3-4 yaşında foruma üye oldun yani? İyiymişPrens dizisi beni biraz paranoyak yaptı konuşmaları felan ard arda izleyince. Sezonu bitireceğim 1-2 güne düzelirim
Ayrıca ben tekinden küçüğüm daha yeni 17 bitti 😉
Nice başarılı yıllara diyelim
3-4 yaşında foruma üye oldun yani? İyiymişPrens dizisi beni biraz paranoyak yaptı konuşmaları felan ard arda izleyince. Sezonu bitireceğim 1-2 güne düzelirim
Ayrıca ben tekinden küçüğüm daha yeni 17 bitti 😉
3-4 yaşında foruma üye oldun yani? İyiymiş
Onu hiç hesaplamamıştım az daha büyüteyim o zaman yaşımı3-4 yaşında foruma üye oldun yani? İyiymiş
Aşıdan kaçan bendim sanki bu nasıl konuşmainanma ona @RüzgarGülü benden 6 ay yaşça büyük, heryerde kendisini küçük gösteriyor oysa hatırlıyorum beni ay farkıyla okula yazmamışlardı onu yazdılar
inanma ona @RüzgarGülü benden 6 ay yaşça büyük, heryerde kendisini küçük gösteriyor oysa hatırlıyorum beni ay farkıyla okula yazmamışlardı onu yazdılar
Ben kimsenin yaşını sormadım amaOnu hiç hesaplamamıştım az daha büyüteyim o zaman yaşımı
Boşver erkeğin yaşı kadının maaşı sorulmaz bizim ülkede
------
Aşıdan kaçan bendim sanki bu nasıl konuşma
Beşiktaşı tebrik ederiz seni deBen kimsenin yaşını sormadım ama
Bizdede ne yaş sorulur ne maaş nede meslek Ayrıca bu ortamda herkes aynı yaşta sayılır
------
Neyse futbol konusu sohbete dönüştü. Haydi ben konudan kaçar
Nereye mosi?Ben kimsenin yaşını sormadım ama
Bizdede ne yaş sorulur ne maaş nede meslek Ayrıca bu ortamda herkes aynı yaşta sayılır
------
Neyse futbol konusu sohbete dönüştü. Haydi ben konudan kaçar
zorlarla içerde oynuyoruz @12.AdamNereye mosi?
Kupon yapamadın diye için gidiyor mu ?Milan 1 -0 yeniliyor. leverkuzene
Man City de yeniyor 2 -0
Yok gitmiyor kupon değil ki daha büyük kumarlar varKupon yapamadın diye için gidiyor mu ?
Ne mesela ?Yok gitmiyor kupon değil ki daha büyük kumarlar var
Blackjack ve kurpiyer kızlar.Ne mesela ?
İzleyeceğim ya sen ?Blackjack ve kurpiyer kızlar.
------
Bugün Başakşehir - rapid vien maçı var
Yarın Fenerbahçe maçınıİzleyeceğim ya sen ?
Yok izlemeyecegim. Güzel kuponluk maçlar var ama ya. Lille Real Madrid felanİzleyeceğim ya sen ?
Bayern’e kg var denir mi?Yok izlemeyecegim. Güzel kuponluk maçlar var ama ya. Lille Real Madrid felan
------
Bayern maçı ve Real maçı maç.sonucuna oyna ez win
2 maç oran 2 yi geçer 1k at 2k kazam. 1k cepte
Shamrock rovers çok sevdiğim takımBayern’e kg var denir mi?
Bilmem ama en az 3 gol olur maçtaBayern’e kg var denir mi?