dediğinde olabilir herşeye şüpheyle bakmak lazım
bizim yerli dizilerde üç bölüm sonrasını tahmin edebiliyoruz burda zor
Bu kadar bilinmeyen varken, dizinin son 2 bölümü kaldığına inanamıyorum gerçekten. Nasıl bölümler bekliyor acaba bizi?
dediğinde olabilir herşeye şüpheyle bakmak lazım
bizim yerli dizilerde üç bölüm sonrasını tahmin edebiliyoruz burda zor
Bu kadar bilinmeyen varken, dizinin son 2 bölümü kaldığına inanamıyorum gerçekten. Nasıl bölümler bekliyor acaba bizi?
diziyi o kadar sevdimki artık geçen bölümler kadar iyi olması bile beni çok mutlu edecektir
Hisle falan alakası yok adamlar tek sezon tasarlamışlar eğer ikinci sezon olursa farklı hikaye, farklı kadro. He American Horror Story gibi olur kadro değişmezse ama o zaman da inandırıcılığı kalmaz işin.
Yok ya o kadın kim ki sette eğlenceli biridir en fazla.
Hisle falan alakası yok adamlar tek sezon tasarlamışlar eğer ikinci sezon olursa farklı hikaye, farklı kadro. He American Horror Story gibi olur kadro değişmezse ama o zaman da inandırıcılığı kalmaz işin.
Rahip bana da şüpheli geldi ama dizide pek önemli yeri yoktu şu ana kadar. Bu kadar kaliteli olmayı iddia eden bir dizinin şok etmesi lazım finalinde. Bence rahibin çıkması kimseyi şok etmez. Niye şok etsin ki?
Finalde ya katile çok ilginç bir şekilde ulaşacaklar bize daha önce gösterdikleri ipuçlarından yola çıkarak ve hayran kalacağız ya da büyük bir sürpriz yapacaklar "yok artık, nasıl olur" diyeceğiz.
İlk ihtimal için bence en kuvvetli yol teşkilatın içinden birisinin çıkması. (Rust ve Marty dışında) Çünkü Rust ve Marty dava üzerindeyken zorlamayla ellerinden almaya çalışmışlardı.
Alternatif olarak Marty'nin kızı üzerinden bir şeyler olabilir çok üzerinde durduklarına göre ama oradan pek bir şey çıkmazmış gibi geliyor.
İkinci ihtimal ise ana kahramanlarımızdan biri olacak. Rust gerçekten katil olabilir mi? Başta olmadığı kesin ama istifadan sonraki sürecine dair neredeyse hiçbir şey bilmiyoruz. Marty'yi aslında kötü adam gibi göstermeye çalışıyorlar biraz ama ondan hiç beklenmez böyle bir şey...
Rahip bana da şüpheli geldi ama dizide pek önemli yeri yoktu şu ana kadar. Bu kadar kaliteli olmayı iddia eden bir dizinin şok etmesi lazım finalinde. Bence rahibin çıkması kimseyi şok etmez. Niye şok etsin ki?
Finalde ya katile çok ilginç bir şekilde ulaşacaklar bize daha önce gösterdikleri ipuçlarından yola çıkarak ve hayran kalacağız ya da büyük bir sürpriz yapacaklar "yok artık, nasıl olur" diyeceğiz.
İlk ihtimal için bence en kuvvetli yol teşkilatın içinden birisinin çıkması. (Rust ve Marty dışında) Çünkü Rust ve Marty dava üzerindeyken zorlamayla ellerinden almaya çalışmışlardı.
Alternatif olarak Marty'nin kızı üzerinden bir şeyler olabilir çok üzerinde durduklarına göre ama oradan pek bir şey çıkmazmış gibi geliyor.
İkinci ihtimal ise ana kahramanlarımızdan biri olacak. Rust gerçekten katil olabilir mi? Başta olmadığı kesin ama istifadan sonraki sürecine dair neredeyse hiçbir şey bilmiyoruz. Marty'yi aslında kötü adam gibi göstermeye çalışıyorlar biraz ama ondan hiç beklenmez böyle bir şey...
Dialogu olan kayınpedir bile göremedim(yada cıkaramadım) kadını görünce bi duraksadım 2.sezonu olursa bence The Killing gibi olur. Senaryo uzatılar Ama en az 2 sezonluk bir iştir bu 2 ikili öyle yabana atilmamiştir /atılmamalı/atılamazHisle falan alakası yok adamlar tek sezon tasarlamışlar eğer ikinci sezon olursa farklı hikaye, farklı kadro. He American Horror Story gibi olur kadro değişmezse ama o zaman da inandırıcılığı kalmaz işin.
Dialogu olan kayınpedir bile göremedim(yada cıkaramadım) kadını görünce bi duraksadım 2.sezonu olursa bence The Killing gibi olur. Senaryo uzatılar Ama en az 2 sezonluk bir iştir bu 2 ikili öyle yabana atilmamiştir /atılmamalı/atılamaz
Yok tek sezon olduğu kesin. İkinci sezon onayı gelmedi bile diziye daha. Belli ki yapımcılar bile kararsız daha ikinci sezon ne olacağı konusunda. Muhtemelen ikinci sezon için bir plan (ana konu, cast vs) hazırlayıp HBO'ya sunacaklar sonrasına kanal karar verecek.Dialogu olan kayınpedir bile göremedim(yada cıkaramadım) kadını görünce bi duraksadım 2.sezonu olursa bence The Killing gibi olur. Senaryo uzatılar Ama en az 2 sezonluk bir iştir bu 2 ikili öyle yabana atilmamiştir /atılmamalı/atılamaz
Introya koyarlar mı ki acaba?Şimdi dikkatimi çekti. true detective introsunda muhtemelen kel, şişko bi adam var.KATİL O GİBİ DURUYOR. @OzaN @destere @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 34582
Şimdi dikkatimi çekti. true detective introsunda muhtemelen kel, şişko bi adam var.KATİL O GİBİ DURUYOR. @OzaN @destere @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 34582
Olabilir. 95'teki kurbanı da koymuşlar. Hep diziden kesitler var jenerikte. Walter Walt olsa katilIntroya koyarlar mı ki acaba?
8'inci bölümde öğreniyoruz dimi?Seneye kalmayacak ya.Introya koyarlar mı ki acaba?
Evet 8'de öğreniriz kesin olarak seneye bir şey kalmaz.8'inci bölümde öğreniyoruz dimi?Seneye kalmayacak ya.
Siz ne diyorsanız ben uyarım.
Konu altlardaydı unutmuştursunuz Oscar yüzünden diye up'layayım diye sordum ben her zamanki gibi gece izlerim gününü aksatmadanSiz ne diyorsanız ben uyarım.
@destere başka dizi izleyeceğini söylemişti,umarım mesajı almıştır.Konu altlardaydı unutmuştursunuz Oscar yüzünden diye up'layayım diye sordum ben her zamanki gibi gece izlerim gününü aksatmadan
Siz ne diyorsanız ben uyarım.