evet ama değiştirmeyi düşündüğüm yerler var
MUCK gibi yapip sonradan dusurme sakin kaliteyi.
evet ama değiştirmeyi düşündüğüm yerler var
Heee
Kadin Show''daydi atv'ye gecti, atv'den de bize geldi. Bak kac sezondur bizde. Baya memnun yani.
şarkıları değiştirmeden koyucam 600 tane şarkı var 88 bölümde bnm müzik kültürüm o kla değil şarkılara uygun bölümler oalcak yarsı bnm kurgum yarısı dizidenMUCK gibi yapip sonradan dusurme sakin kaliteyi.
Adamın yaşini kattın Ama düşününce rol uyuyor @Yakamoz-Asi rolün şimdiden hayırlı olsun
Avatarın yani eh mırın kırın öyle böyle şöyle işte
düşünüce tabi uyar ne itiraz ediyon
Adamın yaşini kattın Ama düşününce rol uyuyor @Yakamoz-Asi rolün şimdiden hayırlı olsun
Avatarın yani eh mırın kırın öyle böyle şöyle işte
şarkıları değiştirmeden koyucam 600 tane şarkı var 88 bölümde bnm müzik kültürüm o kla değil şarkılara uygun bölümler oalcak yarsı bnm kurgum yarısı diziden
Panpa yolun açık reytingimiz bol olsun dizin ismini ne zaman bulucan?
Rolü kabul edeyim mi @dizi kolik sen karar ver benim adima
Kalmasada 2.sezon Kurt'un üzerine gideceğinden gençlerin ruhsal ve bedensel gelişimini engelleyeceğinden ya + damgasi yersin yada zorunlu kalkar yazık Ölü doğan bi proje gibi geldidüşünüce tabi uyar ne itiraz ediyon
avatarım iyi olmuş mırın kırın yapma bu arada ozan fıggıns olunca dizim yayından kaldırılır mı sence
Glee hakkinda tam bir fikrim yok. Birkac kere izlemeye calistim ama devami gelmeyen bir dizi. Forumdaki halini merak ediyorum. Guzel olur İns.
Rolü kabul edeyim mi @dizi kolik sen karar ver benim adima
OOo @dizi kolik 'ten onay almak için başka resmini koymak gerek
Kalmasada 2.sezon Kurt'un üzerine gideceğinden gençlerin ruhsal ve bedensel gelişimini engelleyeceğinden ya + damgasi yersin yada zorunlu kalkar yazık Ölü doğan bi proje gibi geldi
Ben o Fırıldak Ailesini bi Simpson bi Family guy yaparım Ne diyon sen füvüüü
Bak bizim forumdaki show tven oluyor. Atv attv oluyor. Griffin'i cozemedim ama star gibi bir kanal oluyor. Sizden Firildak Ailesi'ni de bekleriz. Pompy'i kanala baglarsiniz.
Onun buyuk koyacaktin
Sende modaya uydun. Gece gece İngilizce çeviri yapamayacağım. Ne yazıyor.belli dğeil daha uygun-kısa bir isim bulmaya çalışıyom bu arada avatarımı kanala uygun değiştirdim
Yine mi Forumdash.
OOo @dizi kolik 'ten onay almak için başka resmini koymak gerek
Kalmasada 2.sezon Kurt'un üzerine gideceğinden gençlerin ruhsal ve bedensel gelişimini engelleyeceğinden ya + damgasi yersin yada zorunlu kalkar yazık Ölü doğan bi proje gibi geldi
- - - Ekleme - - -
Onun buyuk koyacaktin
Resim baya ikna edici ama beni bunla kandiramazsiniz.rtük e hayırbu resim @dizi kolik i ikna eder @Yakamoz-Asi
- - - Ekleme - - -
Onun buyuk koyacaktin