HBO True Detective 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
6.cı bölümü izledim.

Dizi 4. bölümden sonra çok iyi bir şekilde toparladı. Merak ettiğim çok şey var. -katilin kim olduğu, karakterler arasında yaşananlar- Ama pek fikrim yok.

Baş rahip (?) olan kişi biraz cins geldi. Ve tecavüz olayları olmaya devam ediyor. Hapishanede çığlık atan kıza tecavüz eden kişi Martin'in kızını da tecavüz etti. Ya da bizim öyle düşünmemizi istiyorlar.

9/10

Matthew McConaughey ve Woody Harrelson sıkı arkadaşlarmış,yeni gelecek oyuncularda bu uyumu görürmüyüz şüpheliyim.

değişmese aynı istikrarla gider dizi çok çok az bölüm sekiz bölüm dişimizin kovuğuna yetmez :)

6.cı bölümü izledim.

Dizi 4. bölümden sonra çok iyi bir şekilde toparladı. Merak ettiğim çok şey var. -katilin kim olduğu, karakterler arasında yaşananlar- Ama pek fikrim yok.

Baş rahip (?) olan kişi biraz cins geldi. Ve tecavüz olayları olmaya devam ediyor. Hapishanede çığlık atan kıza tecavüz eden kişi Martin'in kızını da tecavüz etti. Ya da bizim öyle düşünmemizi istiyorlar.

9/10

bana sanki marty nin kızıyla ilgili olay konuyla alakasız gibi geliyor nedense :)

Youtube'da gece kamera arkası görüntülerini izledim çok eğlenceli.
Paylaşssana:X
maggie yide yeni eklemişler sanki jeneriğe yada bana öyle geldi :)
Ben göremedim(b) bir kadın var o da ilk bölümdeki ölen kız:A

Hikaye değişecek mi onu bile bilmiyorum? :D Hikaye değişecekse kadro da değişmeli. Ama yeni gelenler bu ikili kadar iyi olabilirler mi, emin değilim.
Değişmesin gün gün izleyelim:X

Yalnız ekşi'de katil adayları okuyorum. -kaynak yabancı ama ben oradan okudum.-

İlk sırada Martin'in kayınpederi varmış. Olmaz diyemem ama düşük ihtimal.
Diğer ihtimal ise ilk bölümde çim biçme makinesi kullanan adam. Bu çıkarsa oha olurum. 😕
Bir de Yellow King olayı bu bölümde pek yoktu. Ya da vardı ama -Rust'ın araştırmaları filan- isim olarak geçmedi.

Yalnız ekşi'de katil adayları okuyorum. -kaynak yabancı ama ben oradan okudum.-

İlk sırada Martin'in kayınpederi varmış. Olmaz diyemem ama düşük ihtimal.
Diğer ihtimal ise ilk bölümde çim biçme makinesi kullanan adam. Bu çıkarsa oha olurum. 😕
Bir de Yellow King olayı bu bölümde pek yoktu. Ya da vardı ama -Rust'ın araştırmaları filan- isim olarak geçmedi.
Şu bölüme kadar hep yni karakter çıktı karşimiza şüpheli olarak. Ben sanmıyorum öyle 2-3 sahnelik karakterin olma ihtimalini.
Bende derim o zaman Marty'nin kızıyla yatmaya çalişan çocuklarda olablir :X

Şu bölüme kadar hep yni karakter çıktı karşimiza şüpheli olarak. Ben sanmıyorum öyle 2-3 sahnelik karakterin olma ihtimalini.
Bende derim o zaman Marty'nin kızıyla yatmaya çalişan çocuklarda olablir :X

Ben demiyorum zaten. :D Ama bana kalırsa tahmin edebileceğimiz biri de çıkmayacak.
Mesela Rust'ın katil olabileceğini bayağıdır izleyen herkes düşünüyordur ama o değil bence. Martin'de de o potansiyel gözükmüyor. Baş rahibi gözümüze gözümüze soktular, bu işlerle bir ilgisi olsa bile katil olmaz bence. Geriye bir şey kalmıyor? :D

7. bölüm previewi: (Fena heyecanlandım.)

"rust gökyüzünün mavisini beğenmezse gökyüzüyle kavgaya tutuşacak birisiydi." true detective dizisinden.

bana sanki marty nin kızıyla ilgili olay konuyla alakasız gibi geliyor nedense :)

Belki, kesin olacak demiyorum ama sadece tahmin. :)

Bu kadar çocuk lafının geçtiği bir dizide, baş karakterimizin de çocuğunun sorunlarının olması bana tesadüf gelmedi gibi.

Belki, kesin olacak demiyorum ama sadece tahmin. :)

Bu kadar çocuk lafının geçtiği bir dizide, baş karakterimizin de çocuğunun sorunlarının olması bana tesadüf gelmedi gibi.

dediğinde olabilir herşeye şüpheyle bakmak lazım :)
bizim yerli dizilerde üç bölüm sonrasını tahmin edebiliyoruz burda zor :)