Ufak Tefek Cinayetler - Genel Yorum Konusu

Ya bırak Merve'nin o kolyeyi vermesinin üstünden saatler geçti bu kadar umrunda olmasa çıkarırdı. Kadın umuda kapıldı Taylan için. İleride göreceğiz zaten evli Serhan ile ilişki yaşayacak. Yada Taylan ile. Ayrıca şu arkadaşı her mesaja çağırma bende @Lordly 'yi çağıracağım sen sıkıntıya gireceksin yine.:kiki: Hepiniz sıkıntıya girersiniz sade sen değil.:):):)

Senin ruhun aşifte o zaman.:A

Bu arada bana başlamış yine hakaretlere diyen şahıs benim lafım bitmez bu bir, eğer bitersede senin yalan dolanlarını ortaya çıkarırım yine sana lafımı gediğine koyarım buda iki.😉
@Aserat ı cagirmamin nedeni konuya hakim olması. Ama sen onu cagirirsan ki çağırdın. Tam durmuştu yine 10 küsür bildirim olmamış. Neyse.

Baş rollerini Gökçe Bahadır, Tülin Özer, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Mert Fırat ve Selim Bayraktar gibi isimlerin paylaştığı Ufak Tefek Cinayetler her Salı Star Tv'de!

Dört birbirinden farklı kadın, dört ayrı güç izleyeceğimiz hikaye; Dr. Oya’nın Sarmaşık’a dönüşü ile başlıyor. Liseden beri arkadaş olan Merve, Oya, Arzu ve Pelin yeniden birleşiyorlar. Ama ne birleşmek! Aralarında cinayete varan bir hesaplaşma başlıyor.

Geçmiş bu güne yansıdıkça, toprağın altından eski kinler, hırslar çıkıyor ve sonuç felaket oluyor. Cinayet büro başkomiseri Kemal ve komiser yardımcısı Derya, sarmaşık vakasını çözmek için tanıklarla görüşüp, olayı anlamaya çalışıyorlar. Bakalım kadınların bu çetrefil dünyasını aydınlatabilecekler mi?
Dizi ile ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

fft99_mf10011805.Jpeg

Son düzenleme:
Yorum konusu açıldı zaten, onun başlığı SOHBET KONUSU olur ve oradan devam edilir. :A
İnşallah bebeğim @Çiğdem- de bizden feyz ala ala izlemeye başlayacak :A

Kalitenin konusunu açtım diğer dizi başlıklarındaki gibi yanlış mı olmuş ? :( @mrt-06
bölümümüz hayırlı olsun @Çiğdem- i çatlatmalı nice güzel bölümlere inşallah:bhr:
tutmamış diziye niye forum açtırdınız ayoll eşkiyam bu sezon bitmeden yolcu eder bu diziyi seneye kalmaz :A :A :A @MasacRE- @Aserat

Kaliteden uçmuşuz. Ab kitlesi bile kendilerini şaşkınlıkla izliyordur. Biz böyle insanlar değiliz diye :F aşırı abartmişiz kabul:F Total zaten yanımıza yaklaşamaz. Cemiyet hayatını dergilerden takip eder gibi reklam aralarında bakarlar sadece.

Dizide sace karakolda sorgu sahneleri geldiğğnde canım sıkıldı. Sorgudakilerin rahat tavırlari, komiserin en ufak geçmişhikayeden duydugu olaya verdiği tepkiler. Dizinin kalitesini bozmuş.

Yahşi cazibenin konuşurken bastıra bastıra kojuşup, dilini göstermesi:F hami forumda birbirlerine yılannnn diyen @mrt-06 @xemrexxx vs gibi. Tam bunları karikatürize etmiş gibiler:F kadın konuştukça batıyor. Gökçe bahadar görsel olarak olmuş ama yine oyunculuğu benim için sıfırı çekiyor. Abartılan oyuncular listesinde.

İnternet dizisi olsaymış keşke. Tvye göre fazla kaliteli internet dizisine göre sansasyonel olabilirdi:X