HBO True Detective 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3. bölümü izledim.

“Katil kim?” sorusundan daha önemli sorular sorduran bir bölüm izledim,ilk yarıdaki din eleştirisi yerindeydi..
Muhafazakar ve standart çizgilerin dışına çıkmayan Martin’i, tüm o idealize edilmiş hayatından sıkılmışlığı ile ve karısı ve aşık olduğu kadının arasında yaşananları görüyoruz.Martin; değil işleri, hayatı çoktan çığrından çıkmış Rust’a kıyasla çaresiz halde görülüyor.Karısı da abayı Rust'a çoktan yakmış durumda.:)
her bölüm daha iyi oluyor. rust reyiz hastasıyız!

“Katil kim ve eğer asıl katil yıllar önce yakalandıysa, şimdi dışarıda gezen kim ya da tam tersi?”

@Forumdash @destere

Son düzenleme:
3. bölümü izledim.

“Katil kim?” sorusundan daha önemli sorular sorduran bir bölüm izledim,ilk yarıdaki din eleştirisi yerindeydi..
Muhafazakar ve standart çizgilerin dışına çıkmayan Martin’i, tüm o idealize edilmiş hayatından sıkılmışlığı ile ve karısı ve aşık olduğu kadının arasında yaşananları görüyoruz.Martin; değil işleri, hayatı çoktan çığrından çıkmış Rust’a kıyasla çaresiz halde görülüyor.Karısı da abayı Rust'a çoktan yakmış durumda.:)

“Katil kim ve eğer asıl katil yıllar önce yakalandıysa, şimdi dışarıda gezen kim ya da tam tersi?”

@Forumdash @destere
Bende 3.bölüm yorumumda aynısı dedim. Dizi de Katil kim sorusunu sormuyoruz. Aksine dedektiflerin günlük hayatalarini izlemekte keyifli:X 4.bölümü sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım:X

3. bölümü izledim.

@Forumdash @destere

3. bölüm en sevdiğim bölümdü
girişte ve sonuçtaki diyaloglar muhteşem

marty nin eşi rust a abayı yaktı gibi, biraz ışık görse karşıdan atlayacak anında :)

Bende 3.bölüm yorumumda aynısı dedim. Dizi de Katil kim sorusunu sormuyoruz. Aksine dedektiflerin günlük hayatalarini izlemekte keyifli:X 4.bölümü sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım:X
3. bölüm en sevdiğim bölümdü
girişte ve sonuçtaki diyaloglar muhteşem

marty nin eşi rust a abayı yaktı gibi, biraz ışık görse karşıdan atlayacak anında :)
4'üncü bölümü aynı günlerde izlemeye çalışalım,birlikte yorumlarız.

4'üncü bölümü aynı günlerde izlemeye çalışalım,birlikte yorumlarız.

tamam aynı günde daha iyi olur sıcağı sıcağına yorumları yaparız ..

black sails ide izleriz aynı anda bu akşam başlıyorsun sanırım ..

bence gün koyalım salı true dedective
çarşamba black sails

bu şekilde günü belli olursa daha iyi olur şaşırmayız ..

çarşamba black sails

Evet black sails'e bu akşam başlıyorum. benim için gün problem değil,siz @Forumdash'la hangi günü uyugun görüyorsanız ben razıyım.

o sakallı 3. bölümün sonunda baskın yaptıkları evdeki vatandaş değilmi?

rust da muhteşem bir seste var demekki karizma için sadece tip yetmiyor insanda değişikk bir sesde olmalı, böyle tuhaf kısık ve derinden :))

Senaryonun gidişatına göre o olmalı. Yüzü maskeliydi yüzünden tanıyamayız, ama odur bence. :)

o sakallı 3. bölümün sonunda baskın yaptıkları evdeki vatandaş değilmi?

rust da muhteşem bir seste var demekki karizma için sadece tip yetmiyor insanda değişikk bir sesde olmalı, böyle tuhaf kısık ve derinden :))
Senaryonun gidişatına göre o olmalı. Yüzü maskeliydi yüzünden tanıyamayız, ama odur bence. :)
o adam değil. o adamın sarı sacı vardı marty gibi. Belki kazamıştır, belki de zamanda yine oynama vardır.(b)

@Forumdash sanırım günde 5 dizi izliyor işi çorbaya çevirdi arada hatırlarsa dediğimiz dizileri aynı anda seyredebiliriz :) şimdide vikings e başlamış :)
Benim için de sorun yok @sürgünüm. Ama bu takvime daha bişey sıkıştıramam. Da Vinci Demons - House of Cards - Hannibal - Vikings bu diziler başlayınca yogunluk olucak. Birde @OzaN İzleyebilirmiyim yeni dizi bilmiyorum. Da Vinci, Hannibal ve House of Cards'ı sizede önerebilirim.3 dizi de 1 sezon geçti üzerinden hemen yetişebilirsiniz.Vikingsi bende yeni izlemeye başlıcam şimdi. Beğenirsem öneririm:A

çarşamba black sails

Black Sails'i cnbc-e biz izlemeden yayınlamiş olacak. Ben pazarlari izliyorum. Pazar zaten bomboş gün:( Bence pazar yapın beni yalanuz bi başıma koman buralarda:T

Benim için de sorun yok @sürgünüm. Ama bu takvime daha bişey sıkıştıramam. Da Vinci Demons - House of Cards - Hannibal - Vikings bu diziler başlayınca yogunluk olucak. Birde @OzaN İzleyebilirmiyim yeni dizi bilmiyorum. Da Vinci, Hannibal ve House of Cards'ı sizede önerebilirim.3 dizi de 1 sezon geçti üzerinden hemen yetişebilirsiniz.Vikingsi bende yeni izlemeye başlıcam şimdi. Beğenirsem öneririm:A

Black Sails'i cnbc-e biz izlemeden yayınlamiş olacak. Ben pazarlari izliyorum. Pazar zaten bomboş gün:( Bence pazar yapın beni yalanuz bi başıma koman buralarda:T

tamam gün problem olmaz benim için pazarda anlaşalım o zaman :)

1x4 çıktı ama ben daha yeni 1x3'ü izleyebildim. :D

Bölüm yorumuna geçmeden önce konuyla ilgili genel bir uyarı yapayım. Konuda biraz fazla dizi dışına çıkılmış 3. bölüm yorumlarını bulacağım diye 5 sayfa dolaştım. :D

Diziyle alakalı olmayan genel yabancı dizi önerilerini vs şu başlıkta yapabilirsiniz: https://fav10.net/forum/threads/yabancı-dizi-Önerileri.176062/ :)

Yoruma geçelim. :)

1x3

Bölümün sanırım ilk 20-25 dakikasıydı çok sıkıcıydı. Fakat sonrasında daha sürükleyiciydi.

Katille ilgili ipucu yakaladılar ama açıkçası katilin kim olduğu falan hiç ilgimi çekmiyor. Dizide Martin'in ilişkileri sanırım şu an ilgimi çeken ana unsur.

Maggie'nin Rust'a olan ilgisini ben de daha ilk bölümden farketmiştim. İlerleyen bölümlerde bu konuda gelişme olması muhtemel.

Rust'ın sorgu sahnesini beğendim. McConaughey gerçekten harika oynuyor. Bu rolü ile kazanacağı mini dizi Emmy'si cepte bence şimdiden. :)

Rust ile Martin'in konuşmalarının bazıları ilgi çekici gerçekten ama bazıları ise uyku getirici. :(

7/10