Bana değişecek havası vermedi. Jenerikte de Rust ve Marty varikinci sezon öyle bişey olmasını istemeyiz umarım olmaz ama öyle duyumlar alıyoruz
Bana değişecek havası vermedi. Jenerikte de Rust ve Marty varikinci sezon öyle bişey olmasını istemeyiz umarım olmaz ama öyle duyumlar alıyoruz
Matthew McConaughey ve Woody Harrelson sıkı arkadaşlarmış,yeni gelecek oyuncularda bu uyumu görürmüyüz şüpheliyim.
Youtube'da gece kamera arkası görüntülerini izledim çok eğlenceli.Bana değişecek havası vermedi. Jenerikte de Rust ve Marty var
Bana değişecek havası vermedi. Jenerikte de Rust ve Marty var
Matthew McConaughey ve Woody Harrelson sıkı arkadaşlarmış,yeni gelecek oyuncularda bu uyumu görürmüyüz şüpheliyim.
6.cı bölümü izledim.
Dizi 4. bölümden sonra çok iyi bir şekilde toparladı. Merak ettiğim çok şey var. -katilin kim olduğu, karakterler arasında yaşananlar- Ama pek fikrim yok.
Baş rahip (?) olan kişi biraz cins geldi. Ve tecavüz olayları olmaya devam ediyor. Hapishanede çığlık atan kıza tecavüz eden kişi Martin'in kızını da tecavüz etti. Ya da bizim öyle düşünmemizi istiyorlar.
9/10
PaylaşssanaYoutube'da gece kamera arkası görüntülerini izledim çok eğlenceli.
Ben göremedim bir kadın var o da ilk bölümdeki ölen kızmaggie yide yeni eklemişler sanki jeneriğe yada bana öyle geldi
Değişmesin gün gün izleyelimHikaye değişecek mi onu bile bilmiyorum? Hikaye değişecekse kadro da değişmeli. Ama yeni gelenler bu ikili kadar iyi olabilirler mi, emin değilim.
Paylaşssana
Ben göremedim bir kadın var o da ilk bölümdeki ölen kız
Buyur.Paylaşssana
Ben göremedim bir kadın var o da ilk bölümdeki ölen kız
Değişmesin gün gün izleyelim
10 dk sonra izleyeyim dowload yapıyorumNe senaryo yazmış adamlar yahu. Sanki 6.bölümde 6.sezon finali izlermiş gibi hissettiriyor..
Buyur.
Şu bölüme kadar hep yni karakter çıktı karşimiza şüpheli olarak. Ben sanmıyorum öyle 2-3 sahnelik karakterin olma ihtimalini.Yalnız ekşi'de katil adayları okuyorum. -kaynak yabancı ama ben oradan okudum.-
İlk sırada Martin'in kayınpederi varmış. Olmaz diyemem ama düşük ihtimal.
Diğer ihtimal ise ilk bölümde çim biçme makinesi kullanan adam. Bu çıkarsa oha olurum. 😕
Bir de Yellow King olayı bu bölümde pek yoktu. Ya da vardı ama -Rust'ın araştırmaları filan- isim olarak geçmedi.
Hacı çoluk çocuk işi değil bu.Şu bölüme kadar hep yni karakter çıktı karşimiza şüpheli olarak. Ben sanmıyorum öyle 2-3 sahnelik karakterin olma ihtimalini.
Bende derim o zaman Marty'nin kızıyla yatmaya çalişan çocuklarda olablir
Öyle demedm zaten Örnek verdim. Marty'nin kayınpederini demişler ya ona verdim. Orda kayınpederi gösterme sebepleri kayınpeder damat ilişksi gibi geldi bana. Yani Marty'nin günlük yaşantılarindan bir kesitti.Hacı çoluk çocuk işi değil bu.
Şu bölüme kadar hep yni karakter çıktı karşimiza şüpheli olarak. Ben sanmıyorum öyle 2-3 sahnelik karakterin olma ihtimalini.
Bende derim o zaman Marty'nin kızıyla yatmaya çalişan çocuklarda olablir
bana sanki marty nin kızıyla ilgili olay konuyla alakasız gibi geliyor nedense
Belki, kesin olacak demiyorum ama sadece tahmin.
Bu kadar çocuk lafının geçtiği bir dizide, baş karakterimizin de çocuğunun sorunlarının olması bana tesadüf gelmedi gibi.