TV-en'in neden logosunu almadın? Onun logosu su an yayında olsaydı,Ekranlarin en güzel logosu olurdu :nokta:
TV-en'in neden logosunu almadın? Onun logosu su an yayında olsaydı,Ekranlarin en güzel logosu olurdu :nokta:
Benim kim olacagim gorunmuyor. Baska resmi yok mu onun. Sevgilim iyiymis. Gercek adi ne onun?![]()
tamam kadroda zaten eksikler var![]()
Ben daha gelmedim o bölümlereGelince derim
Ama fesatlığın alemi yok
![]()
Emre sen benim rolumun baska resmini paylasmayacak misin? Gorunmuyor bende...![]()
Show TV yayini kesmezse iyi.
Pardon tven diyecektim.![]()
Bişi anlamadımchord overstreet@Forumdash bunu evde tek başınadaki çocuk sanmış ya la herkes ben de öyle sanmıştım başta
![]()
Hahahaha kıskançlık sezdim , Dünya formatları bizim kanalda AB inşallah bizim olacak.@xemrexxx
Hahahaha kıskançlık sezdim , Dünya formatları bizim kanalda AB inşallah bizim olacak.@xemrexxx
evde tek başına film serisi do you remember? o çocuk sanmış herkes bunu büyümüş hali ?
Bişi anlamadımBabasinin işi batirması olayını mı diyon
![]()
Bu diziyi bi ben bi emre izlerZaten izliyoruzda
F:
gözküyoır mu?![]()
evde tek başına film serisi do you remember? o çocuk sanmış herkes bunu büyümüş hali ?
forumdaki kişileri o ilişki ağına sokarsam gerisini sen düşünsantana ve brittany için forumdan oyuncu seçmicem o rolleri oynayacak kız olmaz bence
![]()
Simdi olfu. Kizimizda guzelmis. Nasil bir karakteri var peki Emre? @Forumdash sen tasvip ediyor musun?![]()
Simdi olfu. Kizimizda guzelmis. Nasil bir karakteri var peki Emre? @Forumdash sen tasvip ediyor musun?![]()
En cesur sahnem buysa ben bu rolü kabul etmem![]()
Evet benle çıkıcan önce sonra ben başkasına aşık olacam![]()