Ufak Tefek Cinayetler - Genel Yorum Konusu

1. BÖLÜM

Bizde başladık, geliyoruz. :Z

Oya'ya bayıldım, zaten dizide Gökçe Bahadır'ı duyunca izlemeye karar vermiştim. Sonra çok dizim olduğu için vazgeçtim ama direnemedim. Merve bölüme damga vurdu, ilk başta baya sevsem de sonlarda iticileşti. Tabi Aslıhan Gürbüz efsanesi döktürmüş, artı olarak geliyor bize. :Z Arzu yani Tülin Özen'i ilk kez izliyorum, yüzü tanıdık. Tatlı kadın, oyunculuğu da güzelmiş. Rolüne oturmuş. :D Pelin'i sevmedim, açık ara dizinin en iticisi karakteri. Bade İşçil'i de öyle pek tanımam, oyunculuğu da iyi sayılır yani. :D

Seyhan. 😱 Mert Fırat bu kadar yakışıklı mıymış? Ay Yapım değdiğini best model yapıyor. :A Diğer ekip de güzeldi, ilk bölüm biraz tanıtım bölümü gibi olmuş. Açılacaktır daha.

Hikaye güzel, gençlik yıllarında Oya'ya yaptıkları üzdü. Oya bu yapılana rağmen iyi konuşuyor bunlarla, ben muhattaba dahi girmezdim. :T:

2. bölüme geçtim. :X

1. BÖLÜM

Oya'ya bayıldım, zaten dizide Gökçe Bahadır'ı duyunca izlemeye karar vermiştim. Sonra çok dizim olduğu için vazgeçtim ama direnemedim. Merve bölüme damga vurdu, ilk başta baya sevsem de sonlarda iticileşti. Tabi Aslıhan Gürbüz efsanesi döktürmüş, artı olarak geliyor bize. :Z Arzu yani Tülin Özen'i ilk kez izliyorum, yüzü tanıdık. Tatlı kadın, oyunculuğu da güzelmiş. Rolüne oturmuş. :D Pelin'i sevmedim, açık ara dizinin en iticisi karakteri. Bade İşçil'i de öyle pek tanımam, oyunculuğu da iyi sayılır yani. :D

Seyhan. 😱 Mert Fırat bu kadar yakışıklı mıymış? Ay Yapım değdiğini best model yapıyor. :A Diğer ekip de güzeldi, ilk bölüm biraz tanıtım bölümü gibi olmuş. Açılacaktır daha.

Hikaye güzel, gençlik yıllarında Oya'ya yaptıkları üzdü. Oya bu yapılana rağmen iyi konuşuyor bunlarla, ben muhattaba dahi girmezdim. :T:

Başlamana sevindim. O kadar ısrar ettim sonunda karşılıksız kalamadın. Sonraki bölüm daha da efsane. :Z

Bu arada Seyhan değil Serhan. :A

Başlamana sevindim. O kadar ısrar ettim sonunda karşılıksız kalamadın. Sonraki bölüm daha da efsane. :Z

O nasıl Serhan be, herkes Seyhan dedi. :A

Biraz karışık ama açılıyor, olaylar ortaya çıkıyor neyse ki fazla kafa karıştırmıyorlar. :D

O nasıl Serhan be, herkes Seyhan dedi. :A

Biraz karışık ama açılıyor, olaylar ortaya çıkıyor neyse ki fazla kafa karıştırmıyorlar. :D
Yok ya karışık değil. İlk bölüm olduğu için farklı gelmiş olabilir. Flashback içinde flashback yapıyorlar. :D

1. BÖLÜM

Başlamana çok sevindimm:Zdiğer bölümleride çok seveceksin eminim

2. BÖLÜM

Pelin seni boğarım. :bağır: Oya'mı havuza attı. Valla bu kadınların hepsi şeytan, hepsi Oya'mın üzerine oynuyor. Bir Arzu hariç. :bhr: Onun da koca boynuzladı, iyiler hep zararda. :F

3. BÖLÜM

Güzel bölümdü yine. Oya ve Serhan yakınlaşması hoşuma gidiyor doğrusu, çok da yakışıyorlar. Merve'yi nasıl kurtaracağız orası muamma. Arzu da üzgün bu aralar, kocasını boşuyor. Burcu da fena, çocukları alacağım diyor. Son sahne şüpheci bıraktı, Oya'nın Merve'ye iğne yapması falan. Bir şey çıkmaz bence ondan. :A

Bu haftaki bölümde Serhan Merve'nin telefonunu karıştırırken "Ablam" yazan bir numara vardı. Acaba dizide Merve'nin ablası var mı yoksa Aslıhan'ın gerçek ablası mı?

Salı günü bunu mu Kadın'ı mı izleyeyim diye strese girdiğim için ikisininde ABV. Başka gün mü yoktu arkadaş? :bağır:

Titrek misin sende Mürsel gibi :A

Kanka sen korkma benim mesajlarımın korku saldığı kişiler belli. Bak şimdi takmıyorum falan olduk ama ilk sataşan oydu.:F

Baş rollerini Gökçe Bahadır, Tülin Özer, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Mert Fırat ve Selim Bayraktar gibi isimlerin paylaştığı Ufak Tefek Cinayetler her Salı Star Tv'de!

Dört birbirinden farklı kadın, dört ayrı güç izleyeceğimiz hikaye; Dr. Oya’nın Sarmaşık’a dönüşü ile başlıyor. Liseden beri arkadaş olan Merve, Oya, Arzu ve Pelin yeniden birleşiyorlar. Ama ne birleşmek! Aralarında cinayete varan bir hesaplaşma başlıyor.

Geçmiş bu güne yansıdıkça, toprağın altından eski kinler, hırslar çıkıyor ve sonuç felaket oluyor. Cinayet büro başkomiseri Kemal ve komiser yardımcısı Derya, sarmaşık vakasını çözmek için tanıklarla görüşüp, olayı anlamaya çalışıyorlar. Bakalım kadınların bu çetrefil dünyasını aydınlatabilecekler mi?
Dizi ile ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

fft99_mf10011805.Jpeg

7 reytinge dayandı birkaç hafta içinde AB'de zirvedeyiz :Z :A

Kaliteden uçmuşuz. Ab kitlesi bile kendilerini şaşkınlıkla izliyordur. Biz böyle insanlar değiliz diye :F aşırı abartmişiz kabul:F Total zaten yanımıza yaklaşamaz. Cemiyet hayatını dergilerden takip eder gibi reklam aralarında bakarlar sadece.

Dizide sace karakolda sorgu sahneleri geldiğğnde canım sıkıldı. Sorgudakilerin rahat tavırlari, komiserin en ufak geçmişhikayeden duydugu olaya verdiği tepkiler. Dizinin kalitesini bozmuş.

Yahşi cazibenin konuşurken bastıra bastıra kojuşup, dilini göstermesi:F hami forumda birbirlerine yılannnn diyen @mrt-06 @xemrexxx vs gibi. Tam bunları karikatürize etmiş gibiler:F kadın konuştukça batıyor. Gökçe bahadar görsel olarak olmuş ama yine oyunculuğu benim için sıfırı çekiyor. Abartılan oyuncular listesinde.

İnternet dizisi olsaymış keşke. Tvye göre fazla kaliteli internet dizisine göre sansasyonel olabilirdi:X

1. BÖLÜM

@Harunnn60 Hatrına 1.bölümüne bakıcam şok olmayın diye önceden diyeyim
:A :A :A

@Harunnn60

Harun'un diziyi izlediğini de buradan öğrendim, maşallah o kadar çok yorum yapıyor ki yorum konularına. :A
Bizim ev ahali her diziyi izlediği için bizde az çok konuyu biliyoruz :A Kırgınlara bile bakıyorlar. :( @Çiğdem-

Son 3-4 bölüme bakmamıştım dedim bakayım Youtube'de çok karşıma çıkıyor çünkü. :A @MasacRE- @sokak sanati @Ahmed Arzu'cuyum ben bu arada :A