TV-en'in neden logosunu almadın? Onun logosu su an yayında olsaydı,Ekranlarin en güzel logosu olurdu :nokta:
@xemrexxx e defalarca sordum ama cevap alamıyınca sşuan ki logoyu tasarladık.
TV-en'in neden logosunu almadın? Onun logosu su an yayında olsaydı,Ekranlarin en güzel logosu olurdu :nokta:
Evet benle çıkıcan önce sonra ben başkasına aşık olacam
popülerlik olarak zirvede ama başına kötü bir şey geliyor malesef (spoiler olmasın) bekaret kulübü başkanı kendisi çok namuslu bir kızdır
- - - Ekleme - - -
yukarıda rtük aman @OzaN var fazlasına izin vermez sanırsam aynı oalyı 7 kadınla tekrarlıyon gözün doysun
yukarıda rtük aman @OzaN var fazlasına izin vermez sanırsam aynı oalyı 7 kadınla tekrarlıyon gözün doysun
Bas rol mu peki? Karakter nasil iyi mi kotu mu?
yatak faslı yok hepsiyle merak etme kendisi 15 uyaşından 34 yaşiına tek bir kadınla sadece sonradan açılıyor biraz en son duruluyorBu nasil babacan bir ögretmen la 7 kadin mi 😱
Ne geliyor be? Nasil bir dizi leee?
Ben vazgectim @diz kolik itibarim bes paralik olacak yoksa
Bas rol mu peki? Karakter nasil iyi mi kotu mu?
spoi verme la
evet aklıma biş igelmedi
ana klarakter @Almila gibi kendisi do dese 3 dk lik şarkı griliyor ama benbiraz değiştiricem
Sen biraz once kotu bir sey oluyor dedin, ne o?
dizi boyunca baya şanssız biri hem çok popüler hem çok kötü olaylar yaşıyor ailevi-sevgili durumu falan baya karışık
Kanka bu dizi bize gore degil. @Yakamoz-Asi. İyi ki firsat bulamamisim izlemek icin.
Kim için sordun kidur bi test edeyim şu tip nasıl sence (@Forumdash cevaba dikakt edelim)
Kim için sordun ki
Oha saat 4 olmuş. Resmen gececi oldum.
dur bi test edeyim şu tip nasıl sence @Forumdash cevaba dikakt edelim)
İyi gibi. Ama Ruzgar Erkiclar olmayi dusunmuyorum. @Forumdash