eTV Ufak Tefek Fesatlıklar - 1. Bölüm | Yeni Dizi

@Aserat mükemmel olmuş 😱
Kalemini konuşturmuşsun resmen.
Eline sağlık :D
@xBUGRAx dan ne istiyorsun be :A Eniyi türkçe kısmına onuda yazacam :Z

Çiğdem'in diyalogları çok güzel yazılmış. Insan okurken canlandırabiliyor gözünde sahneyi.
Vadikızı burada da saf :F
Ben pek yokum. Bakalım haftaya neler olacak :Z
Joseph'i merak ettim bende :A

Hhahaha aa rolum baya güzel olmuş gerçekten :A ama joseph destere olmasın ,aserat bir defada eksik kalsın :A :A :A

Ozana haddini bildiricem :A ama bakalım kim gelmiş umarım destere gelmemiştir :F
Dosi geldi dedim ya son kısımda. :A

Joseph bildiğin Joseph Morgan olan. O kadar zenginsin ki hizmetçi yapmışsın kendine. :A

Aslında orijinal diziyi de izlesen rolünün ne kadar iyi olduğunu görürsün de bununla idare edeceksin galiba. :A

@Aserat mükemmel olmuş 😱
Kalemini konuşturmuşsun resmen.
Eline sağlık :D
@xBUGRAx dan ne istiyorsun be :A Eniyi türkçe kısmına onuda yazacam :Z

Çiğdem'in diyalogları çok güzel yazılmış. Insan okurken canlandırabiliyor gözünde sahneyi.
Vadikızı burada da saf :F
Ben pek yokum. Bakalım haftaya neler olacak :Z
Joseph'i merak ettim bende :A
Çiğdem'in diyaloglarının güzel olma nedeni Merve sayesinde ama ben de yakın olması için uğraştım. :A

Gelecek hafta sana atılan iftirayı göreceğiz. :A

Son düzenleme:
Hahaha eline sağlık @Aserat güzel bölüm olmuş, çok iyi uyarlamışsın. :D

Aserat: Çiğdem Hanım böyleydi işte.. Tüm forumun sevgilisi.. Hatta kraliçesi. Yaptığı tüm yarışmalar reyting rekoru kırdıktan sonra moderatörlüğe yükselmişti. Kısacası gördüğü ilgi iyice artmıştı. Hatta adminden bile daha çok sözü geçiyordu bazen.
mrt-06: Biraz abartıyor olabilir misiniz?

Şuraya çok güldüm yav. :A @Çiğdem- @mrt-06

Aserat: Çiğdem Hanım böyleydi işte.. Tüm forumun sevgilisi.. Hatta kraliçesi. Yaptığı tüm yarışmalar reyting rekoru kırdıktan sonra moderatörlüğe yükselmişti. Kısacası gördüğü ilgi iyice artmıştı. Hatta adminden bile daha çok sözü geçiyordu bazen.

Teşekkürler. Entrika olmayınca pek beğenilmez mi diye düşünmüştüm ama memnun etmeyi başarmışım sanırım. :A

Atacan dizide admin olmadığı için o açıdan düşünmemiştim ama iyi yakalamışsın. :A

UTC fanı olarak senin de yorumunu bekliyorum. :A @YıldırıM

Dosi geldi dedim ya son kısımda. :A

Joseph bildiğin Joseph Morgan olan. O kadar zenginsin ki hizmetçi yapmışsın kendine. :A

Aslında orijinal diziyi de izlesen rolünün ne kadar iyi olduğunu görürsün de bununla idare edeceksin galiba. :A

Çiğdem'in diyaloglarının güzel olma nedeni Merve sayesinde ama ben de yakın olması için uğraştım. :A

Gelecek hafta sana atılan iftirayı göreceğiz. :A

Aaaaa Joseph Morgan demek benim hizmetçim daha çok sevdim rolumu :Z:Z:Z @destere @mrt-06
original.jpg

ne diyordum @Aserat azıcık diriliş ve payitaht gibi iktidara yaransana dizinin adını ufak tefek yılanlıklar yaparak @mrt-06 ya yalakalık yapabilirdin bu işi hiç bilmiyorsun :A

neyse @Ahmed le @vadikızı olmamış ahmede @Yiğitt yağız oğlanlar yakışırdı gerçi burada da @vadikızı teyzesiyle partner ay bu çocuğun hiç normal-hetero ilişkisi olamicek:A

@Çiğdem- sen anca merve aksak ın ayakkabısının topuğu olursun gereksiz şişirmişler karakterini:A

ne diyordum @Aserat azıcık diriliş ve payitaht gibi iktidara yaransana dizinin adını ufak tefek yılanlıklar yaparak @mrt-06 ya yalakalık yapabilirdin bu işi hiç bilmiyorsun :A

neyse @Ahmed le @vadikızı olmamış ahmede @Yiğitt yağız oğlanlar yakışırdı gerçi burada da @vadikızı teyzesiyle partner ay bu çocuğun hiç normal-hetero ilişkisi olamicek:A

@Çiğdem- sen anca merve aksak ın ayakkabısının topuğu olursun gereksiz şişirmişler karakterini:A

:F:FAyy sen kurban ol bize emii gayette güzel çift olduk biz demi @Ahmed :Fhoş oda beni aldatıyor bee üff:bağır:

Seni de gelecek bölümde göreceğiz bakalım @dizi kolik'in yanında kafayı yemeden durabilecek misin. :A

Bu arada konuya da kalp atmayı unutma. :A @xemrexxx

Son düzenleme:
ay sen bu hizmetçiyi taciz ediyorsundur genelde yaşlı ve göbekli adamlar genç hizmetçi kızları taciz ederdi ama burada da sen ediyor gibisin:A
o joseph o joseph se zaten ben vazgeçtim joseph olmaktan :)
Hhaha aa bu @xemrexxx kıskandığına göre demekki rolumuz isabet olmuş afferim @Aserat :Z:Z:Z

@destere sana hizmetçi rolu gitmezdi zaten sana komşum olarak gelecek zengin İstanbul beyefendisi rolu yazacak @Aserat :A :A :A