TvEN'in Reyting Rekorları Kıracak Dizisi Çok Yakında FF'de

images

Adamın yaşini kattın:bağır: Ama düşününce rol uyuyor:X @Yakamoz-Asi rolün şimdiden hayırlı olsun:X

Avatarın yani eh mırın kırın öyle böyle şöyle işte:X

Rolü kabul edeyim mi @dizi kolik sen karar ver benim adima :D

Adamın yaşini kattın:bağır: Ama düşününce rol uyuyor:X @Yakamoz-Asi rolün şimdiden hayırlı olsun:X

Avatarın yani eh mırın kırın öyle böyle şöyle işte:X
düşünüce tabi uyar ne itiraz ediyon :bağır:
avatarım iyi olmuş mırın kırın yapma :F bu arada ozan fıggıns olunca dizim yayından kaldırılır mı sence :(

şarkıları değiştirmeden koyucam 600 tane şarkı var 88 bölümde bnm müzik kültürüm o kla değil :) şarkılara uygun bölümler oalcak yarsı bnm kurgum yarısı diziden :X

Glee hakkinda tam bir fikrim yok. Birkac kere izlemeye calistim ama devami gelmeyen bir dizi. Forumdaki halini merak ediyorum. Guzel olur İns. :)

Rolü kabul edeyim mi @dizi kolik sen karar ver benim adima :D

OOo @dizi kolik 'ten onay almak için başka resmini koymak gerek:F:F

düşünüce tabi uyar ne itiraz ediyon :bağır:
avatarım iyi olmuş mırın kırın yapma :F bu arada ozan fıggıns olunca dizim yayından kaldırılır mı sence :(
Kalmasada 2.sezon Kurt'un üzerine gideceğinden gençlerin ruhsal ve bedensel gelişimini engelleyeceğinden ya + damgasi yersin yada zorunlu kalkar yazık:( Ölü doğan bi proje gibi geldi:(

Kalmasada 2.sezon Kurt'un üzerine gideceğinden gençlerin ruhsal ve bedensel gelişimini engelleyeceğinden ya + damgasi yersin yada zorunlu kalkar yazık:( Ölü doğan bi proje gibi geldi:(

rtük e hayır :F
images
bu resim @dizi kolik i ikna eder :F @Yakamoz-Asi

Yine mi Forumdash. :(:):D