Show Tutar Mı Tutar - Dizi Yorumları

Bence İsmail Demirci komediye yakışmış, haksızlık etme. :)

Bu dizi her şeye rağmen güzelim kadrosu için devam etmeli. :X

Ben çok hayran kalmadım ama beğendim, dediğim gibi değişik bir havası var. Yeşilçam esintileri de kendini gösteriyor. :)
ayy benim anlamadığım dizinin komedisinde ne varmış baya eğlenceli asıl aşkla falan durgunlaştırırsalar ozaman beni kaybederler:F

İsmail Demirci bana görede komediye yakışmış hatta neden ekranda hic komedide görmedik bile dedirtiyor ama izleyci bilirsin illa Uyum arıyor Yakisikli ve vücut dili bu yuzden sans verilmiycek diziye

GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fulya Zenginer ve İsmail Demirci kağıt üzerinde uyumsuz görünse de karakterlerinin arasında oluşacak yakınlığın tam olarak "aşk" olacağını düşünmüyorum.

ayy benim anlamadığım dizinin komedisinde ne varmış baya eğlenceli asıl aşkla falan durgunlaştırırsalar ozaman beni kaybederler:F
Seni kaybetmesinler, rica ediyorum. :F

Dizide eli ayağı düzgün iki yakışıklı sayılabicek çocuk ve iki çok güzel kız var. Aklın yolu bir burdan yürümeliler. :)
Aynen Paşhan Cahit Ceyda Ates çook uyumlular oyuncu kadrosu açısından sorun hiç yok hikaye aşka kayarsa tamamdır iş haftaya galiba öyle gözüküyor Beklicez artık Hayirlisi

adam dışş sesle kavga ediyor yaa hahahaha sen kimsin diyor oda sen kim olduğunu bliyormusun asıl diyor hahaha :F:F:F

Fabrika Kızı'nın potansiyeli bence daha fazla, Show çok tekrar verirse yükselir. Tutar mı Tutar belirli bir kitleye hitap ediyor, ama kanalının prestij dizisi olması pek ala mümkün. :)

Fulya Zenginer ve İsmail Demirci kağıt üzerinde uyumsuz görünse de karakterlerinin arasında oluşacak yakınlığın tam olarak "aşk" olacağını düşünmüyorum.

Seni kaybetmesinler, rica ediyorum. :F
Zaten öyle olacak aşk olcak ama ne kadar ilgiyle izlenir bilemem artik

Dizi nasıl gidiyor ben bakamıyom kızz. :D
Güzel bence. Çok hayran kalacağın bir dizi değil, ama ekrandaki klişe dizilere göre daha farklı bir havası var. :X

Zaten öyle olacak aşk olcak ama ne kadar ilgiyle izlenir bilemem artik

Dediğim gibi potansiyeli daha fazla bence. Sadece Gökhan Horzum'un diğer projelerinin aksine tam olarak gençlere hitap etmiyor.

Güzel bence. Çok hayran kalacağın bir dizi değil, ama ekrandaki klişe dizilere göre daha farklı bir havası var. :X

Dediğim gibi potansiyeli daha fazla bence. Sadece Gökhan Horzum'un diğer projelerinin aksine tam olarak gençlere hitap etmiyor.
Bende sonra tekrarına bakacam Showun ilk yaz dizisi iyi reyting almadı bakalım bu alacakmı.:X

Evet işte bende onu demek istiyorum şimdiki gençler dedigim gibi Erkekten Cekicilik Tatlilik ve Vucut dili arıyor bide olmazsa olmaz uyum..

Aynen Paşhan Cahit Ceyda Ates çook uyumlular oyuncu kadrosu açısından sorun hiç yok hikaye aşka kayarsa tamamdır iş haftaya galiba öyle gözüküyor Beklicez artık Hayirlisi

Ceyda Ateş'i hiç göstermediler ki.