Ufak Tefek Cinayetler - Genel Yorum Konusu

10 numaraydı. :D Merve şov izledik, Arzu aldatıldığını erken anladı ama onun cephesindede iyi sahneler izlemiş olduk. Oya zaten baş karakter onun etrafında şekilleniyor olaylar olayların başınıda Merve çekiyor. :A Pelin pasifti tek. :D Oya artık had bildir şu Merve'ye. :bağır:

Yine efsane bir bölümdü. Merve yine yapacağını yaptı hem kolyeyle Pelin'i kışkırttı hem de en sonda ben demiştim havuzu açmayalım deyip kendini aklamaya çalıştı. Şıllığın önde gideni ama şeytan tüyü var bu kadında. :A

Oya da artık atağa geçmeli iki bölümdür mağdur oluyor. Ama özellikle Total sever mağdurun yanında olmayı. :Z

Mehmet tam kendini kurtardı derken Arzu her şeyi öğrendi. Merve mi gönderdi dedim ama bilemiyorum. Daha çözemedim onun zekasını. :A

Kemal ve Derya da çok yakışırlar bence. Herkes Oya-Serhan diyor ama onlara daha çok kanım kaynadı şimdiden. :D

Total'de 5+, AB'de 7+ garanti merakla bekliyorum gelecek haftayı. :Z

Yine efsane bir bölümdü. Merve yine yapacağını yaptı hem kolyeyle Pelin'i kışkırttı hem de en sonda ben demiştim havuzu açmayalım deyip kendini aklamaya çalıştı. Şıllığın önde gideni ama şeytan tüyü var bu kadında. :A

Oya da artık atağa geçmeli iki bölümdür mağdur oluyor. Ama özellikle Total sever mağdurun yanında olmayı. :Z

Mehmet tam kendini kurtardı derken Arzu her şeyi öğrendi. Merve mi gönderdi dedim ama bilemiyorum. Daha çözemedim onun zekasını. :A

Kemal ve Derya da çok yakışırlar bence. Herkes Oya-Serhan diyor ama onlara daha çok kanım kaynadı şimdiden. :D

Total'de 5+, AB'de 7+ garanti merakla bekliyorum gelecek haftayı. :Z

Merve değil bence aldattığı kızın adı ne bence o yolladı ya:D

Şimdi aklıma Burcu çirozunun Arzu'ya patates demesi geldi bir sinirlendim. Zaten Mehmet de güzelim kadını onunla aldatıyor gördüğü muameleye bak. 😡 @Thequeer

Ilk bolum gibi degildi. Biraz daha yavas akti ve cok fazla bir sey olmadi.
Ama yine de guzel bolumdu.
2 saat surdu heralde. Daha fazla olmasin 2 saat de devam etsin gonul ister 1saat ya da 90 dakika ama iste
img-beee.gif

Oyayi bu bolum daha cok begendim. Gokce Bahadiri da. Rolu giydi iyice. Donukluğu gitmis bence.
Artik intikam gormek istiyorum. Hadi Oya al Arzuyu yanına goster artik sunlara gununu. Havuzu actirarak zaten bir savas kazandi. Ama hala tam karsisindakini cozemedi.
Yine Pelin cemkirirken kendisine dondu. Ifade edemedi kendine.
Havuzla ilgili bir sey soylemedigi halde Merveyle sorun cikti arasinda, Komsularin kendisini şikayet etmesi. En son çapa kolyeyi zorla taktiran Merveyi dusununce otutturacak kafasinda ve karsisindakilerini iyice taniyarak oynayacak oynunu.
Zaten Arzunun arkasindan konusmalari da dikkatini cekti.

Yani tam bir fitne fücurlar. Entrikanin alasilar
Simdi ne olacak merakla bekliyorum.

Bu arada Arzuya da biri paspal der biri patater suratlı der bu ne ya ? Güzeller güzeli kıza koydukları lakaplara bak :bağır:

Ben bölümün %60-70lik kısmına baktım, tekrarı ne zaman var gündüz @Aserat ? Tam izlerdim. :Z

İzlediğim kısımlar genelde iyiydi, Arzunun gerçeği öğrenmesi, doğum günündeki havuz olayı falan. AB kesin 6+ olacaktır.

İlk 1 saatlik kısmı aşırı durgun geçti. Bence yarın fazla yükselmeyecek hele ki Totalde.

Havuz olayı süperdi Merve şahaneymiş ama dizi pek bir şey anlatmıyor orası ayrı.:A

O değilde herkes birbirinin kuyusunu kazıyor.:F Merve ve Pelin Oya'nın, Pelin ve Oya Merve'nin, Oya ve Merve Pelin'in Plates hocası Arzu'nun:F

Oya'yı destekleyeni anlamıyorum. Merve ve Serhan evli Serhan'a yürüyecek utanmasa, Pelin ve eski sevgilisi evli hala onunla bi şeyler yaşama umudunda. Oya hep 3. Kadın dizide hiç sevilir yanı yok..

Son düzenleme:
Oya'nın Taylan'la bir şey yaşama umudu yok zaten o kısım tamamen Pelin'in kıskançlığı. Eleştireceksek biraz dikkatli izleyelim. :)
Ben bölümün %60-70lik kısmına baktım, tekrarı ne zaman var gündüz @Aserat ? Tam izlerdim. :Z

İzlediğim kısımlar genelde iyiydi, Arzunun gerçeği öğrenmesi, doğum günündeki havuz olayı falan. AB kesin 6+ olacaktır.
Gündüz istiyorsan hafta sonu olur. Ama perşembe veya cuma gecesi de tekrarı olabilir belki. :D