Trabzon boştu. Karakartal'ı canı gönülden tebrik ederim.Dört takımla gruplara kalmayı başardık.Geçen sezon kaldığımız yerden devam etmeliyiz.Yarın görseli fırlatırım. @Yakamoz-AsiBeşiktaş coştu @Yakamoz-Asi
Trabzon boştu. Karakartal'ı canı gönülden tebrik ederim.Dört takımla gruplara kalmayı başardık.Geçen sezon kaldığımız yerden devam etmeliyiz.Yarın görseli fırlatırım. @Yakamoz-AsiBeşiktaş coştu @Yakamoz-Asi
Tuzağa düşme cevaplama bu soruyu bence @tekin seni çekiyorlar bakSen Fenerbahçeli misin?
Sence ben hangi takımlıyım?
tipin sanki beşiktaşlı gibi ama isveç kulüplerine sanki daha sempatik bakıyorsun gibiSen Fenerbahçeli misin?
Sence ben hangi takımlıyım?
Keşke şampiyonlar liginde olsaydık diyecektim ama takımları görünce Şampiyonlar Ligi tam bir Kurtlar Sofrası 😉Trabzon boştu. Karakartal'ı canı gönülden tebrik ederim.Dört takımla gruplara kalmayı başardık.Geçen kaldığımız yerden devam etmeliyiz.Yarın görseli fırlatırım. @Yakamoz-Asi
olsun bir şekilde kurtarırız şu an daha ayık kafayız öyle pusuya düşmeyizTuzağa düşme cevaplama bu soruyu bence @tekin seni çekiyorlar bak
Tamda yazıyordum Trabzon hakkındaTrabzon boştu. Karakartal'ı canı gönülden tebrik ederim.Dört takımla gruplara kalmayı başardık.Geçen kaldığımız yerden devam etmeliyiz.Yarın görseli fırlatırım. @Yakamoz-Asi
Ne tuzağı aaaa yeter beTuzağa düşme cevaplama bu soruyu bence @tekin seni çekiyorlar bak
Aslında sempatik kısmı biraz yaklaştın, Beşiktaş’a sempatim var, Gs ise hiç sevmemtipin sanki beşiktaşlı gibi ama isveç kulüplerine sanki daha sempatik bakıyorsun gibi
Hadi bakalım dikkat et Kurtlar Sofrasıolsun bir şekilde kurtarırız şu an daha ayık kafayız öyle pusuya düşmeyiz
Şu an Pc den girdim,yeni aldım da. (Bir hayırlı olsun,güle güle kullan) ınnı alırım. Ne yazacaktın av olan avcı hakkında ?Trabzonspor berbat oynadı.
Kalecileri ne kadar zayıfmış öyle. Çok basit penaltıları yedi.
Tamda yazıyordum Trabzon hakkında
Ne tuzağı aaaa yeter be
Aslında sempatik kısmı biraz yaklaştın, Beşiktaş’a sempatim var, Gs ise hiç sevmem
Bu konudada yine ve yeniden beni alıntı yapıp yazan kendisi olmuş ama sana göre ben tuzak kuruyorum?Hadi bakalım dikkat et Kurtlar Sofrası
Öyle tuzak değil kurmalı oyuncak gibi yaTrabzonspor berbat oynadı.
Kalecileri ne kadar zayıfmış öyle. Çok basit penaltıları yedi.
Tamda yazıyordum Trabzon hakkında
Ne tuzağı aaaa yeter be
Aslında sempatik kısmı biraz yaklaştın, Beşiktaş’a sempatim var, Gs ise hiç sevmem
Yazdım ya ilk cümlede.Şu an Pc den girdim,yeni aldım da. (Bir hayırlı olsun,güle güle kullan) ınnı alırım. Ne yazacaktın av olan avcı hakkında ?
Şimdi tuttuğun takımı sordun ya aynı takımdan çıkmazsınız diye demiştimBu konudada yine ve yeniden beni alıntı yapıp yazan kendisi olmuş ama sana göre ben tuzak kuruyorum?
Saol, mosiYazdım ya ilk cümlede.
Hayırlı olsun
tekin’in yaşı küçük mü sürekli abilik taslıyorsun
Beni Beşiktaşlı sandı diye, ayrıca ayrı takım tutsak ne farkeder? @Bully Gs’li, en nefret ettiğim takım ama kendisi 8 küsür yıllık arkadaşım. Çok entrikalı dizi izlemeŞimdi tuttuğun takımı sordun ya aynı takımdan çıkmazsınız diye demiştim
Hayırlı olsun karşim Tepe tepe kullan en güzel oyunlar senin olsun girdiğin her oyunda MVP olSaol, mosi
ben burda kırmızı başlıklı kız gibi duruyorum tabi beni uyarman harika oldu @Dosi de hasta taklidi yapan büyük anneHadi bakalım dikkat et Kurtlar Sofrası
Teşekkür ederim, bayırgülüHayırlı olsun karşim Tepe tepe kullan en güzel oyunlar senin olsun girdiğin her oyunda MVP ol
Prens dizisi beni biraz paranoyak yaptı konuşmaları felan ard arda izleyince. Sezonu bitireceğim 1-2 güne düzelirimtekin’in yaşı küçük mü sürekli abilik taslıyorsun
Beni Beşiktaşlı sandı diye, ayrıca ayrı takım tutsak ne farkeder? @Bully Gs’li, en nefret ettiğim takım ama kendisi 8 küsür yıllık arkadaşım. Çok entrikalı dizi izleme
Paranoyak mı?Prens dizisi beni biraz paranoyak yaptı konuşmaları felan ard arda izleyince. Sezonu bitireceğim 1-2 güne düzelirim
Ayrıca ben tekinden küçüğüm daha yeni 17 bitti 😉
Yok uyarı felan yapmadım sen zaten kurtmuşsun kırmızı başlıklı kız benim bundan sonraben burda kırmızı başlıklı kız gibi duruyorum tabi beni uyarman harika oldu @Dosi de hasta taklidi yapan büyük anne
Evet her yerden bir düşman çıkacak gibi Kral TenyoParanoyak mı?