Şahsen final bölümü sandımAy dimi? Ben rol alayım ama sahnem yok. SKANDAL!
Şahsen final bölümü sandımAy dimi? Ben rol alayım ama sahnem yok. SKANDAL!
Oya'yı Ben Serhan'yı SenŞahsen final bölümü sandım
Hahaha Ne kadar mendebur bir karakterim ben öyle@vadikızı na göz koyacak Deniz'in iş yerindeki yardımcısı galiba
Teşekkürler sevindim beğenmene. @S.G.A.T. dizinin Edip'i işte neyi hatırlatacaktı başka.Bölüme gelince eline sağlık @Aserat
Daha dün dizinin 1. ve 2. bölümünü tamamladığım için gözümde canlandırabildim sahneleri
@S.G.A.T. ın rolünü beğendim. Fedakar arkadaş Bana birseyler hatırlarttı diyalogları
Umarım Dosi Deniz'den etkilenmez. Evli bir erkeğe göz koymak ıyyy
@xemrexxx nin sahnesi çok güldürdü
Ne demek Ahmedin hiç sahnesi yok!
Bu hafta vadikızı ve Ahmed cephesinde pek olay yaşanmadı ama gelecek hafta işler karışacak.Bölümü beğenmeme sebeplerim vol 7373626 @Aserat
Bak herşeyden önce tüm mentionlardan önce buraya geldim senin senaryonu ve fesatlıklarını okumaya
Çiğdem'in karakteri Merve ile birebir yazılmış adeta Emeğine sağlık @Aserat cım , Çiğdem Mervelikte zirve yapmış
Bana hangi rolü biçtin dizideki tam çıkaramadım ama olsun ilk baştan kafamı şöyle bir sokmuşum içeri @denizz19 a iyi laf sokmuşum orada
Hepsi çok güzel olmuş , öncelikle emeğine sonra kalemine sağlık
Aslında o rolü düşünerek yazmadım diziden bağımsız diyelim. Ama neler olacağı belli olmaz tabii.@vadikızı na göz koyacak Deniz'in iş yerindeki yardımcısı galiba
Sen benim elime ver senaryoyu ben ne cevherler çıkarırım ortayaTeşekkürler sevindim beğenmene. @S.G.A.T. dizinin Edip'i işte neyi hatırlatacaktı başka.
Bu hafta vadikızı ve Ahmed cephesinde pek olay yaşanmadı ama gelecek hafta işler karışacak.
Aslında o rolü düşünerek yazmadım diziden bağımsız diyelim. Ama neler olacağı belli olmaz tabii.
2 tane dizi yazıyorsun zaten fazlası yorar seni. Merak etme herkes için çok güzel planlarım var.Sen benim elime ver senaryoyu ben ne cevherler çıkarırım ortaya
Hayır o mana da dememiştim gözlemci karakterine yaz senaryoyu ben ne güzel oynarım manasında2 tane dizi yazıyorsun zaten fazlası yorar seni. Merak etme herkes için çok güzel planlarım var.
Rolünün aldığı tepkilere bağlı olarak düşünürüz sevilmeyen karakteri zorla tutacak değiliz.Hayır o mana da dememiştim gözlemci karakterine yaz senaryoyu ben ne güzel oynarım manasında
Teşekkürler sevindim beğenmene. @S.G.A.T. dizinin Edip'i işte neyi hatırlatacaktı başka.
Bu hafta vadikızı ve Ahmed cephesinde pek olay yaşanmadı ama gelecek hafta işler karışacak.
Aslında o rolü düşünerek yazmadım diziden bağımsız diyelim. Ama neler olacağı belli olmaz tabii.
Benimki tahmin sadeceHahaha Ne kadar mendebur bir karakterim ben öyle
Özelden söylesene neyi yazdığımı merak ettim.Yok benle Serhan arasındaki bir mevzuyu hatırlattı bana @S.G.A.T.
Sen bir önceki dizidede daha önce başkasına dediğim bir lafı eklemiştin dizine bilmeden Tesadüf işte yine
Benimki tahmin sadece
ya çok özelseÖzelden söylesene neyi yazdığımı merak ettim.
Sen söylemezsen nereden anlayacağım neyi tesadüfen eklediğimi.ya çok özelse
hem ben özelde yazdım,yazacam deyince kabus oluyormuşum, zorla yazdırıyorsunuz bana
Anla diyen olmadı meraklan sendeSen söylemezsen nereden anlayacağım neyi tesadüfen eklediğimi.
O zaman gelecek hafta seni öldürelim bu ne küstahlık.Anla diyen olmadı meraklan sende
Yok yok öldürmek kolaya kaçmak olur en iyisi süründürelim. Söyleyene kadar tripliyim.
Kısmetse arzularınızı başka sefere tatmin ederiz.+3737373773 @Aserat
oOo süründürüp total havası katacan demek diziyeYok yok öldürmek kolaya kaçmak olur en iyisi süründürelim. Söyleyene kadar tripliyim.
Kısmetse arzularınızı başka sefere tatmin ederiz.
BekliyoruzYok yok öldürmek kolaya kaçmak olur en iyisi süründürelim. Söyleyene kadar tripliyim.
Kısmetse arzularınızı başka sefere tatmin ederiz.