TvEN'in Reyting Rekorları Kıracak Dizisi Çok Yakında FF'de

Emre sen benim rolumun baska resmini paylasmayacak misin? Gorunmuyor bende... :(

images
gözküyoır mu?

@Yakamoz-Asi en cesur sahnen bu :F

Moderatörün son düzenlenenleri:

Bişi anlamadım:X Babasinin işi batirması olayını mı diyon(b)
evde tek başına film serisi do you remember? o çocuk sanmış herkes bunu büyümüş hali ?

- - - Ekleme - - -

Bu diziyi bi ben bi emre izler :F:F Zaten izliyoruzda:FF:

forumdaki kişileri o ilişki ağına sokarsam gerisini sen düşün :F santana ve brittany için forumdan oyuncu seçmicem o rolleri oynayacak kız olmaz bence :X

evde tek başına film serisi do you remember? o çocuk sanmış herkes bunu büyümüş hali ?
forumdaki kişileri o ilişki ağına sokarsam gerisini sen düşün :F santana ve brittany için forumdan oyuncu seçmicem o rolleri oynayacak kız olmaz bence :X

Yok ben o çocuk sanmadım:X Ococugun uyuşturucu kullandını biliyordum:F Muhafazakar forumuz hacı :bağır:

"Alıntı";

"Bizim kızlarimizi sen dizinde istediğin gibi oynatamazsın" :F:F

Simdi olfu. Kizimizda guzelmis. Nasil bir karakteri var peki Emre? @Forumdash sen tasvip ediyor musun? :F

popülerlik olarak zirvede :) ama başına kötü bir şey geliyor malesef:( (spoiler olmasın) :D bekaret kulübü başkanı kendisi çok namuslu bir kızdır :D

- - - Ekleme - - -

En cesur sahnem buysa ben bu rolü kabul etmem :T

yukarıda rtük aman @OzaN var fazlasına izin vermez :F sanırsam aynı oalyı 7 kadınla tekrarlıyon gözün doysun :F