Show Tutar Mı Tutar - Dizi Yorumları

Buyur Burdan Bak Yeniden kanal d ile anlaştı burdan duyurayım bkm kanald ye verdi projeyi

GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Twitter'da ki 3-5 ergenin yorumu benim için bir şey ifade etmiyor, yarınki reyting sonuçlarını görücez hep birlikte nasılsa. :)

Bunu da ön yargıyla söylemiyorum, maalesef istediğimi bulamadım. :)

Twitter'da ki 3-5 ergenin yorumu benim için bir şey ifade etmiyor, yarınki reyting suçlarını görücez hep birlikte nasılsa. :)
Beğendinmi sen ? Ben fragmandaki tadı alamadım cook karmaşık olmuş muzikleri dışında ilgimi çeken bişey olmadı zepnep kankonde çok sönük kalmıştı dizide paşhan sırtlıyordu ceydanin rolü pek uzun olmaması başlı başına hataydı

Umarım beğenirim. Twitter'da beğenenler var, ama forumda kimse beğenmemiş resmen. Aslında netten izleyecektim, ama Kiralık Aşk erken bittiği için TV'den izlerim artık. :)

Beğendinmi sen ? Ben fragmandaki tadı alamadım cook karmaşık olmuş muzikleri dışında ilgimi çeken bişey olmadı zepnep kankonde çok sönük kalmıştı dizide paşhan sırtlıyordu ceydanin rolü pek uzun olmaması başlı başına hataydı

Daha önce de yazdım, ben Leyla ile Mecnun, İşler Güçler, Kardeş Payı vb. tür dizilerden hoşlanıyorum. Bu diziyi de izlemem bu yüzden idi. Fakat bu senarist arkadaşı tanıyorum ben BKM'nin genç yazarlarından biri tiyatro oyunu da yazıyor. Burak Aksak'ın filmlerini örnek almaya çalışmış ama becerememiş. :)

Daha önce de yazdım, ben Leyla ile Mecnun, İşler Güçler, Kardeş Payı vb. tür dizilerden hoşlanıyorum. Bu diziyi de izlemem bu yüzden idi. Fakat bu senarist arkadaşı tanıyorum ben BKM'nin genç yazarlarından biri tiyatro oyunu da yazıyor. Burak Aksak'ın filmlerini örnek almaya çalışmış ama becerememiş. :)
Aynen tam farklı bişey bekliyordum ben olmamış evet BKM şimdiye kadar dizi tutdurma işinde çook çok gerilerde yani tutan dizi görmedim BKM den hayırlısı güldür güldür tekrarları kanala reyting verdiği icin en azından agustos ayı görecekler kesin

Aynen tam farklı bişey bekliyordum ben olmamış evet BKM şimdiye kadar dizi tutdurma işinde çook çok gerilerde yani tutan dizi görmedim BKM den hayırlısı güldür güldür tekrarları kanala reyting verdiği icin en azından agustos ayı görecekler kesin

Bu yazar arkadaşın seneler önce Rina adında filmi vardı, bilmem bilir misiniz (@beyazsoy), kadroda Paşhan Yılmazel, Çağlar Çorumlu ve Kurtlar Vadisi'nde Çeto'yu oynayan çocuk vardı. Kalemini ordan çok iyi hatırlıyorum, Burak Aksak ve Selçuk Aydemir gibi kıvrak, absürd kalemi yok yani. Bunu bir kez daha görmüş olduk. :)

Vay ikinci bölümün fragmanı daha güzel gözüküyor. Yine de diziye siz bir şans verin, koskoca adamlarsınız benim yorumumdan etkilenecek değilsiniz ya. Ben sadece kendi düşüncemi paylaştım. :)

Bu yazar arkadaşın seneler önce Rina adında filmi vardı, bilmem bilir misiniz (@beyazsoy), kadroda Paşhan Yılmazel, Çağlar Çorumlu ve Kurtlar Vadisi'nde Çeto'yu oynayan çocuk vardı. Kalemini ordan çok iyi hatırlıyorum, Burak Aksak ve Selçuk Aydemir gibi kıvrak, absürd kalemi yok yani. Bunu bir kez daha görmüş olduk. :)
Ahaahh evet aynen haftaya olan fragman daha hoş aşk üzerinden devam etseler 3 alırlar aslında

Ahaahh evet aynen haftaya olan fragman daha hoş aşk üzerinden devam etseler 3 alırlar aslında

Geçen sene de çoğu dizi reyting olarak patlamayı 2. bölümde yaptı, hemen yelkenleri suya indirmemek gerek aslında.

Yukarıda onu yazdım, aşk üzerine kurulu fragman çok güzel gözüküyor. İkinci bölümü keşke en başından yayınlasalardı şimdi proje ölü doğacak diye korkuyorum. Hiçbir dizinin bitmesini istemem yani. Dizide çok sevdiğim isimler var. :)