UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi - Genel Yorum & Sohbet Konusu 🌠

Yok izlemeyecegim. Güzel kuponluk maçlar var ama ya. Lille Real Madrid felan :D
------

Bayern maçı ve Real maçı maç.sonucuna oyna ez win :)

2 maç oran 2 yi geçer 1k at 2k kazam. 1k cepte :)
@12.Adam 2 takımda yenilmiş :F

Lille bizi zor yendi Real madridi nasıl yeniyor anlamış değilim. Özetine bakacağım bu maçın çok merak ettim nasıl oldu o iş 🥴

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
@12.Adam 2 takımda yenilmiş :F

Lille bizi zor yendi Real madridi nasıl yeniyor anlamış değilim. Özetine bakacağım bu maçın çok merak ettim nasıl oldu o iş 🥴
Mourinhonun sevmediği hakem verdi penaltıyı lille lehine roma dayken kupasına el koydu fenerbahçenin şampiyonlar ligine gitmesine engel oldu @RüzgarGülü

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
Aynı gün iki büyük sürpriz birden oldu. Dediğinin tam tersini oynayanlar zengin oldu şu anda :A @12.Adam
Dediğimin tam tersi sürpriz oynayan çok az kişi vardır ama kazandı tabi. Ama bide şöyle düşün yıllardır sürpriz oynayıp tutturmayı bekliyorlar ve bu sefer tutturdurlar ama bu kazandıklarının 10 katını kaybetmişlerdir :F :F Sonuç olarak kupon oynasaydım lose olacaktı :D

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and 12.Adam
Dediğimin tam tersi sürpriz oynayan çok az kişi vardır ama kazandı tabi. Ama bide şöyle düşün yıllardır sürpriz oynayıp tutturmayı bekliyorlar ve bu sefer tutturdurlar ama bu kazandıklarının 10 katını kaybetmişlerdir :F :F Sonuç olarak kupon oynasaydım lose olacaktı :D
E orası öyle tabii turnayı gözünden vuracağım diye devamlı sürprizli oynayanların da o kazancı sağlayana kadar kaybettikleri paranın haddi hesabı yoktur :A

• Aynen
Reactions: RüzgarGülü
Baṣakṣehirin 5-1 yenilmesi gerçekten büyük bir hüsran.