Show Tutar Mı Tutar - Dizi Yorumları

neyi anlamadın bir mahalle var bu mahalle dizi seti içeriye iki başrol normal hayattan giriyor . bu ikili kimlere aşıklar falan anlamaya çalışıyor. bu diziden çıkmanın en kolay yolu diziyi bitirmek onun için imkânsız aşkı bulup evlenip diziyi bitirmek istiyorlar
Bu iki genç arkadaş bu mahalleden değil mi yani. (b)

Bu iki genç arkadaş bu mahalleden değil mi yani. (b)
yok bunlar normal dışardan insan ve diziyi de izlememisler dizide kim kim bilmiyorlar onları öğrenecek yanı diziyi tatıyacaklar işte sonra diziyi sobete etmeye çalışacaklar . ayrıca dış ses ve dublajalri duyabiliyor tepki veriyorlar

yok bunlar normal dışardan insan ve diziyi de izlememisler dizide kim kim bilmiyorlar onları öğrenecek yanı diziyi tatıyacaklar işte sonra diziyi sobete etmeye çalışacaklar . ayrıca dış ses ve dublajalri duyabiliyor tepki veriyorlar
Tamam sonradan anladım. Arada Survivor izleyince kafam karışmıştı. Kutsi'nin dublajını fak etmişlerdi, ondan bahsediyorsun heralde. :)

abzurd komedi seviyorsan iyi leyla ile mecnun severlerin kafasında dizi
Hamza, Leyla ile Mecnun gibi bir efsaneyi şu diziyle aynı cümle içinde kullanma. Bu dizi bir kaç haftaya yayından kaldırılır. Bu diziyi yayına koymadan önce hiç mi izlememişler. :)

Benim gibi Leyla ile Mecnun, İşler Güçler, Kardeş Payı, Mutlu Ol Yeter hastası bir adam bile hoşlanmadıyda bu diziden kimse hoşlanmamıştır, tutmaz yani. :)

Hamza, Leyla ile Mecnun gibi bir efsaneyi şu diziyle aynı cümle içinde kullanma. Bu dizi bir kaç haftaya yayından kaldırılır. Bu diziyi yayına koymadan önce hiç mi izlememişler. :)

Benim gibi Leyla ile Mecnun, İşler Güçler, Kardeş Payı, Mutlu Ol Yeter hastası bir adam bile hoşlanmadıyda bu diziden kimse hoşlanmamıştır, tutmaz yani. :)
kiralık aşktan dolayı bakamıyorum tekrarına bakıcaktım ama senin yorumlarından sonra gerek yok demeye başladım cnm :F:F:F

Ben fragmanları da çok sevememiştim.Bölümü severim inşallah.

leyla mecnun oyunculuğu yok ama espriler gayet başarılı

Diziyi henüz izlemeyenlere tavsiyem: Kimseye aldırmayın ve en azından bir şans verin. Beğenmeyebilirsiniz ki, bunun kadar normal bir şey olmaz. Ama her şeye rağmen izleyerek yorum yapmanız daha doğru olacaktır.

Diziyi Leyla ile Mecnun, İşler Güçler gibi yapımlarla kıyaslamak hata, çünkü daha çiçeği burnunda bir yapım bu. Onlar da sonradan açılmışlardı, belki de sosyal medyanın yeni fenomeni bu olacak. Bekleyip görelim.