Teşekkürler. Gelecek bölümde ufaktan işler karışacak bu sadece başlangıç.Böyle forum üzerinden yazılınca senaryolar nedense daha çok keyif veriyor bana. Çok güzel yazmışsın @Aserat bir çırpıda okudum![]()
Biraz değiştirmişsin senaryoyu galiba ama güzel olmuş, boş yere uzatmamışsın cenaze falanTeşekkürler. Gelecek bölümde ufaktan işler karışacak bu sadece başlangıç.![]()
Evet belli başlı farklılıklar ve gelecek bölümlerde sürpriz isimler var hayırlısı bakalım.Biraz değiştirmişsin senaryoyu galiba ama güzel olmuş, boş yere uzatmamışsın cenaze falan![]()
Ben var mıyım onu söyle ?Evet belli başlı farklılıklar ve gelecek bölümlerde sürpriz isimler var hayırlısı bakalım.![]()
Bilemiyorum her an her şey olabilir. Varsan bile gelecek bölümleri beklemen lazım.Ben var mıyım onu söyle ?![]()
Şuan dizinin ilk bölümünü tamamlamak üzereyim. 2 bölümüde tamamladımmı yetişiyorum sizeBilemiyorum her an her şey olabilir. Varsan bile gelecek bölümleri beklemen lazım.![]()
Geç bile kaldın ama sonunda doğru yolu bulman güzel.Şuan dizinin ilk bölümünü tamamlamak üzereyim. 2 bölümüde tamamladımmı yetişiyorum size
Harika bir dizi ya. Galiba 3. bölümdü izlerken sıkılmıştım ama iyiki izleme kararı aldım.
Yalnız izlerken senin dizi hep aklımda![]()
Bildirim gelmemiş daha şimdi gördüm. 😱 Teşekkürler.Dizi çok olaylı başlamış.diyaloglar çok iyi olmuş.biraz uzun olsada oldukça akıcı olmuş.ilk bölüm olarak başarılı,emegine saglık @Aserat iyi dizi olmuş![]()