TV-en'in neden logosunu almadın? Onun logosu su an yayında olsaydı,Ekranlarin en güzel logosu olurdu :nokta:
TV-en'in neden logosunu almadın? Onun logosu su an yayında olsaydı,Ekranlarin en güzel logosu olurdu :nokta:
Benim kim olacagim gorunmuyor. Baska resmi yok mu onun. Sevgilim iyiymis. Gercek adi ne onun?
tamam kadroda zaten eksikler var
Ben daha gelmedim o bölümlereGelince derimAma fesatlığın alemi yok
Emre sen benim rolumun baska resmini paylasmayacak misin? Gorunmuyor bende...
Show TV yayini kesmezse iyi.
Pardon tven diyecektim.
Bişi anlamadımchord overstreet@Forumdash bunu evde tek başınadaki çocuk sanmış ya la herkes ben de öyle sanmıştım başta
Hahahaha kıskançlık sezdim , Dünya formatları bizim kanalda AB inşallah bizim olacak.@xemrexxx
Hahahaha kıskançlık sezdim , Dünya formatları bizim kanalda AB inşallah bizim olacak.@xemrexxx
evde tek başına film serisi do you remember? o çocuk sanmış herkes bunu büyümüş hali ?
Bişi anlamadımBabasinin işi batirması olayını mı diyon
Bu diziyi bi ben bi emre izlerZaten izliyoruzdaF:
gözküyoır mu?
evde tek başına film serisi do you remember? o çocuk sanmış herkes bunu büyümüş hali ?
forumdaki kişileri o ilişki ağına sokarsam gerisini sen düşünsantana ve brittany için forumdan oyuncu seçmicem o rolleri oynayacak kız olmaz bence
Simdi olfu. Kizimizda guzelmis. Nasil bir karakteri var peki Emre? @Forumdash sen tasvip ediyor musun?
Simdi olfu. Kizimizda guzelmis. Nasil bir karakteri var peki Emre? @Forumdash sen tasvip ediyor musun?
En cesur sahnem buysa ben bu rolü kabul etmem
Evet benle çıkıcan önce sonra ben başkasına aşık olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?