Karadayı zamanı zaten hiç bişey izlemem Karadayı hariçkaradayı daha çok zamanını alıyordur bu durumda
Karadayı zamanı zaten hiç bişey izlemem Karadayı hariçkaradayı daha çok zamanını alıyordur bu durumda
Aynen TWD True Detective Shameless Ne etti? = Karadayı+Özet
@Yakamoz-Asi'yi göreniniz oldumu?karadayı daha çok zamanını alıyordur bu durumda
Karadayı için bekledim iki yorum yapar diye ama yok.en son isviçredeydi
Şafak 4.. yazmış duvarına öyle askerlik mi olurmuş?Biz 15 ay yaptık.Askerde. 🙂
İsviçre'de olduğu için sistemleri farklı, şuan askeri bir eğitim alıyor sadece.Şafak 4.. yazmış duvarına öyle askerlik mi olurmuş?Biz 15 ay yaptık.
Şafak 4.. yazmış duvarına öyle askerlik mi olurmuş?Biz 15 ay yaptık.
İsviçre'de olduğu için sistemleri farklı, şuan askeri bir eğitim alıyor sadece.
@Yakamoz-Asi'yi göreniniz oldumu?
isviçrede düzenli ordu yok bildiğim kadarıyla masa başında sanırım okeye dönüyordur )
Askerdeyim abi. Sonra özelden anlatirim.
Bilip bilmeden konusmayalim. Bilgin olmadigi bir konuda dalga gecmeye gerek yok.
Siz 4'ünüz izleyene kadar bölümün bendeki gazı kaçıcak gerçibildiğimi konuştum dalğa geçmedim niye rahatsız oldun onu anlamadım ?
bu gece izlerim @Forumdash şimdilik spoi kutucuğunu açmadım
Forumdash iyi deyince hemen izleyeyim dedim. Gerçekten dizi benim için ilk kez IMDb puanını hak edecek derecede iyiydi.
Bana kalırsa kız olayı devam ediyor. @Forumdash Şöyle ki;
1- Tecavüze uğrayan kızımız asi ruhlu bir ergen oldu.
2- Tecavüze uğrayan kızımız yıllar sonra kendi rızasıyla ilişkiye girdi. Genelde bunun tersi olur, yani ilişkiye girememe, korkma; ama tersi de gerçekleşebilir, tekrar bir şeyler yaşama gibisinden.
3- Son olarak kızımızın tecavüze uğradığının anlatıldığı dakikalarda Rust da zamanın hep tekrar ettiğini söyledi. Kızımız için de bu durum geçerli olabilir. -Ki zaten bize kızın kendi isteğiyle ilişkiye girdiği söylenmiyor.-
Ama tabi bundan sonra bir şey olmaz gibi. Ne güzel senaryoydu oysa.
Davanın Luedox'tan, Rust'a dönüşü harikaydı. Martin inandı ama ben inanmadım Rust'lı teorilere. Ama Rust'ın tim teorisi daha inandırıcıydı. -Aslında inandırıcı değildi ama hapisteki adamın kendini öldürmesiyle inandırıcılık kazandı.-
Bir de bir şey soracağım. Siyahi polislerin gösterdiği fotoğraflar hangi zamana aitti? Cinayet işlendikten hemen sonraki aylara mı, yoksa 2012 döneminden hemen öncesine mi? @Forumdash
En iyi bölümdü. 9/10
Kız için yorumum
2.spoi içinKız olayı büyüğüdü zaman devam etse elbette Marty'nin haberi filan olurdu Olay sanırım 7 yıl sonraya atladı. 2012'ye geçen sürede yine kızla ilgili bi olay olmamiş baksana Olsaydı Marty'nin haberi olurdu zaten
Bende inanmıyorum Rust'ın yaptıgına ama dönüş çok iyiydi. O resimler 2012'ye ait sanırım Rust'ın saçlar sorgu sırasında uzun, 5 cinayet işlenmiş ve 5 kişi tarafından sanırım 5 ay içinde Rust tehşis edilmiş.Resimlerde de yaşlı zaten Rust
1x5
Şu ana kadarki en iyi bölümdü bence. Baştan sona neredeyse hiç sıkılmadan izledim.
Her şey bir anda başka bir boyut kazandı. Zaten ikisinin sorguyu alınmasından ikisinden birine suçlama yapılabileceğini tahmin edebiliyorduk bu kadar erken beklemiyordum diyeceğim ama şunun şurasında üç bölüm kalmış.
Rust bence suçsuz. Marty bence inanmadı aslında hatta bildiği başka şeyler de var.
Yalnız en sonda Rust'ın o bitki gibi şeyi tuttuğu yer neresi onu anlamadım.
Bizim Maggie & Rust teorisi de yattı gibi kesin olmamakla beraber.
Marty'nin kızı daha küçüklükten meraklıydı öyle şeylere. Bence o kızdan hala bir şeyler çıkabilir.
8/10
(Bu sefer 9'u düşündüm ama 8 iyidir yine de. )
Şarkıyı dinlerken forum gezmek anlatılmaz yaşanır duygulardanHerkes uyur... Ortam sessizleşir... Yalnız kalırsın... İşte o an True Detective izleme vakti gelmiştir.
5. bölümü izledim efendim.
Dizi 5. bölüm itibari ile yolunu değiştirdi farklı bir boyuta geçti sanki.
Henüz katil sır olsa da bütün merakım gözümüzün önünde olan Cohle yönünde.
Rust ilk kez odadan çıktı, bi ferahlık geldi izlerken.
Nasıl bir senaryo yazılmış böyle senaristi tebrik etmek lazım. her bölüm kalitesini daha da yukarılara çıkarıyor. haftayı iple çekiyorum.
İnsanı ekrana kitlemesi bir yana,her bölüm sonunda şarkı ismi arattırıyor insana.Bu bölümde de çalınan şarkı
Kris Kristofferson - Casey's Last Ride