HBO True Detective 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
5. her zamanki gibi muhteşem harika bir bölüm true detectivenin tüm bölümleri gibi

@sürgünüm ün mesajda belirtiği şarkıda bende bir durakladım tekrar tekrar geriye alıp dinledim şarkılarda jenerikte dizide harika

bölüm çok hareketli geçti özellikle şahane görüntüler eşliğinde operasyona giden rust ve marty arasındaki dialoglarımı yoksa muhteşem manzarayımı seyredelim şaşırdık kaldık rust ın planını uygularken yaptıklarıyla gidip olayın oluş şeklini anlattıkları arasında dağlarca fark vardı :)) saldırıya uğramış gibi gösterip saldıran taraf olmak ve iki vatandaşı öldürdükten sonra çevreyi kalaşnikofla taramak harikaydı :)
tam olay bitti işler halloldu derken merak ettiğimiz günümüzde neden soruşturma devam ediyor rust la marty neden eskiyi anlatıyor o kısma gelince anlaşıldıki tüm şüpheler rust da yoğunlaşmış ? rustın özellikle sorguladığı adamdan sarı kral ismini aldıktan sonraki tepkisi görülmeye değerdi . bence bu işin içinde polisler çıkacak özellikle sarı kraldan bahseden vatandaşın intihar ediş çekli polisleri işin içine sokuyor gibi :)
marty nin kızıyla yaşadığı sert diyalogda çok iyiydi :) audrey in büyüyünce erospi olacağıda güçükken belliydi :))
şimdi en fazla merak ettiğim kısma geldi olay 2002 de rust ve marty neden ayrıldı neden bir daha görüşmediler aralarında ne gibi bir olay yaşandı sebep maggie mi yoksa kızlarmı yoksa başka bişeymi ???

@Forumdash @sürgünüm @OzaN @Çiğdem- @berkann

5. her zamanki gibi muhteşem harika bir bölüm true detectivenin tüm bölümleri gibi

@sürgünüm ün mesajda belirtiği şarkıda bende bir durakladım tekrar tekrar geriye alıp dinledim şarkılarda jenerikte dizide harika

bölüm çok hareketli geçti özellikle şahane görüntüler eşliğinde operasyona giden rust ve marty arasındaki dialoglarımı yoksa muhteşem manzarayımı seyredelim şaşırdık kaldık rust ın planını uygularken yaptıklarıyla gidip olayın oluş şeklini anlattıkları arasında dağlarca fark vardı :)) saldırıya uğramış gibi gösterip saldıran taraf olmak ve iki vatandaşı öldürdükten sonra çevreyi kalaşnikofla taramak harikaydı :)
tam olay bitti işler halloldu derken merak ettiğimiz günümüzde neden soruşturma devam ediyor rust la marty neden eskiyi anlatıyor o kısma gelince anlaşıldıki tüm şüpheler rust da yoğunlaşmış ? rustın özellikle sorguladığı adamdan sarı kral ismini aldıktan sonraki tepkisi görülmeye değerdi . bence bu işin içinde polisler çıkacak özellikle sarı kraldan bahseden vatandaşın intihar ediş çekli polisleri işin içine sokuyor gibi :)
marty nin kızıyla yaşadığı sert diyalogda çok iyiydi :) audrey in büyüyünce erospi olacağıda güçükken belliydi :))
şimdi en fazla merak ettiğim kısma geldi olay 2002 de rust ve marty neden ayrıldı neden bir daha görüşmediler aralarında ne gibi bir olay yaşandı sebep maggie mi yoksa kızlarmı yoksa başka bişeymi ???

Kırmızı yer;
Ben hala Mert'nin karısıyla Rust'ın işi pişirdiği düşüncesindeyim. Olmadı kızı bile yapar:A

Marty'in kızına bişey yapmış olabilirler mi?Marty'de bunun intikamını almış olamazmı?

rust ın kıza kötü bişey yapma ihtimalini dahi kabul edemiyorum :))
Yanlış anladın Rust şuanda suçlu görünüyor ya tam tersi Marty olabileceğini düşünüyorum.:)

True Detective böyle devam ederse Breaking Bad ve The Sopranos ile birlikte televizyon tarihinin en guzel dizilerinden olabilir.

hayır yaa onu demiyorum bana bir dizi tavsiye etmiştin hatta açık saçık foto koyuyordun :F
bu dizi galiba sen önerdin diye bakmamıştım :kiki::kiki:

o dediğin bir sahneydi sadece 1 saatlik kısmın 1 dakikasından oluşuyordu:) gerçi en güzel yeriydi ama madem sana hitap etmiyor sen kalan yüzde 99 una bak :))

Fotoraf bekliyorum ya burda 1 saatdir.:) En azından adam bekleme der.

778cf69500b1e2a7ff82d09cd5125ff0.jpg

sonunda oldu:))

d1d1d8ae4a1a0ed43d2007d58c022663.jpg

dizinin jeneriğinde çıkan bu resmi her görüşte mad men de oynayan jon hamm akla geliyor, tip olarak benzerlikler çok fazla :)

Son düzenleme:
nasıl bir dizi bu orphan blac gibi kaliteli bir dizimi konusunu ne tam olarak henüz 5 bölüm oynamış acaba izlemeye başlasammı önerileriniz neler genelde fantastik ağırlı izliyorum bu diziden sıkılırmıyım acaba aksion yönü yüksekse eğer izlenebilir :bhr::bhr::bhr:
@Forumdash @sürgünüm @OzaN @destere @xemrexxx @Harunnn60