Teşekkürler şimdiden.En geç yarın geceye kadar okuyacağım, kalbimi şimdiden attım.
Senin ayak yıkatmakla işin yok daha büyük planlar peşindesin.
Aaa bekliyoruz ozaman bakalımTeşekkürler şimdiden.
Senin ayak yıkatmakla işin yok daha büyük planlar peşindesin.
Sen asıl diziyi de izlesen seversin aslında. Ecünnüleri görmezden gelirsen bayılırsın hatta.Aaa bekliyoruz ozaman bakalım
Buradan takip etmem daha iyiSen asıl diziyi de izlesen seversin aslında. Ecünnüleri görmezden gelirsen bayılırsın hatta.
Bu dizi parodi amaçlı olduğu için o kadar ince düşünmedim ama dikkat etmeye çalışırım sonraki bölümlerde. Teşekkürler.Hadi,See youMerve nin en sevdiğim repligi.
Güzel olmuş . Forum ile alakali olması başlı başına olay. 20 14 un enleri gecesi.beğendim. Yalnız Merve nin Serhan hakkında Peline kötü konuştuğunu hiç gormedim dizide ma sen kız olmasa 1 kelime ettiği yok benimle diye değiştirdin.
Güçlü biri zayıf aile taraflarını göstermez kimseye.
Emeğine sağlık beğendim.
Yok tatlım özgün senaryon sonuçta. Bak mesela büyük ihtimal Dosi taşındı eve. Ama dizide arabada görüyordu merve Oyayı.Bu dizi parodi amaçlı olduğu için o kadar ince düşünmedim ama dikkat etmeye çalışırım sonraki bölümlerde. Teşekkürler.
Teşekkürler. 3. bölümden sonra ortalık karışmaya başlayacak.Eline sağlık @Aserat
UTC'yi izlemedim ama senin dizinin kurgusu çok iyi duruyor, zaten cinayet vs. oldum olası sevmişimdir. Şu anda pek bir entrika göremedim, entrika bekliyorum.
Okudum
Hikaye dallanıp budaklanmaya çok müsait, sana da uygun bir rol bulabilirsek neden olmasın.OkudumGüzel olmuş eline sağlık iyi uyarlamışsın. Ben de olacak mıyım ilerki bölümlerde acaba konuk olarak falan
Canım sen mesajlara ya bakmıyorsun yada bakıyor unutuyorsunSen de artık okusan iyi olur.@gözlemci
Niye etiket etmedin
Bu konu Güldürdü
Teşekkürler. Bir de beğenmeni konuya kalp atarak göstersen daha güzel olacak.Canım sen mesajlara ya bakmıyorsun yada bakıyor unutuyorsun
Daha detaylı yorum yapayım
Sahneler çok güzel olmuş özellikle diziyi izleyen net bir şekilde anlıyor , konuşmalar ve karakterler tam oturmuş diyebilirim , akıcı olmuş entrika göremedim ama yer yer güldüğüm sahneler var , ayrıca metinleri tam yazmışsın aynı dizideki gibi fakat foruma uyarlanmış hali
Güldürdüğün için Güldürdün dedikTeşekkürler. Bir de beğenmeni konuya kalp atarak göstersen daha güzel olacak.
Yani konu açısından aynı ama sonradan daha farklı yönlere sapacak. Teşekkürler.Okudum şimdi gayet başarılı olmuş UTC ile aynı mı ilerliyorsun.
@xBUGRAx ile bay ve bay Smith gibi olmuşuz.Türkçe kısmı güldürdü.
Dosi olayı bayağı gizemli. Ellerine sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?