eTV Ufak Tefek Fesatlıklar - 1. Bölüm | Yeni Dizi

En geç yarın geceye kadar okuyacağım, kalbimi şimdiden attım.

Hadi,See you
Merve nin en sevdiğim repligi.
Güzel olmuş . Forum ile alakali olması başlı başına olay. 20 14 un enleri gecesi.
beğendim. Yalnız Merve nin Serhan hakkında Peline kötü konuştuğunu hiç gormedim dizide ma sen kız olmasa 1 kelime ettiği yok benimle diye değiştirdin.
Güçlü biri zayıf aile taraflarını göstermez kimseye.
Emeğine sağlık beğendim.

Bu dizi parodi amaçlı olduğu için o kadar ince düşünmedim ama dikkat etmeye çalışırım sonraki bölümlerde. Teşekkürler.

Bu dizi parodi amaçlı olduğu için o kadar ince düşünmedim ama dikkat etmeye çalışırım sonraki bölümlerde. Teşekkürler.
Yok tatlım özgün senaryon sonuçta. Bak mesela büyük ihtimal Dosi taşındı eve. Ama dizide arabada görüyordu merve Oyayı.
Ama Merve güçsüz taraflarını asla göstermez.

Eline sağlık @Aserat

UTC'yi izlemedim ama senin dizinin kurgusu çok iyi duruyor, zaten cinayet vs. oldum olası sevmişimdir. Şu anda pek bir entrika göremedim, entrika bekliyorum.

Sen de artık okusan iyi olur.
@gözlemci
Canım sen mesajlara ya bakmıyorsun yada bakıyor unutuyorsun

Niye etiket etmedin

Bu konu Güldürdü

Daha detaylı yorum yapayım

Sahneler çok güzel olmuş özellikle diziyi izleyen net bir şekilde anlıyor , konuşmalar ve karakterler tam oturmuş diyebilirim , akıcı olmuş entrika göremedim ama yer yer güldüğüm sahneler var , ayrıca metinleri tam yazmışsın aynı dizideki gibi fakat foruma uyarlanmış hali

Teşekkürler. Bir de beğenmeni konuya kalp atarak göstersen daha güzel olacak.

Okudum şimdi gayet başarılı olmuş UTC ile aynı mı ilerliyorsun.

@xBUGRAx ile bay ve bay Smith gibi olmuşuz.
Türkçe kısmı güldürdü.

Dosi olayı bayağı gizemli. Ellerine sağlık.

Okudum şimdi gayet başarılı olmuş UTC ile aynı mı ilerliyorsun.

@xBUGRAx ile bay ve bay Smith gibi olmuşuz.
Türkçe kısmı güldürdü.

Dosi olayı bayağı gizemli. Ellerine sağlık.
Yani konu açısından aynı ama sonradan daha farklı yönlere sapacak. Teşekkürler.