Teşekkürler. Gelecek bölümde ufaktan işler karışacak bu sadece başlangıç.Böyle forum üzerinden yazılınca senaryolar nedense daha çok keyif veriyor bana. Çok güzel yazmışsın @Aserat bir çırpıda okudum
Biraz değiştirmişsin senaryoyu galiba ama güzel olmuş, boş yere uzatmamışsın cenaze falanTeşekkürler. Gelecek bölümde ufaktan işler karışacak bu sadece başlangıç.
Evet belli başlı farklılıklar ve gelecek bölümlerde sürpriz isimler var hayırlısı bakalım.Biraz değiştirmişsin senaryoyu galiba ama güzel olmuş, boş yere uzatmamışsın cenaze falan
Ben var mıyım onu söyle ?Evet belli başlı farklılıklar ve gelecek bölümlerde sürpriz isimler var hayırlısı bakalım.
Bilemiyorum her an her şey olabilir. Varsan bile gelecek bölümleri beklemen lazım.Ben var mıyım onu söyle ?
Şuan dizinin ilk bölümünü tamamlamak üzereyim. 2 bölümüde tamamladımmı yetişiyorum sizeBilemiyorum her an her şey olabilir. Varsan bile gelecek bölümleri beklemen lazım.
Geç bile kaldın ama sonunda doğru yolu bulman güzel.Şuan dizinin ilk bölümünü tamamlamak üzereyim. 2 bölümüde tamamladımmı yetişiyorum size
Harika bir dizi ya. Galiba 3. bölümdü izlerken sıkılmıştım ama iyiki izleme kararı aldım.
Yalnız izlerken senin dizi hep aklımda
Bildirim gelmemiş daha şimdi gördüm. 😱 Teşekkürler.Dizi çok olaylı başlamış.diyaloglar çok iyi olmuş.biraz uzun olsada oldukça akıcı olmuş.ilk bölüm olarak başarılı,emegine saglık @Aserat iyi dizi olmuş