HBO True Detective 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
muhteşem olur :) keşke öyle bişey olsa ...

ama ikinci sezon şimdiki oyuncuların değişeceği kesinmi?

değişecekse iki erkek olması şartmı belki bir bayan bir erkek olur :)
Değişeceği kesin bildiğim kadarıyla ama başarı sonrası u dönüşü yaparlar mı bilmiyorum. (Gerçi HBO dizisinde öyle bir şey olmasına ihtimal vermiyorum.)

Game of Thrones çok ağır spoiler
Ned Stark'ı öldürmüş adamlar bunlar sonuçta. :(

İki erkek olması şart değil tabii hatta iki kişi olması da şart değildir belki. Belki ikincinin yancı gibi gözükeceği bir hikayede olabilir. :)

Obama ile özellikle @Forumdash'ın zevki çok tutuyor. :D

Homeland ve House of Cards'ın da fanatiği Obama. :D O ikisi benim de tutuyor ama True Detective'in fanatiği olarak görmüyorum kendimi şu an. :):)

İzlerken bende kardeşime aynısı dedim:F:F Sunucuyla kanka gibi takılılıyorlardi.Çok rahattılar. Bizimkiler el-pençe divan dururlar:T: O program izlenmez bile:X

bizim tv cilerin yalakalık ruhuna işlemiş tam serbest olduklarını hissetselerde rahat hareket edemezler yine elpençe divan dururlar :)

Bu hafta bölümü çok izlemek istediğimden olsa gerek, günler geçmek bilmedi. Bu gece vakit bulursam izleyeceğim. :)

@destere 6. bölümde senlik bir sahne gördüm. :D

Rust'la Marty'nin karısıydı sanırım, spoiler olmasın diye kapattım hemen. :D

Son düzenleme:
true detective zamanı

@Forumdash @sürgünüm

Değişeceği kesin bildiğim kadarıyla ama başarı sonrası u dönüşü yaparlar mı bilmiyorum. (Gerçi HBO dizisinde öyle bir şey olmasına ihtimal vermiyorum.)

Game of Thrones çok ağır spoiler
Ned Stark'ı öldürmüş adamlar bunlar sonuçta. :(

İki erkek olması şart değil tabii hatta iki kişi olması da şart değildir belki. Belki ikincinin yancı gibi gözükeceği bir hikayede olabilir. :)

tek istediğimiz kalite düşmesin :)

Allahhhh türkçesi çıkmamışmı daha bunun . indirdik türkçesi yok ?
indirerek izliyorsan altyazısı çıktı bi daha bak siteyi:)

S01B6 İzlendi

Dizide bu hafta geçen haftanın gelişmesi olarak pek gelişme olmadı benim açımdan o yuzden orala değinmeyecem ama Marty ve Rust'ın aralarinin neden açık oldugunu gösterdiler:X

Rust istemesede Marty'nin karısı zorla adama sahip oldu:T: Birde kadın adama inat yapmiş bak bak. Sen ilk bölümde bunun sinyalini verdin be kadın:bağır:

Bu arada Marty'nin karısının 2012 halinide gördük.

@destere @OzaN @sürgünüm @berkann @Çiğdem-

6. bölümü izledim.

Böyle dizi olmaz olsun arkadaş Pazartesiyi iple çekiyorum bize de yazık :)

Dizi değil sanki her hafta Oscarlık mükemmel bir film izliyorum...

Hikayeyi birleştirmeye devam ettiler. Rust olayı çözmüş ve tarikata karışmış olabilir.

Mesela sorsak ki bu 6.bölümde bizim dedektifler kimi yakalamaya çalışıyor, olay nedir? diye, en dikkatli izleyicinin bile bunu pek fazla önemsediğini sanmıyorum.
Şu anda daha çok ilgi çeken, dedektiflerin özel yaşantıları ve tabi ki diyaloglar..

Söylemessem içimde kalır kadınlar cidden şeytan. Rust reyize yapmayaydın bari Maggie,melek yüzlü şeytan.

Kadına bak demekten kendimi alamadım bi Hürrem Sultan faciası gibi..:)

Kalite diyorum ve gidiyorum 9/10

@Forumdash @berkann @Çiğdem- @destere @OzaN

1x6

Son iki bölüme göre biraz daha aksiyonu düşüktü belki ama onlar kadar sevdim bölümü. :)

Sanırım Rust'ı sevdikçe diziye daha çok ısınıyorum. Fakat tam ısındım dizi bitiyor iki hafta sonra. :(

Maggie olayına nihayet girdiler ve ilk başta tahmin edilebileceği gibi ikilinin arasını o bozmuş. Bence Rust ile sonradan da görüşmeye devam etmiş olabilirler bir şekilde.

Şu an benim için en büyük merak konusu Rust ve Marty neden hala birbirlerini korumaya çalışıyorlar. Hatta Maggie'yi de işin içine katarsak sanki üçü oturup konuşup anlaşmış gibi tek bir ağızdan konuşuyorlar polise karşı. Fakat Rust bölümün sonunda Marty'ye "çok uzun zaman oldu görüşmeyeli" gibisinden bir şeyler söyledi. (b)

8/10

geldik muhteşem dizinin 6. bölümüne her bölümü mükemmel.. kaldı iki bölüm çok çok az bir sayı, sekizde bırakılırmı dizi çok arayacağız muhteşem ikiliyi kısa kesenlere lanet olsun :)

bu bölümde iki şık ağırlıktaydı birisi çok merak ettiğimiz 2002 deki ayrılık sebebi diğeri kadınların kızların kaybolmasından sorumlu kişi veya kişiler kimler kısmıydı iki olaydanda epey bir yol katedildi gibi..
maggie çok zeki bir kadın bir taşla iki kuş vurdu takdir ediyorum neydi bunlar hem rust ı gözüne kestirmişti bir defada olsa birlikte olmak istiyordu hemde kocasından umudu kesmişti öyle bir hareket yapmalıydıki affedilmeyecek marty ile ayrılması kolaylaşacaktı kadın kırk yılda bir içmeye gitti planını uyguladı eve döndü bu işte hiç suçu olmayan rust ın başında patladı kabak :) marty de haksız diyemiyorum dadariodan sonra karşısına çıkan ikinci şaheserde reddedilecek gibi değildi :) kim olsa bir kere yapar :)
kadınların ve kızların kayboluşundaki en büyük şüpheli iri kıyım billy lee tuttle gibi duruyor, rust sonunda onuda halletmiş gerçi ama geri dönüşlerde tuttle ın şüpheli açıklamaları, olayı örtbas etmeye çalışması, evrakları su bastı çoğu kayıp demesi, o cenahta şüpheleri yoğunlaştırıyor ayrıca austin farmar ın ortadan kaldırılmış olmasıda tuttle da bir fok olduğunu gösteren açık deliller ..

gelsin yedinci bölüm dört gözle bekliyoruz ..
puanım =9.5

@Forumdash @sürgünüm @OzaN @Çiğdem- @berkann @Ahmad @xemrexxx