Ufak Tefek Cinayetler - Genel Yorum Konusu

İzlediğini anlamıyor bu cojuk:F
Oya beklentiye girmese niye o çapayı taksın yada sinirlensin Taylana. Karıya yüz veren olsa hemen atlayacak. Tam ucuz kadın modeli. Hiç sevmem.:kiki:

İzlediğini anlamıyor bu cojuk:F
Oya beklentiye girmese niye o çapayı taksın yada sinirlensin Taylana. Karıya yüz veren olsa hemen atlayacak. Tam ucuz kadın modeli. Hiç sevmem.:kiki:
Eger takmasaydi Merve hala Taylana karşı bir takıntısı olduğunu dusunecekti ki bunu ima etti zaten. Neden takmiyorsun yoksa hala Taylan karşı duyguların olduğu için mi gibi şeyler söyledi.

Oya sırf Merve'yi susturmak için öyle yaptı. Tabii burada onun manipülasyonda ne kadar başarılı olduğu devreye giriyor yoksa normalde takmazdı kolyeyi. Asıl izlediğini anlamayan kimmiş. :kiki:

hahhahhaha nasıl gözden kaçmış bu bildirim.
komik olmuş :D
Ya teknolojiye bak sen, kızın sahnesine içki yerleştirmişler :A

Aseratçım bildirimlerimi didik didik ettim gelmemiş bu. Sonradan mı ekledin? :A senden gelen bildirimleri es geçmek huyum değil çünkü :A

Son düzenleme:
Kanka siz ne saçmalıyorsunuz ben partide ki sahneden bahsediyorum. Partide nasıl yüzü ekşide Oya'nın. Karı ümitlendi tekrar Taylan'ı alacağım diye. Şaka mı yapıyorsunuz dedi. Merve'nin taktırdığı sahneden bahseden kim. Ben parti sahnesinden bahsediyorum.

Cidden anlama kıtlığı var daha sahneleri bile anlamıyor bu arkadaş. Kumda oyna lütfen.:kiki:
Gelen notta zaten Taylandan geldiği belliydi kolyenin ve bu Merve nin oyunuydu. Ayrıca Taylan ile olan sahnede ben bir halt görmedim. Sadece kızdı oya ona haksız miyim @Aserat

Gelen notta zaten Taylandan geldiği belliydi kolyenin ve bu Merve nin oyunuydu. Ayrıca Taylan ile olan sahnede ben bir halt görmedim. Sadece kızdı oya ona haksız miyim @Aserat

Kızdı, sitem etti sinir oldu çünkü taylandan geldiğini düşündü onunla bir şeyler olacağına inandı. Ama dalga geçildiğini anlayınca sinirlendi. Siz orada ki tepkileri anlamamışsınız. Kızdı deyip geçilecek bir sahne deyildi. Oya cidden evli erkeklere yol olmaktan başka bir şey degil dimi @Billy Kane sende sevmedin Oyayı:A

Kızdı, sitem etti sinir oldu çünkü taylandan geldiğini düşündü onunla bir şeyler olacağına inandı. Ama dalga geçildiğini anlayınca sinirlendi. Siz orada ki tepkileri anlamamışsınız. Kızdı deyip geçilecek bir sahne deyildi. Oya cidden evli erkeklere yol olmaktan başka bir şey degil dimi @Billy Kane sende sevmedin Oyayı:A
Evli olduğunu bilmiyor. Ayrıca kizmasının nedeni Taylan ona aaa hala cikarmamissin kolyesi demesi oldu? @Aserat gel suna anlat ya.

Merve Taylan'ın ağzından mesaj yazıp kolyeyi gönderdi. Sonra Merve Oya'nın üzerine gidip yoksa hala ona bir şeyler mi hissediyorsun şeklinde manipüle etti Oya da iş uzamasın diye taktı. Partide Oya ve Taylan yeniden karşılaştı ama aşka dair bir laf geçmedi aralarında. Sadece Taylan kolyeyi taktığını fark etti. Merve Pelin ve Taylan'ın evli olduğunu partiden önce söyleyeceğim dedi ama bir şey yapmadı. Pelin de o kolyeyi fark edince kudurdu olay bu.

Ama boşver bazılarına bir şey anlatamazsın inat edip kışkırtınca ellerine bir şey geçtiğini sanırlar. Bak söyleyecek bir şeyi kalmayınca başlamış yine hakarete. :kiki:

Merve Taylan'ın ağzından mesaj yazıp kolyeyi gönderdi. Sonra Merve Oya'nın üzerine gidip yoksa hala ona bir şeyler mi hissediyorsun şeklinde manipüle etti Oya da iş uzamasın diye taktı. Partide Oya ve Taylan yeniden karşılaştı ama aşka dair bir laf geçmedi aralarında. Sadece Taylan kolyeyi taktığını fark etti. Merve Pelin ve Taylan'ın evli olduğunu partiden önce söyleyeceğim dedi ama bir şey yapmadı. Pelin de o kolyeyi fark edince kudurdu olay bu.

Ama boşver bazılarına bir şey anlatamazsın inat edip kışkırtınca ellerine bir şey geçtiğini sanırlar. Bak söyleyecek bir şeyi kalmayınca başlamış yine hakarete. :kiki:
Değişik o artık muhattapim değil.

Merveye diş geçirememesine sinir oluyodum ama fragman beni aşık etti Oya'ya. :bhr:

Evli olduğunu bilmiyor. Ayrıca kizmasının nedeni Taylan ona aaa hala cikarmamissin kolyesi demesi oldu? @Aserat gel suna anlat ya.

Ya bırak Merve'nin o kolyeyi vermesinin üstünden saatler geçti bu kadar umrunda olmasa çıkarırdı. Kadın umuda kapıldı Taylan için. İleride göreceğiz zaten evli Serhan ile ilişki yaşayacak. Yada Taylan ile. Ayrıca şu arkadaşı her mesaja çağırma bende @Lordly 'yi çağıracağım sen sıkıntıya gireceksin yine.:kiki: Hepiniz sıkıntıya girersiniz sade sen değil.:):):)

Bende sevmem ama takılabilirim. :A

Senin ruhun aşifte o zaman.:A

Bu arada bana başlamış yine hakaretlere diyen şahıs benim lafım bitmez bu bir, eğer bitersede senin yalan dolanlarını ortaya çıkarırım yine sana lafımı gediğine koyarım buda iki.😉

Daha yeni mi paylaşıyorsunuz hiç organize değilsiniz fragmandaki tek güzel taraf yine Gökçem :A
Sabah gördüm ama mobil olduğum için paylaşamadım. :A

hahhahhaha nasıl gözden kaçmış bu bildirim.
komik olmuş :D
Ya teknolojiye bak sen, kızın sahnesine içki yerleştirmişler :A

Aseratçım bildirimlerimi didik didik ettim gelmemiş bu. Sonradan mı ekledin? :A senden gelen bildirimleri es geçmek huyum değil çünkü :A
Evet sonradan eklemiştim. :D