HBO True Detective 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence sıkılma ihtimalin yüksek epey ağır bir dizi. Kaliteli olmasına kaliteli oyunculukları olsun çekimleri olsun ekrandaki şu an en kaliteli iş büyük ihtimal ama çok akıcı olduğu söylenemez. Özellikle ilk üç bölüm sıkıcıydı bence...

Son iki bölüm aksiyon olarak doyurucuydu.

tarzını tam bilemediğim için pek bir fikrim yok .. ama benim için true son on yılın en kaliteli 5 dizisinden biridir
anlatmakla olmaz yaşanır. izlemen lazım

tarzını tam bilemediğim için pek bir fikrim yok .. ama benim için true son on yılın en kaliteli 5 dizisinden biridir
anlatmakla olmaz yaşanır. izlemen lazım
ben fantastik ağırlıklı takılıyorum orphan blac dısındakı 13 dizimde fantastik denebilir ama bu forumdan fantastik izleyen sadece @Forumdash var dizi zevklerimiz onunla uyumlu

Senaryo, oyunculuk, çekimler, müzik mükemmel bir dizi. Kalitesi ile çok yüksekte bir dizi 5. bölümden sonra uzaya çıktı.

Dizinin ikinci sezonundaki dedektiflerin kimler olacağına dair komik resimlerin paylaşıldığı bir akım başlamış twitter'da.

#truedetectiveaseason2 etkiketiyle paylaşılan resimleri şuradan görebilirsiniz: https://twitter.com/search?q=#truedetectiveseason2&src=typd&mode=photos

Arada gerçekten komikler var ama sanırım çoğu eski Amerikan dizi & filmlerine ait olduğu için biz pek anlayamıyoruz.

Dizinin ikinci sezonunda kimlerin oynayacağını cidden merak ediyorum. Bu yılki oyuncular seviyeyi aşırı yükselttiler...

ben fantastik ağırlıklı takılıyorum orphan blac dısındakı 13 dizimde fantastik denebilir ama bu forumdan fantastik izleyen sadece @Forumdash var dizi zevklerimiz onunla uyumlu
Dizide illa fantestik birşey arıyorsan cinayetin işlenişi ayın tarzı yapılmış
Ben hala ısrarcıyım denemen konusunda

2.sezonda dedektifler değişecek diye birşey mi var haber mi var??

Woody Allen'in everything you always wanted to know about sex filmini izlemiştim.7 skeçten oluşan tam kopmalık bir film.

.

elizabeth moss da aralarında var . ne sebeple koymuşlar çözemedim

çoğu isimleri neden önerdiklerini anlayamadım

Woody Allen'in everything you always wanted to know about sex filmini izlemiştim.7 skeçten oluşan tam kopmalık bir film.

Ekli dosyayı görüntüle 34327.

en iyi ikili bunlar olur

President Obama Çocuklarıyla True Detective izlerkene

Bence bu ikisi kalsın.Öldüm ya la gülmekten tiplere bak.

muhteşem olur
keşke öyle bişey olsa ...

ama ikinci sezon şimdiki oyuncuların değişeceği kesinmi?

değişecekse iki erkek olması şartmı belki bir bayan bir erkek olur

Twitter'da buldum fotorafı İngilizce yazıyordu kısaca ben çevirisini yaptım.