Aslında olabilir aklım The Hunt filminede gitti bi an
Ben tecavüz beklemiyorum, cinayet bekliyorum.
Aslında olabilir aklım The Hunt filminede gitti bi an
Zaten dizinin konusu cinayette sen nasıl o ayrıntıya takılıp beni de taktın anlamadımBen tecavüz beklemiyorum, cinayet bekliyorum.
Bana aile içi yaşantıdan bni sahne gibi geldi. Ama felaket soru@berkann'ın dediği şeyden bir şey çıkarsa ben de yok artık derim.Ama gerçekten düşününce çok boşu boşuna bir sahne gibi. Arkasında bir şey olmalı.
Zaten dizinin konusu cinayette sen nasıl o ayrıntıya takılıp beni de taktın anlamadımÇok kuşkulu bi sahneye dikkat cektin ama
Bence çok enteresan bir sahneydi. Kaç tane çocuk öyle resimler çiziyor ki?
Bebekleri seviştirme sahneside vardı hatırlarsan. Her çocuk illa bebekleri yatağa sokar yaniHele ki 90'larin TV dünyasında yaşan her çocukMalum bi ara tv izleme sahnelerinide gösterdilerGecenin köründe kalkıp kırmızı noktalı film
Hadi hayırlısı dicem ama pek hayırlı görünmüyorEvet ama onlar daha normaller.Yine de bunların toplamında bir şeylerin çıkması olağan gibi duruyor.
İşte ben de öyle diyorum amaçok derinlere daldınız normal sıradan aile halleri çocuk ebeveyn ilişkileri işte... bende o yaşlarda malzemeyi kopya kağıdına koyup birebir resmini çizerdim nolmuşki
İşte ben de öyle diyorum ama
Hatırlatayım diziyi indirmeye başlaYeni bölüm işte
Ben de önce TWD sonra izlerimyarın izleyeceğim
bu akşam orphan ın 8 . bölümü
Ben de önce TWD sonra izlerim
5'inci bölüm çıktımı?twd yide hatırlattın şimdi ordada geciktik bayağı onu nereye sıkıştırsak kafam karıştı
Günde kaç dizi izliyorsun ki? Hem sen 2'ye kadar burdasın yani gece 12'de başlasan 2 ye kadar 3 yabancı dizi izlersintwd yide hatırlattın şimdi ordada geciktik bayağı onu nereye sıkıştırsak kafam karıştı
Çıktı çıktı5'inci bölüm çıktımı?
Günde kaç dizi izliyorsun ki? Hem sen 2'ye kadar burdasın yani gece 12'de başlasan 2 ye kadar 3 yabancı dizi izlersinSanırım sen 1 dizi izliyorsun?
Çıktı çıktıGece yorumlamaya gelirim belkide yarına kalır
Ben de öyle yapıyorum ama benim ki biraz takıntı oldu ben süreleri de eşitlemeye çalişiyorumbir bizden bir onlardan yani bir yerli bir yabancı)
Ben de öyle yapıyorum ama benim ki biraz takıntı oldu ben süreleri de eşitlemeye çalişiyorum
Aynen TWD True Detective Shamelesso zaman bir bizden 3 onlardan)
süre olarak aynı süreyi kapsıyor)
hatta 4 onlardan
Aynen TWD True Detective ShamelessNe etti? = Karadayı+Özet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?