Show Tutar Mı Tutar - Dizi Yorumları

Geçen sene de çoğu dizi reyting olarak patlamayı 2. bölümde yaptı, hemen yelkenleri suya indirmemek gerek aslında.
Aynen doğru Örnek dizi Kiraz Mevsimi ilk bölüm 2 mi almıştı ne ama bu dizi full aşk olursa 3 alır Ceyda pashan uyumu çok hoş duruyor

GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yukarıda onu yazdım, aşk üzerine kurulu fragman çok güzel gözüküyor. İkinci bölümü keşke en başından yayınlasalardı şimdi proje ölü doğacak diye korkuyorum. Hiçbir dizinin bitmesini istemem yani. Dizide çok sevdiğim isimler var. :)
Aynen ya 2 ci bölüm fragman çook hoş ceyda paşhan nasılda bir birine yakışıyor dizi ölü doğacak evet keşke aşk olsaydı ilk bölüm

Aynen doğru Örnek dizi Kiraz Mevsimi ilk bölüm 2 mi almıştı ne ama bu dizi full aşk olursa 3 alır Ceyda pashan uyumu çok hoş duruyor

İzleyici aşkı seviyor. Artık fragmanlarda bu yönü öne çıkarıp komediyi pek göstermeyecekler, reyting için mecburen yapılmak zorunda.

Geçtiğimiz sene Kocamın Ailesi, Güllerin Savaşı gibi diziler de hep düşük başladılar, ama sonradan güzel sonuçlara ulaştılar. Mesela Fabrika Kızı'nda da bu potansiyel var bence. :)

İzleyici aşkı seviyor. Artık fragmanlarda bu yönü öne çıkarıp komediyi pek göstermeyecekler, reyting için mecburen yapılmak zorunda.

Geçtiğimiz sene Kocamın Ailesi, Güllerin Savaşı gibi diziler de hep düşük başladılar, ama sonradan güzel sonuçlara ulaştılar. Mesela Fabrika Kızı'nda da bu potansiyel var bence. :)
Fabrika Kızı ismail demirci olamamiş o yüzden izleyci şans verecek gibi durmuyor Ama Tutarmı Tutarda oyuncular hepsi çook hoş uyum yakalamış hikaye vasat

İkinci bölüm fragmanı gerçekten güzel. O zaman haftaya da bir şans veririz.

Komedi olmamış, aşka devam.

Bence dizi düşük reytinglerden dolayı bir süre sonra yayından kaldırılsa bile mutlaka bir film yapılmalı, en azından 800-900 bin izleyici garanti olur. :X

İkinci bölüm fragmanı gerçekten güzel. O zaman haftaya da bir şans veririz.

Komedi olmamış, aşka devam.

Çok beğendim fragmanı haftaya şans veririm yine aşk üstünden devam ederlerse ilgi görür kos koca Acil servis bile aşk üstünden devam etdi ilgi gördü bu dizi hep ask olursa 3 garanti

Bence dizi düşük reytinglerden dolayı bir süre sonra yayından kaldırılsa bile mutlaka bir film yapılmalı, en azından 800-900 bin izleyici garanti olur. :X
ben devam edicem izlemeye böyle değişik diziler hoşuma gidiyor şuana akdar ben diziden memnun kaldım 🙂🙂🙂

Fabrika Kızı ismail demirci olamamiş o yüzden izleyci şans verecek gibi durmuyor Ama Tutarmı Tutarda oyuncular hepsi çook hoş uyum yakalamış hikaye vasat

Bence İsmail Demirci komediye yakışmış, haksızlık etme. :)

Bu dizi her şeye rağmen güzelim kadrosu için devam etmeli. :X

ben devam edicem izlemeye böyle değişik diziler hoşuma gidiyor şuana akdar ben diziden memnun kaldım 🙂🙂🙂
Ben çok hayran kalmadım ama beğendim, dediğim gibi değişik bir havası var. Yeşilçam esintileri de kendini gösteriyor. :)

Çok beğendim fragmanı haftaya şans veririm yine aşk üstünden devam ederlerse ilgi görür kos koca Acil servis bile aşk üstünden devam etdi ilgi gördü bu dizi hep ask olursa 3 garanti

Dizide eli ayağı düzgün iki yakışıklı sayılabicek çocuk ve iki çok güzel kız var. Aklın yolu bir burdan yürümeliler. :)

Bence İsmail Demirci komediye yakışmış, haksızlık etme. :)

Bu dizi her şeye rağmen güzelim kadrosu için devam etmeli. :X
İsmail Demirci bana görede komediye yakışmış hatta neden ekranda hic komedide görmedik bile dedirtiyor ama izleyci bilirsin illa Uyum arıyor Yakisikli ve vücut dili bu yuzden sans verilmiycek diziye