FX Tyrant 1. Sezon Yorumları

1x2 yi dün izledim yazmayı unutmuşum

leila ve bassamı bekliyoruz

bassamın kardeşini sevemedim gitti
amcaları da ayrı bir olay

S01B03 izledim

Bİraz başları durgundu ama sonu yine güzel bitti.

Bilmiyorum nedirdir ben diziyi sevdim. Senaryosu olmasada izlerim bir - iki sezon gibi

Leila karakteri süper yaa, kocası ve kaynı kavga ederken bile ipleri eline alıyor

Bassam'ın karısı iser tam saftirik. Oğlunun ise aklı fikri yeni arayışlardi
Çok gereksiz bi sahneydi ayrıca.

Bassam adamı astırarak ve çocukları üzerine fon hesabı açtirması iyilikmiydi? kötülükmüydü? Bilemedim ama son sahnelerin hakkı verildi gibiydi.En azından sonraki bölüm için heycanlandırdı

Jamal gelinini bozdu gelinceğiz Ahmad'a napacanı bilemedi.Gelin napacak merak ettim

7'den 8/10

1*3

güzel bölümdü yine

Leyla'nın nasıl bir ses tonu var öyle, durun dedi durdular hemencecik
güçlü bir kadın.

aslında bassam mol ve kızı dursun ama yollasınlar şu sammy yi amerikaya yeniden

bassam ve jamal ın kavgası güzeldi.
bu arada konuyu istişare etmek için hamamdan başka bir yer bulamadılar mı acaba

ahmed in karısı ahmed le evli olduğuna mı yansın kaynatası tarafından bozulduğu için ahmed le birlikte olamadığına mı yansın garibim
ahmed delirecek öğrenince

mr mahfouz duygulandırdı
8.5/10

1x4

Güzelden bir tık aşağıda bir bölümdü.

yorumlayacak pek bir şey yok aslında, bassam hata yaptı ıhab i serbest bıraktırarak. normal normal yürüyerek gelselerdi de aynı şeyi yaparlardı.
koskoca başkan ergenlere dönmüş yatakta yanında laptop falan.ss sammy nin kullanılmış kız tripleri neydi öyle
abdul fırsattan istifade etmiş
7.5/10

3. ve 4. bölümü izledim

idare eder bölümler en azından homeland kadar sıkıcı değiller

S01B04 izledim

Bence de;
Siyasi olayları bu bölüm sıkcıydı.
Jamal'ın çalişmayan aletini Leila'nın çaliştırmak için harcadiği cabalar daha seyirlikti

Bu bölüm dediğim gibi Emma'ya odaklandım.Kızın güzelliği de geri planda ama İstanbul fotosunda daha sexy nedense
Neyse rolünün artması dileğiyle

Yazık Sammy'e mendil parçası gibi atıldı
Abdul'daki havalarada bak" Ahmet benim sayemde o yerlere gidiyor. Para b**k gibi ama tipden eser yok"
Abdul bence Emma'ya ada ***yanaşacak

Benden de 7/10 alır

1x1

Dizi bildiğin bizim total dizileri gibi olmuş.

Davullu zurnalı düğünler, iğrenç bir kötü adam. Homeland tarzı dizi beklerken Karagül çıktı.

Dizi kötü değil ama iyi de değil. Oyunculuklar yetersiz, karakterlere de pek ısınamadım ama Bassam'ı sevdim. Yalnız oğlu tam dayaklık.

Dayağını da yedi zaten.

Sıkıcı değil dizi, bence akıcı ama pek sevdiğim söylenemez ilk bölümle. İkinci bölümü izleyip öyle karar vereceğim iptal mi yoksa devam mı olacağına.

7/10

Bize çok yakın bi dizi
Bu yorumundan sonra + eleştirmenleri de göz önunde bulundurdugunu düşünürsek iptali görecek sende

Bu arada +18 (bence +13) sahnesini naptın

yazılı olmayan bir kural olan sammy'yi (bassamin oğlu) sevmeme kuralını devam ettiriyorsun demek, güzel

1x2

İlk bölüme göre daha düşük bir bölümdü, sıkıldığım yerleri oldu.

Çocukların ölümü kötüydü

Bassam ile ilgili @yatutarsa'nın tespitine katılıyorum.

Aslında dizi kötü değil izlenilse izlenir ama dizi sayısını az tutmaya çalıştığım şu dönemde şimdilik devam etmeyi düşünmüyorum. Fakat fikrim kesin değil bir bakmışsınız yarın üçüncü bölümü izlemişim.

6/10