flashback -
(Öte yandan xemrexxx ise evde Meryem Uzerli'nin haberini izlemektedir.)
xemrexxx: Şu gözlere bak be, kurban olurum.
dizi kolik: Kime kurban oluyorsun sen Emre? Sabah sabah cinnet geçirttirme bana!
xemrexxx: (hızla kanalı değiştirerek) Belgeseldeki eşeğe diyorum hayatım, baksana.
dizi kolik: Eşek eşeği çekiyor tabii..
xemrexxx: (sırıtarak) O zaman sen de mi eşek oluyorsun?
dizi kolik: Of Emre, git başımdan ya! Zevzekliğinle uğraşamayacağım şimdi!
xemrexxx: Ama haklıyım. Yani eşek eşeği çekiyorsa, biz de evliysek...
dizi kolik: Konuştukça batıyorsun, sus!
(Bu sırada denizz19 ise müzik şirketinde bir telefon görüşmesi yapmaktadır.)
denizz19: Tamam Sıla Hanım'cığım. Dilekleriniz bizim için bir emirdir. Teşekkür ederiz, iyi günler. (kapattıktan sonra) Tamamdır, oldu bu iş!
gözlemci: Sonu Kırgın Çiçekler senaristinin seni ekibe dahil etme sözü gibi olmasın da..
denizz19: O zamanlar toydum, daha gözüm açılmamıştı. Zaten benden faydalanmalarına kendim izin verdim, yoksa.. (telefonu çalar) Ne var Çiğdem?
Çiğdem-: Akşam bir arkadaşımıza ziyarete gitmemiz lazım. Bayağı önemli biri, yani hoş geldin dememiz gerekiyor. Kendisiyle çok uzun bir geçmişimiz var, bu yüzden...
denizz19: Tamam, akşam gelirim. Başka bir şey var mı?
Çiğdem-: Aslında...
(Çiğdem'in yeniden konuşmaya başlamasıyla Deniz telefonu kapatır.)
denizz19: Bu çeneye dayanabilene madalya takmak lazım..
gözlemci: Biraz fazla yüklenmiyor musun?
denizz19: Oradan konuşmak kolay, gel bir de evli olmayı dene!
BİRKAÇ SAAT SONRA
(Çiğdem-, dizi kolik, vadikızı, xemrexxx ve Ahmed, Dosi'nin kapısının önünde beklemektedir. O sırada denizz19 da yanlarına gelir.)
denizz19: Niye dikiliyorsunuz kapının önünde?
Çiğdem-: (elindeki Borcam'ı vererek) Seni bekliyoruz herhalde, zenginler arasında adettir tam tekmil içeri girmek.
denizz19: Ne kadar değişik insanlarsınız ya...
(Dosi kapıyı açar, Deniz karşısındaki güzellik karşısında aptala dönerek elindeki Borcam'ı düşürür. O an yaşadığı şey, sıradan bir etkilenmeden daha fazlasıdır.)
2. BÖLÜM SONU
Onuda ileriki zamanlarda öğreneceğiz. Belki S.G.A.T. ın hikayesi banbaşkadıryine anlatım mükemmel ama komedi açısından bir önceki bölüm daha güzeldi sanki ya da bana öyle geldi
bu kısım harika
dizi kolik: Kime kurban oluyorsun sen Emre? Sabah sabah cinnet geçirttirme bana!
xemrexxx: (hızla kanalı değiştirerek) Belgeseldeki eşeğe diyorum hayatım, baksana.
kızları kadir kıymet bilmez @deniz19 ve @xemrexxx gibi kazuletlere teslim ettiğin için seni kınıyorum aserat@Çiğdem- in diyaloğları bu sefer sönük geçmiş gibi
@S.G.A.T da @Dosi için rütbesinden vazgeçecek biri değilkesin şutlamışlardır yönetimden, türkçe sınavından geçememiştirşimdi yalandan kendini kıymete bindiriyor
Aaa evet 1.Bölümün komedi yönü bu bölümd e pek yoktu diyaloglar biraz sıkıcı geçmiş ilk bölümdeki hareketlenme pek görülmemiş @destere ama bunun sebebi de @xemrexxx in çok fazla sahneye alınması oğlan sevimsizliğini bölüme yansıtmışyine anlatım mükemmel ama komedi açısından bir önceki bölüm daha güzeldi sanki ya da bana öyle geldi
bu kısım harika
kızları kadir kıymet bilmez @deniz19 ve @xemrexxx gibi kazuletlere teslim ettiğin için seni kınıyorum aserat@Çiğdem- in diyaloğları bu sefer sönük geçmiş gibi
@S.G.A.T da @Dosi için rütbesinden vazgeçecek biri değilkesin şutlamışlardır yönetimden, türkçe sınavından geçememiştirşimdi yalandan kendini kıymete bindiriyor
yalnız topaç emrenin sahneleri yine güzel olmuş diğer diyaloğlar daha bir uzun geldi sankiAaa evet 1.Bölümün komedi yönü bu bölümd e pek yoktu diyaloglar biraz sıkıcı geçmiş ilk bölümdeki hareketlenme pek görülmemiş @destere ama bunun sebebi de @xemrexxx in çok fazla sahneye alınması oğlan sevimsizliğini bölüme yansıtmış
@Thequeer ahh teşekkürler cnmHer dizide karakterler hayal ürünüdür yazar gerçeği yansıtmıyor diyeNe rol gelirse hepsini başarılı şekilde oynamaya çalışıyorum başarılıda oluyoruzdur ki 4 yıldır her diziden fırlıyoruz işte
ve emeğine sağlık @Aserat yatmadan okuduk bunuda
yine anlatım mükemmel ama komedi açısından bir önceki bölüm daha güzeldi sanki ya da bana öyle geldi
bu kısım harika
Teşekkürler. Bu bölüm de komikti aslında böyle demenize şaşırdım biraz.Aaa evet 1.Bölümün komedi yönü bu bölümd e pek yoktu diyaloglar biraz sıkıcı geçmiş ilk bölümdeki hareketlenme pek görülmemiş @destere ama bunun sebebi de @xemrexxx in çok fazla sahneye alınması oğlan sevimsizliğini bölüme yansıtmış
@Thequeer ahh teşekkürler cnmHer dizide karakterler hayal ürünüdür yazar gerçeği yansıtmıyor diyeNe rol gelirse hepsini başarılı şekilde oynamaya çalışıyorum başarılıda oluyoruzdur ki 4 yıldır her diziden fırlıyoruz işte
ve emeğine sağlık @Aserat yatmadan okuduk bunuda
Teşekkürler.2.bölümde oldukça hızlı başlamış,ayrıca başlangıçta olan diyaloglar çok iyi,S.G.A.t in fedakarlıkları bölümün dikkat çekici tarafı olmuş
SHERLOCK sorgusu da iyi olmuş
Deniz ile dosi durumu bakalım nasıl olacak emeğine sağlık @Aserat iyi bir bölüm olmuş
okuyucunun değerlendirmesini dikkate alman lazım tabikiTeşekkürler. Bu bölüm de komikti aslında böyle demenize şaşırdım biraz.
Neyse gelecek bölümde hem entrika, hem komedi tavan yapacak.
Hahahahahahaha tabiki enişteciğim katılıyorumokuyucunun değerlendirmesini dikkate alman lazım tabikibiz hogatham @Çiğdem- le ince eleyip sık dokumadan kolay kolay kötülemeyizçok titiziz bu konuda, o yüzden eser sahibindende eleştiriler karşısında aynı hassasiyeti beklemek en doğal hakkımızdimi gürcistanlı @Thequeersende dediklerimize katılırsın eminim
Neyse izleyiciyi tatmin edecek numaralarımız var elbet. Gelecek bölüm saç saça girecekler inşallah.okuyucunun değerlendirmesini dikkate alman lazım tabikibiz hogatham @Çiğdem- le ince eleyip sık dokumadan kolay kolay kötülemeyizçok titiziz bu konuda, o yüzden eser sahibindende eleştiriler karşısında aynı hassasiyeti beklemek en doğal hakkımızdimi gürcistanlı @Thequeersende dediklerimize katılırsın eminim
Hahahahahahaha tabiki enişteciğim katılıyorumAma yarın beni Avrupalı yap, Kafkaslardan çıkar artık
@Thequeer Gürcistanlı olduğunu dememişti bize 😱😱😱okuyucunun değerlendirmesini dikkate alman lazım tabikibiz hogatham @Çiğdem- le ince eleyip sık dokumadan kolay kolay kötülemeyizçok titiziz bu konuda, o yüzden eser sahibindende eleştiriler karşısında aynı hassasiyeti beklemek en doğal hakkımızdimi gürcistanlı @Thequeersende dediklerimize katılırsın eminim
Ay bacım sen buna ne bakıyorsun dün de Azeri yapmıştı beni
Gürcistanlı bir tip var ama sende 😱 Gürcistanlıda hiç görmedim ama neyseAy bacım sen buna ne bakıyorsun dün de Azeri yapmıştı beni
Bunu iltifat olarak alıyorum böceğim çünkü genelde hep Arap Ülkelerine benzetirler Esmer olduğum için
@destere iltifat ediyor demekki baldızınaBunu iltifat olarak alıyorum böceğim çünkü genelde hep Arap Ülkelerine benzetirler Esmer olduğum için
Hshshshshs ee güzel kızımızı elinden kaçırmamak İçin ailesiyle de iyi geçinecek tabiki
Hahahaha ay enişteciğim işte hep ilgi alanlarımızın farklı olduğunu unutuyorsunavrupanın hangi ülkesindensin ülkeni söyle ona göre olablirliğine ben karar vereceğim
hem gürcistanın nesini beğenmedin ? gürcü kızkardeşler vardı bayağı güzel çığırıyorlardıharikaydılar @Çiğdem- le çok sevmiştik kızları
onca çabamız boşa gitmese baribabayla iyi anlaş kardeşlerle iyi anlaş öfffsonra bak ki böyle bir durum yaşanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?