Mesajı takmadığına göre kendisinden epey çekiniyor olmalısın.
Herkes çekinir benden sen çekinmiyor musun
Mesajı takmadığına göre kendisinden epey çekiniyor olmalısın.
Belki de mesajı değil mesajda bahsedilen kişiyi takmıyorumdur.Mesajı takmadığına göre kendisinden epey çekiniyor olmalısın.
Çekinmez olur muyum, senle konuşurken elim titreyerek yazıyorum.Herkes çekinir benden sen çekinmiyor musun
Çekinmez olur muyum, senle konuşurken elim titreyerek yazıyorum.
Boşver kanka sen efendiliğini koru.Titrek misin sende Mürsel gibi
Kanka sen korkma benim mesajlarımın korku saldığı kişiler belli. Bak şimdi takmıyorum falan olduk ama ilk sataşan oydu.
@Aserat ı cagirmamin nedeni konuya hakim olması. Ama sen onu cagirirsan ki çağırdın. Tam durmuştu yine 10 küsür bildirim olmamış. Neyse.Ya bırak Merve'nin o kolyeyi vermesinin üstünden saatler geçti bu kadar umrunda olmasa çıkarırdı. Kadın umuda kapıldı Taylan için. İleride göreceğiz zaten evli Serhan ile ilişki yaşayacak. Yada Taylan ile. Ayrıca şu arkadaşı her mesaja çağırma bende @Lordly 'yi çağıracağım sen sıkıntıya gireceksin yine.Hepiniz sıkıntıya girersiniz sade sen değil.
Senin ruhun aşifte o zaman.
Bu arada bana başlamış yine hakaretlere diyen şahıs benim lafım bitmez bu bir, eğer bitersede senin yalan dolanlarını ortaya çıkarırım yine sana lafımı gediğine koyarım buda iki.😉
Yorum konusu açıldı zaten, onun başlığı SOHBET KONUSU olur ve oradan devam edilir.İnşallah bebeğim @Çiğdem- de bizden feyz ala ala izlemeye başlayacak
Kalitenin konusunu açtım diğer dizi başlıklarındaki gibi yanlış mı olmuş ?@mrt-06
Yaa boşuna uğraştım yaniYorum konusu açıldı zaten, onun başlığı SOHBET KONUSU olur ve oradan devam edilir.
Yorum konusu açıldı zaten, onun başlığı SOHBET KONUSU olur ve oradan devam edilir.
İnşallah bebeğim @Çiğdem- de bizden feyz ala ala izlemeye başlayacak
Kalitenin konusunu açtım diğer dizi başlıklarındaki gibi yanlış mı olmuş ?@mrt-06
olum bu ne?@Thequeer
tutmamış diziye niye forum açtırdınız ayoll eşkiyam bu sezon bitmeden yolcu eder bu diziyi seneye kalmazbölümümüz hayırlı olsun @Çiğdem- i çatlatmalı nice güzel bölümlere inşallah
Yorum konusu vardı canım bir daha açmana gerek yoktu emek vermişsin ama.İnşallah bebeğim @Çiğdem- de bizden feyz ala ala izlemeye başlayacak
yok aslinda birlestirilebilirYaa boşuna uğraştım yani
Olsun bebeğim ilk konumdu o da böyle olsunYorum konusu vardı canım bir daha açmana gerek yoktu emek vermişsin ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?