eTV Ufak Tefek Fesatlıklar - 1. Bölüm | Yeni Dizi

Hadi,See you :A Merve nin en sevdiğim repligi.
Güzel olmuş . Forum ile alakali olması başlı başına olay. 20 14 un enleri gecesi.:A beğendim. Yalnız Merve nin Serhan hakkında Peline kötü konuştuğunu hiç gormedim dizide ma sen kız olmasa 1 kelime ettiği yok benimle diye değiştirdin.
Güçlü biri zayıf aile taraflarını göstermez kimseye.
Emeğine sağlık beğendim.

Hadi,See you :A Merve nin en sevdiğim repligi.
Güzel olmuş . Forum ile alakali olması başlı başına olay. 20 14 un enleri gecesi.:A beğendim. Yalnız Merve nin Serhan hakkında Peline kötü konuştuğunu hiç gormedim dizide ma sen kız olmasa 1 kelime ettiği yok benimle diye değiştirdin.
Güçlü biri zayıf aile taraflarını göstermez kimseye.
Emeğine sağlık beğendim.
Bu dizi parodi amaçlı olduğu için o kadar ince düşünmedim ama dikkat etmeye çalışırım sonraki bölümlerde. Teşekkürler. :D

Bu dizi parodi amaçlı olduğu için o kadar ince düşünmedim ama dikkat etmeye çalışırım sonraki bölümlerde. Teşekkürler. :D
Yok tatlım özgün senaryon sonuçta. Bak mesela büyük ihtimal Dosi taşındı eve. Ama dizide arabada görüyordu merve Oyayı.
Ama Merve güçsüz taraflarını asla göstermez.

Eline sağlık @Aserat :D

UTC'yi izlemedim ama senin dizinin kurgusu çok iyi duruyor, zaten cinayet vs. oldum olası sevmişimdir. Şu anda pek bir entrika göremedim, entrika bekliyorum. :A

Sen de artık okusan iyi olur. :A @gözlemci
Canım sen mesajlara ya bakmıyorsun yada bakıyor unutuyorsun :A

Niye etiket etmedin :A

Bu konu Güldürdü

Daha detaylı yorum yapayım :D

Sahneler çok güzel olmuş özellikle diziyi izleyen net bir şekilde anlıyor , konuşmalar ve karakterler tam oturmuş diyebilirim , akıcı olmuş entrika göremedim ama yer yer güldüğüm sahneler var , ayrıca metinleri tam yazmışsın aynı dizideki gibi fakat foruma uyarlanmış hali :D

Canım sen mesajlara ya bakmıyorsun yada bakıyor unutuyorsun :A

Daha detaylı yorum yapayım :D

Sahneler çok güzel olmuş özellikle diziyi izleyen net bir şekilde anlıyor , konuşmalar ve karakterler tam oturmuş diyebilirim , akıcı olmuş entrika göremedim ama yer yer güldüğüm sahneler var , ayrıca metinleri tam yazmışsın aynı dizideki gibi fakat foruma uyarlanmış hali :D
Teşekkürler. Bir de beğenmeni konuya kalp atarak göstersen daha güzel olacak. :A

Okudum şimdi gayet başarılı olmuş UTC ile aynı mı ilerliyorsun. (b)

@xBUGRAx ile bay ve bay Smith gibi olmuşuz. :A Türkçe kısmı güldürdü. :D

Dosi olayı bayağı gizemli. Ellerine sağlık. :D