ben online bi siteden baktım ing altyazı vardı.Ben yeni geldimDaha diziyi indirmedim bile.Şimdi indircem ama geceye çıkar
edit: Daha ingilizce altyazı bile çıkmamiş ve ne zaman türkçeye çevrilsin @yatutarsaSon 2 kala
ben online bi siteden baktım ing altyazı vardı.Ben yeni geldimDaha diziyi indirmedim bile.Şimdi indircem ama geceye çıkar
edit: Daha ingilizce altyazı bile çıkmamiş ve ne zaman türkçeye çevrilsin @yatutarsaSon 2 kala
Planette kaynak altyazı çıkmadı diyinceben online bi siteden baktım ing altyazı vardı.izleyeyim dedim ama yemediyarın izlerim artık
homeland ne loTalep yok diziyeBekleneni veremedi henüz.Bİ [HASHTAG]#Homeland[/HASHTAG] değil maalasef😕
Jamal gelinine;bölümü izledim
vay hain barroş
jamal sana tekne alsın sen onu devirmeye kalk .ss
bu arada @yatutarsa
jamal geline napmış anlayan?
S01B08 izledim
Önce şunu söylimDizinin bazı sahneleri İstanbuldu fark ettiniz mi?? @yatutarsa @xemrexxx
Bassam'ın karısının korumalarla koştugu yer (adı aklıma gelmiyor bi türlü çok tanıdık bi yerdi) ve Jamal'ın tekneyi gösterdiği yerler İstanbul'dan sahnelerde muhtemelen Bassam'ın karısının konuştugu kayalıklı yerde İstanbul'dur
Bu bölüm geçiş bölümü gibiydi. Çokta önemli bişey olmadı. Darbeden bahsedilince aklıma gezi eylemleri geldi dizide muhtemelen gezi eylemlerinden görüntülerde görürüz
Bu arada Jamal'ın gelini jamal'a mı sarkti 😱 Kapıyı kapayınca ağlamadı etmedi hatta yüzünde bi tebessüm bile vardı 😱
Jamal gelinine;
İlk bölümde bakire mi değil mi diye yoklama yapmiştiHatta bozdu bile diyebiliriz
Dönmem ben artık ya giden gitmiştir.@Forumdash
@Forumdash etiketledi sanmıştım pardon senmişsin.belli olmaz dedin diye şeyetmiştim benneyse dönersen tyrant ın kapıları sonuna kadar açık sana
O zamandan beri çok şey değişti soğudum dizilerden. Çıtayı iyice yüksek tutacağım artık.eee yinede izlerim gibi konuşuyordun en son
Bi G.o.T yeter ohh miss gibiO zamandan beri çok şey değişti soğudum dizilerden. Çıtayı iyice yüksek tutacağım artık.
O kadar da yüksek tutmaya gerek yok tabii.Bi G.o.T yeter ohh miss gibi
onlar bu kararı almadan öncekilerO kadar da yüksek tutmaya gerek yok tabii.TWD, HoC, TBBT, Shameless, Orphan Black, B99, Silicon Valley falan da eklenebilir.
Hepsine göz atarım da devam kararı alacaklarım azalır iyice.onlar bu kararı almadan öncekilerYenilerden 9+ puanları mı izleyecen gerçekten???
Seneye Emmy'de izleyemezsin 😱Hepsine göz atarım da devam kararı alacaklarım azalır iyice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?