HBO True Detective 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S01B04 izledim

Gerek dava ile ilerlemesi olsun, gerek bölüm heycanı, gerek aksiyonu, gerek oyunculukla 4x4'lük bir bölümdü:X
Sırayla gideyim;
Martin'in oynaşi olan kız meğerse avutkanmıymış neymiş😕 Ben onu işssiz güçsüz sanıyordum.Barlarda erkek tavlayıp sabahlayan kızlardan:F Neyse kadın geçen bölümün öcünü Martin'in evine giderek almiş(bize göstermediler)

Martin ile eşi ayrılınca Martin Rust'ın evine kalıyor eğlenceli sahnelerdi. Dizinin komedi yönunde de gördük:X

Hapishanedeki adam gerçekten üzüldümü acaba(b) Rust onun üzülüp üzülmediğini anlamiştir. Bana üzüldü gibi geldi😕

Neyse bölümün en yi sahneleri;

Rust'ın eskiden gizli görevi filan varmiş, eskiye dönüş yapınca dizi acayip hareketlendi. Dİzinin özellikle kavga sahnelerinde Rustun elinde tufek olan adam vurmasıyla yandaki adama ateş etmesi 10 numara sahneydi o an noluyor diye sahneyi 2-3 kere izlettirdi:X

Geç izlediğin için üzülecek @destere :X

4. bölümü de izledim.

Şu ana kadar yayınlanan bölümlerden en iyisiydi.

'Sıkıcı gidiyor' diyenleri duyuyordum, True Detective 4. bölüm sonu adrenalinden ağlattı.:)

Sondaki sahnelerin çoğu Hollywood filmini geride bırakacak oscarlık çekimler , bir dizi mi izliyorum diye düşündüm bi ara ağzım açık izledim.:)

İşte macera daha yeni başlıyor.Bakalım Ledoux nerelerden çıkacak.

Bölüm sonundaki parçayı merak ediyorsanız:Honey Bee (Let's Fly to Mars) - Grinderman

4. bölümü de izledim.

'Sıkıcı gidiyor' diyenleri duyuyordum, True Detective 4. bölüm sonu adrenalinden ağlattı.:)

Sondaki sahnelerin çoğu Hollywood filmini geride bırakacak oscarlık çekimler , bir dizi mi izliyorum diye düşündüm bi ara ağzım açık izledim.:)

Bölüm sonundaki parçayı merak ediyorsanız:Honey Bee (Let's Fly to Mars) - Grinderman

Leodux denen adamı 3.bölüm sonunda göstermişlerdi hala orada mı acaba(b) Yokse bize öylesine mi gösterdiler😕

Leodux denen adamı 3.bölüm sonunda göstermişlerdi hala orada mı acaba(b) Yokse bize öylesine mi gösterdiler😕

Ledoux katil olmayabilir.

Tüm işaretler onu gösteriyor senaristler buna inanmamızı istiyorlar ama bence katil o değil..:)

c9efbaf37216b1542f37632380c3e982.jpg

4. bölümü de izledim.

spoi içinde anlataydın @sürgünüm :))

1x4

İlk kez herhalde bir bölümünü fazla geciktirmeden izledim. :D

Şu ana kadarki en iyi bölümüydü bence de.

Aksiyon görmüyoruz diye şikayet ediyordum ama şimdi de fazla aksiyondan şikayet edecektim neredeyse. :D

Lisa hakkında ben de @Forumdash gibi düşünüyordum. Mahkeme salonunda görünce şaşırdım. :) İntikamı çok sert olmuş ama Martin haketti bunu iyi oldu. :D

Maggie ile Rust'ın yakınlaşması için de iyi fırsat ama Rust ilgilenmiyor herhalde. :):)

Katil bence de methçi değil. Bu kadar basit sonuçlanacak olamaz. :)

Bu arada günümüzde de işler karışmaya başladı. Baba meselesi falan bakalım nereye gidecek sonu. :)

Bölüm IMDb'de 9.9 puan almış ki bence aşırı derecede abartı. Breaking Bad'in finaliyle bir tutulacak kadar iyi bir bölüm müydü? Bence kesinlikle hayır. Herhalde şu an diziyi izleyen herkes koyu fanı. Bu kadar çok abartılı puanlar alması belki de diziyi fazla sevmemin önüne geçiyor. Genel puanı 8.8 olsa şu bölümü 9.4 puan almış olsa o zaman daha da fazla övebilirdim diziyi. Evet bu konuda anormal derecede takıntılıyım. :D Yine de sevmeye çalışıyorum diziyi. :):)

8/10

Son 4 bölüm!

Bundan sonra aynı yüksek tempoda devam etmesi muhtemel. :)

sonunda izledim 4. bölümü geç kaldım izlemekte ama tam izledim yani, yine harikaydı muhteşemdi son on dakikaya doğru tavan yaptı..

marty nin karısıyla rust ın masadaki 1 dakika sürmeyen görüşmesi mükemmeldi kadına yine tokat gibi cevap verdi çekip gitti .. gerçekleri birinin yüzüne karşı şamar gibi indirmek zor ama imkansız değilmiş demekki :))
marty nin karısından ayrıldıktan sonra rust a duygularını aktarırken rust ın cevaplarına çok güldüm adamın şeyinde bile değildi marty nin dertleri:) ... sonlara doğru motorcularla karşılaştığı ve onlarla baskına gittiği sahnelerin her karesi harikaydı uzun saçlı kıl tüyünü hem saçından sürükleyip arada bir tokatlaması muhteşemdi :)) tümü süper oynadı ama rust bir başkaydı, mükemmeldi :)

puanda verelim diziye ilk üç bölümü 9.5 ise bu bölümü 9.8 dir ..

Ledoux katil olmayabilir.

Tüm işaretler onu gösteriyor senaristler buna inanmamızı istiyorlar ama bence katil o değil..:)

Ekli dosyayı görüntüle 32348

ama çok çabuk yakalanacak dediğimiz katil pekde çabuk yakalanmayacak gibi ? bundan sonraki 4 bölüm tansiyon tavan yapacaktır :)

bende sanmıyorum katilin o oldugunu.Bize gösterilen yerde blue meth yapıyordur.baksana tipe walter white gibi donsuz ve maske takmiş.

benzetme süper ama walter ın donu daha karizmatik duruyordu bu babun gibi duruyor :)) giyene göre değişiyor durum :)

Son düzenleme:
S01B04 izledim

Gerek dava ile ilerlemesi olsun, gerek bölüm heycanı, gerek aksiyonu, gerek oyunculukla 4x4'lük bir bölümdü:X
Sırayla gideyim;
Martin'in oynaşi olan kız meğerse avutkanmıymış neymiş😕 Ben onu işssiz güçsüz sanıyordum.Barlarda erkek tavlayıp sabahlayan kızlardan:F Neyse kadın geçen bölümün öcünü Martin'in evine giderek almiş(bize göstermediler)

Martin ile eşi ayrılınca Martin Rust'ın evine kalıyor eğlenceli sahnelerdi. Dizinin komedi yönunde de gördük:X

Hapishanedeki adam gerçekten üzüldümü acaba(b) Rust onun üzülüp üzülmediğini anlamiştir. Bana üzüldü gibi geldi😕

Neyse bölümün en yi sahneleri;

Rust'ın eskiden gizli görevi filan varmiş, eskiye dönüş yapınca dizi acayip hareketlendi. Dİzinin özellikle kavga sahnelerinde Rustun elinde tufek olan adam vurmasıyla yandaki adama ateş etmesi 10 numara sahneydi o an noluyor diye sahneyi 2-3 kere izlettirdi:X

Geç izlediğin için üzülecek @destere :X

rust hapisteki charli nin üzüldüğünü anlamışsada lafı koyup morartmayı ihmal etmedği için üzüldüğünü belli etmemiştir pek :)) vatandaş her konuda duygusuz biri gibi gözüküyor işine geldiğinde babasını bile tanımayacak yapıda görünüyor ama sözkonusu çocuklar olunca çok hassas bunu hem operasyon sırasında zenci çocuğu küvete saklamasında anladık hemde magie ile konuşurken anladık ne diyordu orda evlilik zaten çocuklar olmazsa bir anlam ifade etmiyor martynin çırpınışlarının sebebi senmi sanıyorsun işin içindeçocuklar olduğu için öyle davranıyor diyip kadını morciverte çevirmiş ama çocukların öneminden bahsederek hayatta değer verdiği şeylerinde olduğunu belli etmiştir :)

4. bölümü izledim. Şu ana kadarki en iyi bölümdü. Aksiyon arttı ve katili aramayı hızlandırdılar. Bu arada belirli bir süre verilmişti Martin ve Rust'a. Devamını göremedik onun?

Bana kalırsa katil Ledoux değil. Eğer bu kişi kadın ve çocuk öldürüyorsa, neden tanıdık birini öldürsün ki? Üstelik daha önce nehirde bulunan ve tanınmayan bir kadını öldürdükten sonra. Bence dizinin sonunda bile katili öğrenemeyebiliriz.

Martin'in kızı +18 resimler çizmişti. Sanırım onunla da ilgili bir gelişme olmadı? @Forumdash. Orayı merak ediyorum.

Sonlara doğru heyecan çok daha arttı.

8,5/10

Jenerik de çok hoş bu arada.

4. bölümü izledim. Şu ana kadarki en iyi bölümdü. Aksiyon arttı ve katili aramayı hızlandırdılar. Bu arada belirli bir süre verilmişti Martin ve Rust'a. Devamını göremedik onun?

Bana kalırsa katil Ledoux değil. Eğer bu kişi kadın ve çocuk öldürüyorsa, neden tanıdık birini öldürsün ki? Üstelik daha önce nehirde bulunan ve tanınmayan bir kadını öldürdükten sonra. Bence dizinin sonunda bile katili öğrenemeyebiliriz.

Martin'in kızı +18 resimler çizmişti. Sanırım onunla da ilgili bir gelişme olmadı? @Forumdash. Orayı merak ediyorum.

Sonlara doğru heyecan çok daha arttı.

8,5/10

Jenerik de çok hoş bu arada.
o sahne sanırım çoçuk gelişimi üzerine kuruluydu(b) davaya etki edecekse bomba bişey olur😱

o sahne sanırım çoçuk gelişimi üzerine kuruluydu(b) davaya etki edecekse bomba bişey olur😱

Basit bir olay olduğunu sanmam. Eğer sandığım gibi önemli bir şey çıkarsa, onunla konuşması gerekecektir. Şimdi zaten Martin kızından da ayrı kaldı. Bir şey beklenebilir gibi.

nası bir etkisi olabilirki dava üstünde çükü uzun karikatürlerin :))
adam belki çoçuklara yönelmiştir okulda bişeyler yapıyordur.bilmiyorum işte , öyle bişey olursa yok artık der ohalara gelirim😱

Basit bir olay olduğunu sanmam. Eğer sandığım gibi önemli bir şey çıkarsa, onunla konuşması gerekecektir. Şimdi zaten Martin kızından da ayrı kaldı. Bir şey beklenebilir gibi.
aklıma daha fazla soru kattın:F

adam belki çoçuklara yönelmiştir okulda bişeyler yapıyordur.bilmiyorum işte , öyle bişey olursa yok artık der ohalara gelirim😱

aklıma daha fazla soru kattın:F

Zaten 8 bölümlük bir dizi. Dedektiflerin özel hayatlarının öylesine tasarlandığını düşünmüyorum. :D Bekleyip göreceğiz. :D