Evet şimdi bende ona geçiyorumZaten alt yazı okuma derdi yok(son sezon nerdeyse hiç dialog yok)
bir önceki bölüm sadece iki kişi arasında geçmişti topu topu üç beş diyaloğ onun gibiyse huzur dolu bir bölüm olacak demektir hem uykuyada iyi gelir
Evet şimdi bende ona geçiyorumZaten alt yazı okuma derdi yok(son sezon nerdeyse hiç dialog yok)
Bölüm yorumunda bahsetmeyi unutmuşum. İki tane çok beğendiğim sahne vardı bölümde:
1- Rust'ın katile attığı kafa şutları.
2- Marty'nin Rust'a hediyesi.
Bölüm yorumunda bahsetmeyi unutmuşum. İki tane çok beğendiğim sahne vardı bölümde:
1- Rust'ın katile attığı kafa şutları.
2- Marty'nin Rust'a hediyesi.
The Blacklist'i de izemek istiyorum forumda izleyen varmı? @OzaN @Forumdash
Rust'un nişanlanıyormuyuz cavabına güldüm en çok,birde hastanede uyandığında gerçekleşen sohbete.
Devam edeceğiz tabii ama aynı havada olur mu muamma.Dizinin yaratıcısı Nic Pizzolatto 2. sezonun: "Sert kadınlar, kötü adamlar ve Amerika taşımacılık sisteminin gizli tarihi" hakkında olacağını söylemiş.
Ben büyük ihtimal devam ederim 2. sezona da.
Dizinin yaratıcısı Nic Pizzolatto 2. sezonun: "Sert kadınlar, kötü adamlar ve Amerika taşımacılık sisteminin gizli tarihi" hakkında olacağını söylemiş.
Ben büyük ihtimal devam ederim 2. sezona da.
Artık True Detective 2. sezonu, yeni kadroyu, yeni hikayeyi ve hatta yeni yönetmeni beklemeye başlayabiliriz. İlk sezonu aratmamalı!
ilk sezonu nasıldı ? iyimiydi ?
Sezona yorumum,
İlk 3 bölümü yavaş, gizem yaratmadan ilerlese de 4. bölümden sonra dizi açılıyor. Hem katile yoğunlaşabiliyor, hem de dizinin heyecanı artıyordu.
Karakterler iyiydi. Ama ben diziden Marty'nin ailesini yoğunlaşılmasının yanı sıra Rust'ın da ailesine yoğunlaşılmasını isterdim.
Spoiler
Eğer sen finalde bize bundan bahsedeceksen, öncesinde de ne olduğunu bilelim. -polislerle konuşurken yüzüstü geçilmişti ama yeterli değildi.-
Kurgu çok işlenmişti. Geçmişten 2012'ye gelişler filan kusursuzdu.
Aslında senaryo çok muhteşemdi diyemem ama kötü de değildi.
Gel gelelim dizi 9,5 puanı hak ediyor mu? Bence kesinlikle hayır. Tamam dizi güzel ama 9,5 puan abartı. 9 olur. Ben her ne kadar 9 vermesem de itirazım olmazdı ona.
House of Cards kaçıncı bölümdesin yorum niye yapmıyorsun?mutleka izleyeceğizde bir yıl çok uzun bir zaman kim öle kim kala)
Yukarıda yazmıştım.
.
House of Cards kaçıncı bölümdesin yorum niye yapmıyorsun?
o yazıyı değiştirdim sen hala onamı cevap veriyorsun ben o sorudan vazgeçmiştim
yorumumu akşam yapacağım iki bölümü bitirdikten sonra ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?